Squat hakkında herşey !!!

canım ne güzel anlatmışsın
gerçekten tebrik ederim azmini, ve düşünce yapını
evet bence de en önemli şey sağlık

canım ne güzel anlatmışsın
gerçekten tebrik ederim azmini, ve düşünce yapını
evet bence de en önemli şey sağlık
Hiç kasma kendini, senin kendine saygın o kadar çok büyük ki bu saygı olduğu sürece daima formunu koruyacaksın. Herkes annesinin karnından kaslı ve ince fizikli çıkmıyor. Herşey azmetmeyle oluyor

sıze bır sorum olucak , boyum 167 kılom 84 zayıflama cabasındayım acaba kac kıloya dusunce squat yapmalıyım.bıde bacak göbek ınceltıcı egzersızler varmı.tsk ederım smdıden .))

Bugün 140 yaptım çok zorlandım çarşıdan gelince yaptım sanırım ondan .bîde bacaklarım çok ağrıyo inşallah çok kaslanmaz kalınlaşmaz .7 yıl hentbol oynadım o zamandan beri hep kaslı

Bugün 140 yaptım çok zorlandım çarşıdan gelince yaptım sanırım ondan .bîde bacaklarım çok ağrıyo inşallah çok kaslanmaz kalınlaşmaz .7 yıl hentbol oynadım o zamandan beri hep kaslı
Ağırlık ile yapmazsınız o zaman hiç kalınlaşmaz onun dışında esneme ve bacak germe hareketleri yapın.

sıze bır sorum olucak , boyum 167 kılom 84 zayıflama cabasındayım acaba kac kıloya dusunce squat yapmalıyım.bıde bacak göbek ınceltıcı egzersızler varmı.tsk ederım smdıden .))
Cardıolar sizi bekler. Koşu ve tempolu yürüyüş, eliptik bisiklet. Çok cardıo yapıp beslenmene dikkat etmelisin ve sağlıklı beslen hayatından zararlı yiyecekleri at. Öğünlerini düzene sok.
Hemen hemen 59 60 kilo olsan başlayabilirsin. Çok çabalaman gerekecek İlk önce kilonuzu indirin yağlarınızı yakın vücudunuz sarkacak. Eğer yağlarla beraber inceltici egzersizler yaparsanız sonuç alamazsınız. O yüzden ilk hedefiniz ideal kilo ve yağ !!

Günaydın 80 squat yaptm 7. Gün tamadr tabi sadece bu degil
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
80 squat
55 mekik
50 selülit savar hareketi
12 tane yarım şınav
100 tane sağa sola dönme bel için
bi kahve molasindan sonra jillian michael yapcam bu arada jillianin 2.leveli yarin bitiyor son levele geciyorum

Selülit savar hareketi nasıl canım

Bugünki programımı da bitirdim :) Ama bugün sporda dinlenme günümdü benim, sadece programdaki setleri yaptım o kadar.

jillian micheals var göbek erıtme programı varmı acaba ben pek bılmıyorumda bılıyorsanız bılgı verırmısnız

Bende takımdaydim. Baktım zayıflıyorum iki levele geçemedim. Cardio için jillian bir numara. Onun sayesinde şınavi halledebildim. Jilli an bittikten sonra devam edecek misin ? Yoksa başka alternatiflere mi yönelmeyi düşünüyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…