Hatırlattığın için çoook teşekkürler. Ben yaparken yavaş yavaş hatta evde yürürken bile esniyorum. Bacaklarımin fazla kalın olmaması buna bağlı. Tabi birde eliptik bisikletin çok yararı var bunda. Çok sağ olun. :)
kızlar, bu hareketlerin gösterildiği , anlatıldığı bir kitap önerebilir misiniz?çünkü burdakileri uygulamak için çıktı almam lazım.makine bozuk.kitap olsa daha derli toplu olurdu benim için.sanki dr de görmüştüm.Bir sey degil canim bildigimiz dogrulari paylasacagiz ki sporu yeni ögrenenler faydalansin. Kardio da cok iyi ben zaten hep yapiyorum stres attiriyor bana kardio, ama bazi arkadaslar kardio ile bile sisebiliyor vücut yapisi. Esneme en güzeli. Hatta ben callanetics i esnemek icin bile kullaniyorum bacak esnetmeleri cok güzel. Yoga yaparim, pilates yaparim, tek yönlü calismamak lazim.
Esnemelerden mi bahsediyorsun canim? Ben video olarak eklemistim. link ekleyeyim istersen buraya.kızlar, bu hareketlerin gösterildiği , anlatıldığı bir kitap önerebilir misiniz?çünkü burdakileri uygulamak için çıktı almam lazım.makine bozuk.kitap olsa daha derli toplu olurdu benim için.sanki dr de görmüştüm.
Bunlar bacak icin birkac örnek olabilir...Esnemelerden mi bahsediyorsun canim? Ben video olarak eklemistim. link ekleyeyim istersen buraya.
arkadaki kızın eğilirken göbeği sarkıyorBunlar bacak icin birkac örnek olabilir...
Esneme veya diğer hareketlerin resimlenmiş halleri kitapta toplananEsnemelerden mi bahsediyorsun canim? Ben video olarak eklemistim. link ekleyeyim istersen buraya.
Canım, dun akşam iki resme etiketlemişsin galiba ben de kabul ettim.ne oluyor o?arkadaki kızın eğilirken göbeği sarkıyor
Esnemeye örnek olsun diye bu videolar karin sikistirma videolari degil canim.arkadaki kızın eğilirken göbeği sarkıyor
yok biliyorum,gözüme takıldı sadece,öylesine söyledimEsnemeye örnek olsun diye bu videolar karin sikistirma videolari degil canim.
Canim kitaplar hakkında zerre fikrim yok çok Üzgünüm. Fakat dediğine bakacak olursa D&R bulunmayan kitap kalmaz göz atıp araştırmakta fayda var :/kızlar, bu hareketlerin gösterildiği , anlatıldığı bir kitap önerebilir misiniz?çünkü burdakileri uygulamak için çıktı almam lazım.makine bozuk.kitap olsa daha derli toplu olurdu benim için.sanki dr de görmüştüm.
Nasıl hissediyorsun kendini ? Zorlanmiyorsun değil mi ? :)4.gün squat 70 tane yapildi tatlislarrr
Mukemmel gidiyorsunuz yaaaa son gaz devam ülkemde böyle spor yapan kadınları kızları görmek olağan üstü bir şeykızlar günaydınn
squat 110 kere bu sefer doğru bir şekilde yapıldı
jillian level 2 ve gym stick twist 300 kere yaptım
stretching hakkında haklısınız
gmelan cok güzel paylaşımlar
Nasıl hissediyorsun kendini ? Zorlanmiyorsun değil mi ? :)
Daha yeniyim bir dur :) Ama kısa sürede özelliklede 2-3 ayda böyle olması biile mümkün değildi. O yüzden dambılla çalışmaya gayret edin :)Vaaaoooovvv harika bi vücudumn var canimmmm ve popis harika bu gazla squata devam valla canli örneksin bravo
GMelan bi kac gündür squat bakiyordum aklim çok karışmışti burdakileri okumak harika oldu tesekkurler :) 21 yasindayim 165boy 58.5kilo, BKI:21.5, 14.4kiloyağim var ideal durumdayim diyetisyenlik öğrencisiyim :) spor konusunda yürüyüşü cok severim bacaklarim güçlüdür yorulmam kolay kolay.. Bacaklarim dolgun fakat göze batmiyor ama basen cikintim var popom daha düz ön ve iç bacak problemim yok sadece basen problemim mevcut 99cm basenlerim. Squatin bacak kalinlastirdigini okudum bundan korkuyorum bir de internetten baktigimda SUMO SQUAT hareketi basen problemi için daha uygun olduguydu.. simdi bu takvimi uygularken hangi hareketle baslamaliyim ? Basen problemime nasil bi etkisi olur ? Karamkarisik baya :/[/QUOTE
Basenleriniz çok göze batıyorsa eğer koşu ve yürüyüş yerine eliptik bisikleti öneririm. Göze batan basenleriniz varsa ilk önce o bölgedeki yağları eritmeniz olacak erittikten sonra sıkılaştırma hareketleri basen ve kalça bölgesini toplar sıkılaştırır. Yani eritmez. Eriemeyen basenle beraber squat yaparsanız vücut şekilsiz olur o yüzden oradaki yağı eritin sarksın sonra squat hareketine başlayın derim.
vovv ben de bu vucuttan istiyorum.ben senin ilk baştaki ölçülerini görmüştüm neredeyse benim şimdiki ölçülerim..senin sonradan bu ölçülere gelebilmen bana cok ümit verdi.açıkcası özellikle belin bukadar inceleceğine inanamazdım.teşekkür ederim verdiğin motivasyon için..Kızlar bu sabah spora baslamadan fotoğraf çekeyim dedim..
arkada uyuyan kardeşim ve odamin dağınıkligini bağışlayin. 3 ayimdayim.. Neredeyse bitiyor ocak ve 4 ayima gireceğim. Çömezim ama beli son derece inceltiyor.
Belimden yağlar fışkırıyordu görmen lazım. Sıkı pantolon giysem bildiğin yağlar kat kat allah bilir kaç bedene çıktıysam. Kıyafetlerim hep dar geliyor ve giyemiyordum. En çok üzüldüğüm bel ve göbeğimdi. Şimdi kıyafetler bol geliyor xs bedene düştüm. Belimin incelmesini squata borçluyum arkayı kum saati gibi yapıyor resmenvovv ben de bu vucuttan istiyorum.ben senin ilk baştaki ölçülerini görmüştüm neredeyse benim şimdiki ölçülerim..senin sonradan bu ölçülere gelebilmen bana cok ümit verdi.açıkcası özellikle belin bukadar inceleceğine inanamazdım.teşekkür ederim verdiğin motivasyon için..