- 3 Nisan 2012
- 271
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka bir firsat yaratiliyor istek olunca sevgili amerikadan. Ben bugüne kadar belki bir ya da iki gün ara vermisimdir ama okul zamani aksamalar olacaktir mutlaka. Onu da vaktim bol oldugunda biraz daha yogun calismalarla telafi etmeyi planliyorum. Cok komik gelecek belki ama henüz kücük bir basari elde etmis olmama ragmen ayna karsisindan ayrilamiyorum. Cabalarinin karsiliginda vücudun sekillendigini görmek insana o kadar iyi geliyor ki... Bu arada dün yeni bir sey ögrendim bugün hemen uyguladim. Ananasi ayikladiktan sonra cevresindeki kabuklari atmiyoruz bir kaba koyup, karanfil ve tarcinla kaynatiyoruz sonra da bir güzel afiyetle iciyoruz. Bir cok faydasinin ve kanseri de önlemeye yararinin yani sira diüretik ve cilde iyi gelen bir etkisi varmis. Tadi da cok güzel. Elimizin altinda faydalanabilecegimiz ama hep cöpe giden o kadar cok deger var ki... Düsününce organik cöpleri bahceye de atinca topraga iyi geliyor, insana neden iyi gelmesin?
faydalai bilgilerin icin tesekkur edriz derya hanim
walk at home a uye oldum bu aarada dun solemeyi unuttum
siteyi inceledim videolara gozattim faydali bi site olmus
beni bole tae bo zumba gibi sporlar daha cok tatmin ediyo neredeyse
hareketli olmalarinindan kaynaklaniyo sanirim hani daha cok efor sarfediyomus gibi hissediyorm
arada degisiklik olsun diye yapabilirim ama surekli yurumek guzel onun disinda
tum diyetisyenler diyetle birlite gunluk 1 saatte yuruyus onerirler hep,etkisi buyuktur incelmede mutlaka...
ay ne guzel masallah gitmis bi bucuk kilo
ogle yemeginde yersin nolcak dans da ediyomussun zaten
benim esimde sebzE sevmez
pilav et ister genelde
buradada sebze cok yaygin diil aslinda et ucuz tr ye gore
bi zaman sonra ayak uyduruyosun oldugun yere
bende hep evde olunca mutfakta salonun icinde yani dibimde:)
atistiriyorm cok, ccocugada yedircm diye
merhabalar, bende pek durağan bu aralar, her akşam sabah erken kalkıp spor yapayım diye niyetleniyorum ama sabah erken kalkmak zoruma gidiyor
yalnız ben haftada en az 3 gün dansediyorum, aslında pek hareketsiz sayılmam, bölgesel çalışmam lazım sadece.
bu arada son 3 günde bilinçsiz olarak 1,5 kilo vermişim. benim eşim pek sebze yemez, sürekli et ister. ben de sürekli et yiyemem, 3 gündür sabah öğlen akşam sebzeye dadandım, 1,5 kilo gitmiş ama bu sefer de gözümün önünden pizzalar geçiyor yarın büyük ihtimal tutamam kendimi
Ben zaten bu basligi acarken sadece deneyimlerimi paylasmak istedim yoksa her zaman savundugum, insanin kendine en uygun olan sporu secmesi. Yoksa zevk almadan yapinca bir süre sonra iskenceye dönüsür ve vazgecilir. Severek yapilan sey kalici olur ancak.
hosgeldiniz kokomel
konuya yazmaniza sevindim sayimiz artiyo ne hos
sizde bize katilin hepbirlikte sporla incelelim