Kız sen aynı bana benziyorsun ya, dün görsen gözümden nasıl uyku akıyor misafirler var. Dokunsalar bayılacağım ama gel gör ki girdim odaya dambılla 100 tane yapar yapmaz yatıverdimanlattigin gibi yaptim hep demek ki dogru iyi bari dun tasindik sabahtan beri ayaktaydm yorgundm ama ona ragmen icim rahat etmedi gece 1 d yaptm uyudum oyle bi aliskanlk yapti ki
Amin canim hepimiz saglikli yasayalim. Anneni tebrik ediyorum seni spora alistirdigi icin. Ben de cocuklarima spor yaptiriyorum, ailece bütün bos zamanlarimizi da cocuklarla ya dogada ya da spor alaninda geciriyoruz. Ben hep yürürdüm ama yürüyüs sikilasmaya yetmedi dogumlardan sonra, tek faydasi beni belirli bir kiloda tutmak oldu. Iki yildir dogru düzgün spor yapiyorum ve inan bambaska biri oldum. Tüm hayatim, kiyafetlerim hersey degisti. Tembelim yapamiyorum, zamanim yok yapamiyorum diyenlere cok kiziyorum o yüzden. Bir oturup cocuklarina nasil bir anne örnegi sunmak istediklerini düsünsünler.Nefesine çok çok dikkat etmelisin. Hepsinden önce nefes önemli. Hızlı yapmayın dambılla ağır ağır yavaş yapın derin nefesler alarak vererek yapın. Hızlı hızlı verip alırsanız kalp çarpıntılarınız hızlanır o yüzden dikkat edin.
Şimdi eline dambılı aldığında yavaş bir şekilde çömelirken derin bir nefesini al ve tut. Kalkarken topuk yardımı ile nefesini ver.
Bu gidişle çoook uzun ve sağlıklı yaşayacaksın. Doğumların ardından gerçekten kilo al ver derken fiziğin şekilden şekile girmesi derken çoğu bayan hanımlarımız hiç uğraşmıyor. Sağlık çok önemli annem 48 yaşında deli gibi spor yapar bacakları ve baldırları kollar kaslı. Sanırım gende olabilir. Benim spor sevdamda onlardan geliyor küçükken babamla annem spor yaparken bende onlardan kapmışım birşeyler. Sonra spor yaşam ve hayatımın bir parçası oldu. Anne baba neyse çocukta oÇocuklara sporu aşılamak şart.
hhah popocugumda seninkine benzesinde vlahi azimliymKız sen aynı bana benziyorsun ya, dün görsen gözümden nasıl uyku akıyor misafirler var. Dokunsalar bayılacağım ama gel gör ki girdim odaya dambılla 100 tane yapar yapmaz yatıverdimÇok değişik birşey yapmadan durajhah mıyorum.
Ağrıdığında fazla yüklenmeyin ağrı geçince devam edin. Topuk yardımıyla kalkıyorsunuz titremesi normal.
Karbonhidrat ve protein ağırlıkli beslenmelisin o zaman. Kilo aldırmada karbonhidrat ön planda. Midenin yarısı karbonhidrat, yarisi protein ve yarısı meyve ile dolmalı. Bel oyuntusu için ayağa kalk bir sağa bir sola kollarını hareket ettir. Pc ye geçtiğimde hareketi sana göstereceğim. O çok faydalı. Biraz baş dönebilir ama bel için iyi olacaktır.birde Ben kilo almaya başladım
bu iyi birşey çünkü zaten zayıfım ama bel oyuntum elden gidiyorrr
ne yapabilirim bilgin var mı
Kaslanmaz orası merak etme :)kaslanmaz orası dimi
Ön bacaklara dokunduğunda sertlik hissediyor musun ?75 squat tamamdr şimdiden sanki kalcam daha bi dik ve sırt kısmim oyuntu oldu cok guzel yaaa squata devam
Kaslanmaz orası merak etme :)
Ön bacaklara dokunduğunda sertlik hissediyor musun ?
Önce sonra resmini merakla bekliyorum :)yorulma olayi esksi gibi uok ama acayip terliyorum yaparken bttginde foto cekip koycam skilasma var kesin azck yuvarlaklasi gibi ama daha cok kalkmasi lazm devam yani
derya tebrik ederim gerçektenAmin canim hepimiz saglikli yasayalim. Anneni tebrik ediyorum seni spora alistirdigi icin. Ben de cocuklarima spor yaptiriyorum, ailece bütün bos zamanlarimizi da cocuklarla ya dogada ya da spor alaninda geciriyoruz. Ben hep yürürdüm ama yürüyüs sikilasmaya yetmedi dogumlardan sonra, tek faydasi beni belirli bir kiloda tutmak oldu. Iki yildir dogru düzgün spor yapiyorum ve inan bambaska biri oldum. Tüm hayatim, kiyafetlerim hersey degisti. Tembelim yapamiyorum, zamanim yok yapamiyorum diyenlere cok kiziyorum o yüzden. Bir oturup cocuklarina nasil bir anne örnegi sunmak istediklerini düsünsünler.
evet öncesi sonrası varsa motive edici olurÖnce sonra resmini merakla bekliyorum :)
Daha once yazmistim canim. 44yasinda 58 kg im. Boyum 156/cm ama olculerim orantili oldugu icin ince duruyorum. 36_38beden giyiyorum. Belim 74cm, kalca 96 digerlerini bilmiyorum .derya tebrik ederim gerçekten
eğer sorun olmazsa yaşını kilonu boyunu bel kalça basen üst bacak ve kol ölçülerini merak ettim
Ben de yapıyorum squat. Ama karın egzersizleri ile beraber. Bu da programım
Daha 3 ama ben 1.5 senedir düzenli spor yapıyorum. Cardio çalışmaları, stretching, barre workoutlar falan dönüşümlü olarak uyguluyorum. Zaten bunların içinde squat var ama takvimli olanı da öyle deneyeyim dedim.tabi tekrar sayilari daha az nasl gdiyor kacinci gunundesin
kızlar callan bugun neler yaptı
jillian level2 4kg dumbell ile
gym stcik twist 500
dumbell side bend sağ10 sol10 her iki kol 100
donkey kicks sağ ve sol bacak için 20 kere 3 set
squat 130
göğüs büyütme egzersizleri(yeni başladım) videosu:stretching 10 dakika
böyle devam edeceğim diyetle
bu arada gmelan günlük nasıl besleniyorsun,örnek olarak 1 gününü anlatabilirmisin,ben de senin şuan oluğun kilo ve vucuda sahip olmak istiyorum,bundan rol modelimsin bu konularda
Babam bana hiç bir erkek bakmayacak sana korkarlar bu bacak ne diyorEveeetttve bacagimi kastigimda ordaki kas bariz belli oluyo
kaslanmaz orası dimi