Squat hakkında herşey !!!

kızlar, bu hareketlerin gösterildiği , anlatıldığı bir kitap önerebilir misiniz?çünkü burdakileri uygulamak için çıktı almam lazım.makine bozuk.kitap olsa daha derli toplu olurdu benim için.sanki dr de görmüştüm.

Esnemelerden mi bahsediyorsun canim? Ben video olarak eklemistim. link ekleyeyim istersen buraya.

Canim kitaplar hakkında zerre fikrim yok çok Üzgünüm. Fakat dediğine bakacak olursa D&R bulunmayan kitap kalmaz göz atıp araştırmakta fayda var :/

GMelan bi kac gündür squat bakiyordum aklim çok karışmışti burdakileri okumak harika oldu tesekkurler :) 21 yasindayim 165boy 58.5kilo, BKI:21.5, 14.4kiloyağim var ideal durumdayim diyetisyenlik öğrencisiyim :) spor konusunda yürüyüşü cok severim bacaklarim güçlüdür yorulmam kolay kolay.. Bacaklarim dolgun fakat göze batmiyor ama basen cikintim var popom daha düz ön ve iç bacak problemim yok sadece basen problemim mevcut 99cm basenlerim. Squatin bacak kalinlastirdigini okudum bundan korkuyorum bir de internetten baktigimda SUMO SQUAT hareketi basen problemi için daha uygun olduguydu.. simdi bu takvimi uygularken hangi hareketle baslamaliyim ? Basen problemime nasil bi etkisi olur ? Karamkarisik baya :/

Kızlar bu sabah spora baslamadan fotoğraf çekeyim dedim..arkada uyuyan kardeşim ve odamin dağınıkligini bağışlayin. 3 ayimdayim.. Neredeyse bitiyor ocak ve 4 ayima gireceğim. Çömezim ama beli son derece inceltiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vaaaoooovvv harika bi vücudumn var canimmmm ve popis harika bu gazla squata devam valla canli örneksin bravo

Son düzenleyen: Moderatör:

vovv ben de bu vucuttan istiyorum.ben senin ilk baştaki ölçülerini görmüştüm neredeyse benim şimdiki ölçülerim..senin sonradan bu ölçülere gelebilmen bana cok ümit verdi.açıkcası özellikle belin bukadar inceleceğine inanamazdım.teşekkür ederim verdiğin motivasyon için..

Belimden yağlar fışkırıyordu görmen lazım. Sıkı pantolon giysem bildiğin yağlar kat kat allah bilir kaç bedene çıktıysam. Kıyafetlerim hep dar geliyor ve giyemiyordum. En çok üzüldüğüm bel ve göbeğimdi. Şimdi kıyafetler bol geliyor xs bedene düştüm. Belimin incelmesini squata borçluyum arkayı kum saati gibi yapıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…