Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar nasıl gidiyor bakalımm squatlar . benim yerimede yapın bol
ben hala sandalye tepelerinde kendimce bişiler yapmaya çalışıyorumm![]()
miiissssBugün moladayım ben... alıştım squata....
Sahalara ne zaman dönüyorsun?![]()
miiissss
yaa vallaa hiç bilmiyorum ki canım bian önce dönmek istiyorum ama bileğim hala biraz şişsquata başlamam biraz vakit alacak gibi
mekik çektim onda bile ayaklarımı sandalyeye koydum zaten beceremiyorum mekik işini o da yarı bi konu
![]()
Amin canııım inşallaaah aynen bi iyileşsinde bugünlerin acısınıı çıkarıcamÖnemli olan sağlık... düzelirsin inşallah... Sonra kimse tutamaz seni ,sabah akşam squat der durursun![]()
Amin canııım inşallaaah aynen bi iyileşsinde bugünlerin acısınıı çıkarıcamgünde 3 öğün squat
![]()
![]()
Amin canııım inşallaaah aynen bi iyileşsinde bugünlerin acısınıı çıkarıcamgünde 3 öğün squat
![]()
![]()
Ayyy aman Allah korusuuuuun demee öleeedemeeeee
tekrar yataklara düşersin
![]()
Şaka yapıyorum, geçmiş olsunAyyy aman Allah korusuuuuun demee öleeeyapmasına yapılır da makul sayılardaa tabii
![]()
![]()
Teşekkür ederimm canımmŞaka yapıyorum, geçmiş olsun
Shared diye bi topic gördüm ya yanda 30 günü üçe bölüp ciddi incelenler var, bilgisi olan var mı?![]()
Valla 2 sene önce falan çok araştırmıştım ve olumlu sonuç almayanı görmedim ben canım bu programla. Biraz zorluyor ilk başta ama alışıyormuşsun vucüt alışınca.Haftaya bi topic de ben açıp liste yapmayı planlıyorum, kalıcı oluyor mu? Sen yapmışsın bilirsin.
Sanki biraz daha zayıflayıp daha mantıklı, ne dersin?
Önce bi squata alışsın vücut; sonra yaza girmeden bir ay şu kampa alırız kendimizi. Sonra daaaşşş gibin oluruzValla 2 sene önce falan çok araştırmıştım ve olumlu sonuç almayanı görmedim ben canım bu programla. Biraz zorluyor ilk başta ama alışıyormuşsun vucüt alışınca.
Ben bileğim düzelince devam edicem bence sende başla topic açarsan katılırım da![]()
Önce bi squata alışsın vücut; sonra yaza girmeden bir ay şu kampa alırız kendimizi. Sonra daaaşşş gibin oluruz![]()
squatçılar kayıplardaaa ama sana helal olsuuunnnnBugünküler de tamam![]()