- 1 Şubat 2015
- 111
- 24
- 31
Yok ya kaçımız bu kadar becerebilir yapsak bile 25te tıkanırız maxımum bu kız ya bayadır yapıo yada sporcu:)dimi ya şimdi baktımda full squatmış bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya kaçımız bu kadar becerebilir yapsak bile 25te tıkanırız maxımum bu kız ya bayadır yapıo yada sporcu:)dimi ya şimdi baktımda full squatmış bu
aaaa ben böyle yapmıyorum bu kadar oturmuyorum böyle yılan gibi kıvrılmıyorumda kazma gibi otur kalk yapıyorum bacaklar yerle 90 derece sırt dik diz parmak ucunu geçmiyor bildiğim bu gitti mi şimdi emekler çöpe
Kızlarrrrrr !!!! Bi' sakin olun.Şu son resımdekı gıbı yapamıyorum yalnız ben ımkanı yok o kadar egılemem salonda hoca bana o kdr eğik göstermedi yere oturur gıbı yalnız ?
Diziniz problemliyse full squat yerine hafif pile squat yapabilirsiniz.Spor salonuna gidiyorum kımse boyle yapmıyor hocada boyle gostermedı bana bu kadar eğilmioz gerek yok ki zaten sol dızım problemlı bu kdr oldugunu sanmıom ya
Aynen bu kdr eğilmiom ya sakat olurum yarıya kdr egiliorumDiziniz problemliyse full squat yerine hafif pile squat yapabilirsiniz.
Ne zamandan bu yana yapıyorsun ?Aynen bu kdr eğilmiom ya sakat olurum yarıya kdr egiliorum
Vala düzenli olarak geçen pazartesınden berı haftaıcı hergun yapıyorum onun oncesınde ara ara yaptım haftada 2 3kereNe zamandan bu yana yapıyorsun ?
Hafta içi her gün yapma. Kasların dinlenmesi çok önemlidir. 3 gün yapıp sonra dinlen ve tekrar 3 gün yap sonra reset..Vala düzenli olarak geçen pazartesınden berı haftaıcı hergun yapıyorum onun oncesınde ara ara yaptım haftada 2 3kere
denedim şimdi bunu 17 yapabildim bide enteresan normal squattan daha rahat yaptım yani bacaklarım dizlerim daha az acıdı niye acaba anlamadımYok ya kaçımız bu kadar becerebilir yapsak bile 25te tıkanırız maxımum bu kız ya bayadır yapıo yada sporcu:)
ilk gün bende dayak yemiş gibiydim çok ağrıdı benimde .bacakların çok kalınsa biraz diet ve yürüyüş falan yapsan squatın yanında daha verimli olur sanırımselam azimli kızlar, hayranım valla size. Bir heves başladım ben de 3 gün önce. Basenlerim ve bacaklarım çok kalın squat bana uygun mu sizce? Bir de o kadar çok ağrım olduki üst baldırlarım berbat halde biraz biraz geçmeye başladı ama merdiven inip çıkamıyordum o derece. Bugün termal havuza gittim sıcak su biraz rahatlattı.
Full squat çok kolaydır. Diğerinden daha kolaydır. Tabii yine ağırlığı topuklara vererek kalkacaksın. Birde full aşağıya kadar çömelince iç bacak ve kasları inanılmaz çalıştırıyor.denedim şimdi bunu 17 yapabildim bide enteresan normal squattan daha rahat yaptım yani bacaklarım dizlerim daha az acıdı niye acaba anlamadım
Çok kalınsa önermiyorum. Emin ol ağrılar asla bitmez. Basenlerinizi yok etmek için ilk önce cardıodan başlayınız. Koşun, yürüyün, eliptik bisiklet yapın 30 dakika yağları yok edin yağlarla beraber squatın faydası olmaz. squat eritmez. Sıkılaştırır, şekil verir dikleştirir ama yağ yakımında ilk önce cardıo.selam azimli kızlar, hayranım valla size. Bir heves başladım ben de 3 gün önce. Basenlerim ve bacaklarım çok kalın squat bana uygun mu sizce? Bir de o kadar çok ağrım olduki üst baldırlarım berbat halde biraz biraz geçmeye başladı ama merdiven inip çıkamıyordum o derece. Bugün termal havuza gittim sıcak su biraz rahatlattı.
Öyleyse bende denerim bir merak ettim şimdidenedim şimdi bunu 17 yapabildim bide enteresan normal squattan daha rahat yaptım yani bacaklarım dizlerim daha az acıdı niye acaba anlamadım
benim 30 günlük squat bitmedi daha bunu arada yapayım yinede diyorum hiç zorlanmadım çünkü.yoksa program bitince mi başlayımFull squat çok kolaydır. Diğerinden daha kolaydır. Tabii yine ağırlığı topuklara vererek kalkacaksın. Birde full aşağıya kadar çömelince iç bacak ve kasları inanılmaz çalıştırıyor.
Çok kalınsa önermiyorum. Emin ol ağrılar asla bitmez. Basenlerinizi yok etmek için ilk önce cardıodan başlayınız. Koşun, yürüyün, eliptik bisiklet yapın 30 dakika yağları yok edin yağlarla beraber squatın faydası olmaz. squat eritmez. Sıkılaştırır, şekil verir dikleştirir ama yağ yakımında ilk önce cardıo.
bak dene bi bizim yaptığımızdan daha kolay Visenyaa da öyle dedi şimdiÖyleyse bende denerim bir merak ettim şimdi
Mesela squat gününde 150 ye geldin diyelim bu sayı bitince 15 er full squat yapabilirsin.benim 30 günlük squat bitmedi daha bunu arada yapayım yinede diyorum hiç zorlanmadım çünkü.yoksa program bitince mi başlayım
Yarın salona gitcem denicem:)bak dene bi bizim yaptığımızdan daha kolay Visenyaa da öyle dedi şimdi
155 yapıcam bugün ama dizlerim ağrıyo 10 yapıp dinlenip yapıyorum.halbuki ilk başladığımda durmadan 20 rahat yapıyordumMesela squat gününde 150 ye geldin diyelim bu sayı bitince 15 er full squat yapabilirsin.
Sayılar arttıkça güçleniyorsun. Sonra 155 az gelecek :)155 yapıcam bugün ama dizlerim ağrıyo 10 yapıp dinlenip yapıyorum.halbuki ilk başladığımda durmadan 20 rahat yapıyordum
hadi inşallah...bu arada bel için twister disk aldım sen kullandın mı işe yarıyor mu?Sayılar arttıkça güçleniyorsun. Sonra 155 az gelecek :)