Squat hakkında herşey !!!

uu mansallah canim ya fizik super benimde sonucum senin ki gibi olur insallah

darısı başıma

evet paylasmissin gordum kac kg basliyim sence bide kac set kacar tane yapiyim onlari canim
Canim ben 6 kg ile başladım. iki tane 6 kg dambilim var. Birini saga birini sola alıyorum derken halter gibi 12 kg kaldiriyorum. Setleri kafana göre ayarlayabilirsin ben başladım mi 5×10 yapıyorum.

Canim ben 6 kg ile başladım. iki tane 6 kg dambilim var. Birini saga birini sola alıyorum derken halter gibi 12 kg kaldiriyorum. Setleri kafana göre ayarlayabilirsin ben başladım mi 5×10 yapıyorum.
hee seti bnde oyle yaparom agirlik 4 olabilir birden yuklemiyn ya canim su nefes olayoni bana tam anlatrmsn herkes farkli yazms comelirken nefes aliyorz kalkerken veriyomuyz

Merhaba..
Tam da bugün spora başlamaya karar vermiştim ki sizin topik çıktı karşıma.
1 yıldır ara ara spor yapıyorum ve yediğime içtiğime dikkat ediyorum, 9 kilo verdim bu şekilde fakat ne zamandır düzenli spor yapamıyorum. Vücudumda yumuşamaları farkediyorum, ve yavaştan belimin kalınlaştığını.
Evde eliptik bisikletim var, hem onu kullanmak hem de squats yapmak istiyorum fakat uzun zamandır bir şey yapmadığım için çok ağrı çekmek istemiyorum.
Boyum 1,60 kilom 52 ile 53 arasında oynuyor.
Bacaklarım kalınlaşmasın incelsin, popom kalksın, belim incelsin, göbeğim düzleşsin istiyorum
Bana da bi el atıverir misin?

Masallah ben de 6 kg kaldiriyorum diye seviniyorum. Ama ben kastan korkmuyorum 40 yasindan sonra kadinlarin kaslanmasi zaten zorlasiyor. 6 kg yeni basladim umarim daha cok faydasi olur. Karnimda squat pek fark yaratmadi belki agirlikla olur. Ama tabii siz gencsiniz ben 3 cocuk dogurdum sezaryenle kaslarimi yeniden hissetmem bile 1,5 yil sürdü son dogumdan sonra.

hadi ya ozaman ben biraz ustune duseyim
Hazır squat yaparken bence onu da yap squatla sıkılaşır hem.. Ben squati 13. Gününde bıraktım çünkü yüzme kursnada gidiyorum yorgunluğuna dayanamıyorum ama günde 50 ser tane yapıyorum boyle bile hafiften sikilastigini hissediyorum squat sen de nasıl bi değişim yarattı şu anlık:)

yorulma olayi esksi gibi uok ama acayip terliyorum yaparken bttginde foto cekip koycam skilasma var kesin azck yuvarlaklasi gibi ama daha cok kalkmasi lazm devam yani

Vhalla ben daha alıştırma haftasındayım
sayısız yapıyorum,bacak titremeye başladığı an bırakıyorum...bu bile ön üst bacağın toparlanmasına yardımcı oldu hafiften...

hee seti bnde oyle yaparom agirlik 4 olabilir birden yuklemiyn ya canim su nefes olayoni bana tam anlatrmsn herkes farkli yazms comelirken nefes aliyorz kalkerken veriyomuyz
Nefesine çok çok dikkat etmelisin. Hepsinden önce nefes önemli. Hızlı yapmayın dambılla ağır ağır yavaş yapın derin nefesler alarak vererek yapın. Hızlı hızlı verip alırsanız kalp çarpıntılarınız hızlanır o yüzden dikkat edin.
Şimdi eline dambılı aldığında yavaş bir şekilde çömelirken derin bir nefesini al ve tut. Kalkarken topuk yardımı ile nefesini ver.
Bu gidişle çoook uzun ve sağlıklı yaşayacaksın. Doğumların ardından gerçekten kilo al ver derken fiziğin şekilden şekile girmesi derken çoğu bayan hanımlarımız hiç uğraşmıyor. Sağlık çok önemli annem 48 yaşında deli gibi spor yapar bacakları ve baldırları kollar kaslı. Sanırım gende olabilir. Benim spor sevdamda onlardan geliyor küçükken babamla annem spor yaparken bende onlardan kapmışım birşeyler. Sonra spor yaşam ve hayatımın bir parçası oldu. Anne baba neyse çocukta o Çocuklara sporu aşılamak şart.

Merhaba Hoşgeldin.
Kilon ve boyun ideal gibi. Bacaklarının incelmesi için eliptik bisikletinizi öneriyorum günde 30-40 dakika kalorinizi yaktıktan sonra ilk önce squat yapın bacaklarınız ağrısın. Uzun zamandan sonra ağrı olacaktır ama merak etmeyin bu ağrı 1 ay sürmeyecek minimum 1 haftanızı veya 5 gününüzü alır.
Spora başlamadan önce ısının, esneyin 15 dakika. Sonra;
30-40 dakika eliptik bisiklet.
Yeni başladığın için 30 squat yap. Nasıl yapılacağı ilk 1'inci sayfada yer alıyor. Eliptik bisiklet ile squat yapıldığı sürece kalınlaşmaz. Haa, mekiğide unutmamak gerek günde 50 mekik yararlı olacaktır.

Vee hepsinden önce sağlıklı beslenmen gerekecek. Öğünlerinizi düzene sokun %30 spor önemliyse fiziğin %70 i beslenmeyle alakalıdır. Şimdilik uzun zamandan sonra vücudunuza fazla yüklenmeden ufak tefek hareketler iyi gelecektir, ağrıyacaktır. Ve ağrı bitesiye kadar dinleneceksin biter bitmez günden güne sayıları arttıracaksın.

Günaydınlar.
Dün akşam 30 dakika eliptik yaptım, 15 dksı ayakta 15 dksı oturararak. Sonra da 30 adet squat yaptım. Aynı şeyleri düşünmüşüz Yemek olayına zaten dikkat ediyorum.
Bu squat programını daha önce de yapmıştım ben, 100 sayıya gelince bırakmıştım sanırım..
Jillian'dan öğrendiğin karın hareketleri var, mekikle birlikte onlara da yer veririm.
Ben daha önce derya1970 ten de çok tavsiye almıştım ama tembelliğimden popoyu kaldıramıyorum..

anlattigin gibi yaptim hep demek ki dogru iyi bari dun tasindik sabahtan beri ayaktaydm yorgundm ama ona ragmen icim rahat etmedi gece 1 d yaptm uyudum oyle bi aliskanlk yapti ki

Çok motivasyon lazım yapman için. Gerekirse sağını solunu güzel fizikli kadınlarla doldurabilirsin. Baka baka iştahlanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…