Squat hakkında herşey !!!

anlattigin gibi yaptim hep demek ki dogru iyi bari dun tasindik sabahtan beri ayaktaydm yorgundm ama ona ragmen icim rahat etmedi gece 1 d yaptm uyudum oyle bi aliskanlk yapti ki
Kız sen aynı bana benziyorsun ya, dün görsen gözümden nasıl uyku akıyor misafirler var. Dokunsalar bayılacağım ama gel gör ki girdim odaya dambılla 100 tane yapar yapmaz yatıverdim :KK70: Çok değişik birşey yapmadan duramıyorum.

Nefesine çok çok dikkat etmelisin. Hepsinden önce nefes önemli. Hızlı yapmayın dambılla ağır ağır yavaş yapın derin nefesler alarak vererek yapın. Hızlı hızlı verip alırsanız kalp çarpıntılarınız hızlanır o yüzden dikkat edin.
Şimdi eline dambılı aldığında yavaş bir şekilde çömelirken derin bir nefesini al ve tut. Kalkarken topuk yardımı ile nefesini ver.

Bu gidişle çoook uzun ve sağlıklı yaşayacaksın. Doğumların ardından gerçekten kilo al ver derken fiziğin şekilden şekile girmesi derken çoğu bayan hanımlarımız hiç uğraşmıyor. Sağlık çok önemli annem 48 yaşında deli gibi spor yapar bacakları ve baldırları kollar kaslı. Sanırım gende olabilir. Benim spor sevdamda onlardan geliyor küçükken babamla annem spor yaparken bende onlardan kapmışım birşeyler. Sonra spor yaşam ve hayatımın bir parçası oldu. Anne baba neyse çocukta o :KK70: Çocuklara sporu aşılamak şart.
Amin canim hepimiz saglikli yasayalim. Anneni tebrik ediyorum seni spora alistirdigi icin. Ben de cocuklarima spor yaptiriyorum, ailece bütün bos zamanlarimizi da cocuklarla ya dogada ya da spor alaninda geciriyoruz. Ben hep yürürdüm ama yürüyüs sikilasmaya yetmedi dogumlardan sonra, tek faydasi beni belirli bir kiloda tutmak oldu. Iki yildir dogru düzgün spor yapiyorum ve inan bambaska biri oldum. Tüm hayatim, kiyafetlerim hersey degisti. Tembelim yapamiyorum, zamanim yok yapamiyorum diyenlere cok kiziyorum o yüzden. Bir oturup cocuklarina nasil bir anne örnegi sunmak istediklerini düsünsünler.

Kız sen aynı bana benziyorsun ya, dün görsen gözümden nasıl uyku akıyor misafirler var. Dokunsalar bayılacağım ama gel gör ki girdim odaya dambılla 100 tane yapar yapmaz yatıverdim :KK70: Çok değişik birşey yapmadan durajhah mıyorum.
hhah popocugumda seninkine benzesinde vlahi azimliym

birde Ben kilo almaya başladım
bu iyi birşey çünkü zaten zayıfım ama bel oyuntum elden gidiyorrr :KK43:
ne yapabilirim bilgin var mı :KK43:
Karbonhidrat ve protein ağırlıkli beslenmelisin o zaman. Kilo aldırmada karbonhidrat ön planda. Midenin yarısı karbonhidrat, yarisi protein ve yarısı meyve ile dolmalı. Bel oyuntusu için ayağa kalk bir sağa bir sola kollarını hareket ettir. Pc ye geçtiğimde hareketi sana göstereceğim. O çok faydalı. Biraz baş dönebilir ama bel için iyi olacaktır.

75 squat tamamdr şimdiden sanki kalcam daha bi dik ve sırt kısmim oyuntu oldu cok guzel yaaa squata devam:KK28:

kızlar callan bugun neler yaptı
jillian level2 4kg dumbell ile
gym stcik twist 500
dumbell side bend sağ10 sol10 her iki kol 100
donkey kicks sağ ve sol bacak için 20 kere 3 set
squat 130
göğüs büyütme egzersizleri(yeni başladım) videosu:
stretching 10 dakika
böyle devam edeceğim diyetle
bu arada gmelan günlük nasıl besleniyorsun,örnek olarak 1 gününü anlatabilirmisin,ben de senin şuan oluğun kilo ve vucuda sahip olmak istiyorum,bundan rol modelimsin bu konularda

Amin canim hepimiz saglikli yasayalim. Anneni tebrik ediyorum seni spora alistirdigi icin. Ben de cocuklarima spor yaptiriyorum, ailece bütün bos zamanlarimizi da cocuklarla ya dogada ya da spor alaninda geciriyoruz. Ben hep yürürdüm ama yürüyüs sikilasmaya yetmedi dogumlardan sonra, tek faydasi beni belirli bir kiloda tutmak oldu. Iki yildir dogru düzgün spor yapiyorum ve inan bambaska biri oldum. Tüm hayatim, kiyafetlerim hersey degisti. Tembelim yapamiyorum, zamanim yok yapamiyorum diyenlere cok kiziyorum o yüzden. Bir oturup cocuklarina nasil bir anne örnegi sunmak istediklerini düsünsünler.
derya tebrik ederim gerçekten
eğer sorun olmazsa yaşını kilonu boyunu bel kalça basen üst bacak ve kol ölçülerini merak ettim

derya tebrik ederim gerçekten
eğer sorun olmazsa yaşını kilonu boyunu bel kalça basen üst bacak ve kol ölçülerini merak ettim
Daha once yazmistim canim. 44yasinda 58 kg im. Boyum 156/cm ama olculerim orantili oldugu icin ince duruyorum. 36_38beden giyiyorum. Belim 74cm, kalca 96 digerlerini bilmiyorum .

Ben de yapıyorum squat. Ama karın egzersizleri ile beraber. Bu da programım
30-day-ab-squat-challenge-chart.jpg
30-day-ab-squat-challenge-chart.jpg

tabi tekrar sayilari daha az nasl gdiyor kacinci gunundesin
Daha 3 ama ben 1.5 senedir düzenli spor yapıyorum. Cardio çalışmaları, stretching, barre workoutlar falan dönüşümlü olarak uyguluyorum. Zaten bunların içinde squat var ama takvimli olanı da öyle deneyeyim dedim.

kızlar callan bugun neler yaptı
jillian level2 4kg dumbell ile
gym stcik twist 500
dumbell side bend sağ10 sol10 her iki kol 100
donkey kicks sağ ve sol bacak için 20 kere 3 set
squat 130
göğüs büyütme egzersizleri(yeni başladım) videosu:
stretching 10 dakika
böyle devam edeceğim diyetle
bu arada gmelan günlük nasıl besleniyorsun,örnek olarak 1 gününü anlatabilirmisin,ben de senin şuan oluğun kilo ve vucuda sahip olmak istiyorum,bundan rol modelimsin bu konularda

Canım ilk olarak ''Diyet'' bunu hayatınızdan çıkarın. ''Diyet yapıyorum'' değil, ''Sağlıklı besleniyorum.'' deyin. Ben hayatım boyunca diyet yapmadım. Diyet bana her zaman uzak bir kavramdı. Hiç bir zaman kendimi kasmadım ''Hızlı hızlı kilo vereceğim, kilo vereceğim.'' diye. Kendinizi kasıp yemenizden içmenizden kesilip hızlı hızlı kilo verirseniz bu çok zararlıdır ve hemen hızlı kilo alırsınız. Yavaş yavaş kilo verin ideal kilonuza ulaştığınızda ne kadar yerseniz yeyin spor yaptığınızda kilo almayacaksınız.

Ben yaklaşık 1 yıldır bunalım geçirdiğim için herkesten, herşeyden uzak olduğum için 45 kilomdan 59 oldum. Geceleri durmaksızın yerdim 12'den başla sabahın 6 sına kadar aklına ne geliyorsa. Karnımdaki yağın haddi hesabı yoktu. Sonra baktım kendimden geçmişim artık eskiye dönme zamanıydı ve tekrar spora başladım. ilk hedefim yağları eritmekti. Ama gel gör ki iştahım bir türlü dinmiyordu yemek üstüne yemek hatta bir gece ağlayıp annemin yanına giderek ''Durduramıyorum karnım durmuyor dayanamıyorum.'' demiştim çünkü yemek yediğimde 40 dakika sonra tekrar acıkıyordum. Hatta doktora gitme gereği bile duydum.

Bir gün erken kalkıp kahvaltı yaptım. Kahvaltı da haşlanmış yumurta, tereyağı, bal, zeytin, yeşil çay ve beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yedim. Öğle arası da yoğurt yulaflı ve meyve. Birde akşam yemeğimi 7 de yedim akşamları bol bol sebze tükettim ve yoğurt yedim. 7 den sonra yememeye özen gösterdim yaklaşık 2 hafta geceleri karnımın zilleri çala çala yememeye özen gösterdim ağzıma birşey almadım 2 haftadan sonra artık geceleri yiyemiyordum öğünlerimi düzene soktum
Sabah kahvaltısı
Öğle Yemeği
Akşam yemeği

3 öğün yaptım. 3 ay böyle geçti.
Pirinç yerine bulgur pilavı
Beyaz ekmek yerine kepekli ve tam tahıllı ekmekler.
Çay yerine bitkisel ve yeşil çay
Şeker yerine yoğurta reçeller karıştırıp yedim. Özelliklede iştahımı kapatan süt ve meyveli yulaflı her spor esnasında tükettim. Muz çok önemlidir muz doğradım. Sebze yemekleri vazgeçillmezim zaten akşamları sebze ve kepekli ekmek tükettim. Ama akşamdan sonra acıkırsanız hafif kuruyemiş ve meyve çok iyi geliyordu.
Emin olun şekeri hayatımdan hiç çıkarmadım. Ben spor yaparken bile şeker tüketiyordum spordan önce 1 veya 2 parmak bitter alıyordum. Metabolizmam için çok iyi geliyordu. Canınız şeker istediğinde dayanamadığınızda sakın şeker almamazlık yapmayın bünye istediğinde ağzınıza atıverin kan şekerinizde sorun olur kesmeyin dozunda kullanın. Herşeyi dozunda kullanarak sağlıklı beslendim öğünlerim hep 3 öğün oldu her saat başı yemek yemedim. Çok uzak durduğum ise sıvıyağ idi. Bol sıvıyağlı yemeklerden kaçtım. Ve sporu aksatmadığım için kolay verdim kilo. Haftada 1-2 kez kek ve hamurlu yiyeceklerde yedim. Yediklerimi hep eritiyordum.

Ölü diyeti yapmayın. Canınız ne istiyorsa yeyin ama yediklerinizi dozunda ayarlayın mesela büyük bir servis tabağına bir küçük kase büyüklüğünde pilav yanına az yağlı et ve çorba ya da sebze yemeği bana bir tabakta yetiyordu. Ve bu şekilde besleniyorum.

Ben ölü gibi isveç diyeti yapanları onu bunu kesenleri hiç anlamamışımdır gerçekten. Hızlı hızlı kilo vereyim derken sağlıktan olmak çok zararlı yiyecekleri keserken kilo verirken zaten almaları da kolay oluyor. Formu korumak ideal kiloda olmak canınız ne istediğinde sağlıklı beslenip spor yapmanız şart. :KK9::KK51::KK52:

X