Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fayda gorup gormedıgımı anlayacak kadar duzenlı kullanamadım NeyazıkkiYeşil çaya başladım birde. Günde 2 bardak içiyorum. Faydası olur diye tahmin ediyorum. En azından ödem atar. Siz yeşil çaydan fayda gördünüz mü?
latte şekersizce çokta sorun yok :)Fayda gorup gormedıgımı anlayacak kadar duzenlı kullanamadım Neyazıkki
Bende bugun yarım latte dısında cok iradeliydim darısı yarına :)
50 dk elıptık yaptım.
Sevgıler
Sekerlı cnmlatte şekersizce çokta sorun yok :)
on yargı değil aslında. fazla kilosu olanlar önce vermeli. ama kilo yoksa sadece vücuttaki jöle kıvamından kurtulup sıkılaşmak istiyorsanız pilates ideal. kaç aydır haftanın 5 günü gidiyorum hiç vermedim mesela. ama diğer taraftan sağlık için harika. bel fıtığıma çok iyi geldi.ay hepimizin kaçamak günü müydü dün. ben de günler sonra 2 tane kaymaklı bisküvi bir kaç çubuk kraker, sonra küçük ama yoğun bir çikolata yedim.
bugün tartıda 65,3 gördüm sonra 64,5 gördüm gerçek kilomu anlayamadım. hiçi yeniden ölçülürüm
pilatese de başlamak istiyorum ama kilo vermeden incelmeye baslarım gibi bir on yargı var
ben vermek de istiyorum baktım verdim ve sıkılaştım kucuk gösteriyorum cop gibiyim. geri alırım. almaktan kolay ne varon yargı değil aslında. fazla kilosu olanlar önce vermeli. ama kilo yoksa sadece vücuttaki jöle kıvamından kurtulup sıkılaşmak istiyorsanız pilates ideal. kaç aydır haftanın 5 günü gidiyorum hiç vermedim mesela. ama diğer taraftan sağlık için harika. bel fıtığıma çok iyi geldi.
yok hiç araştırmadım açıkçası.ben vermek de istiyorum baktım verdim ve sıkılaştım kucuk gösteriyorum cop gibiyim. geri alırım. almaktan kolay ne var
jillianın 30 day shred ile beraber onerdigi bir beslenme menusu vardı. buldun mu onu? ben bir ara bakıyordum ama ok zor gelmıstı yemek kültürüme. ozellıkle kahvatısı...
bende aynı şekilde. gece geç yatıyorum çok acıkıyorumKızlar ben sabah oglen mesgulıyetle ısare edıyorumda aksamları cok acıkıyorumm bekar olsam hep 9 da uyucam tek care uyku cunku. Ama oturunca el agız bosdurmak ıstemıyor
bende aynı şekilde. gece geç yatıyorum çok acıkıyorum
paketli ürünlerden uzak dur. bende iki gecedir bi kase yoğurda bi elma doğruyorum tarçın atıp yiyorum. gerçekten açlık krizine iyi geliyor uyuyana kadar tok tutuyorAklıma şu lıght pudıngler geldi. Onlardan bir bardak süte bir tatlı kaşıgı koyar pısırırdim. O toklastırıyor.
Haklısın duduklude elma pısıreyım bari. Bıraz uzumle sonrada yogurtlarımpaketli ürünlerden uzak dur. bende iki gecedir bi kase yoğurda bi elma doğruyorum tarçın atıp yiyorum. gerçekten açlık krizine iyi geliyor uyuyana kadar tok tutuyor
Peki bir tatlı kaşığı nişasta ile sütü pişirsem karatay nederHaklısın duduklude elma pısıreyım bari. Bıraz uzumle sonrada yogurtlarım
Can sıkıntısından hep yemek ıstıyorum (Peki bir tatlı kaşığı nişasta ile sütü pişirsem karatay neder
fıstık gibisinnnEki Görüntüle 1969068 Heyyoo kızlaarr
Haydin sporaaaa
Cnm noldu anlat lutfen dertler paylastıkca azalırfıstık gibisinnn
ben bugün spor flan yapamayacağım moralim çok bozuk. yemekte yemedim zaten doğru dürüst düşer kalırım
doğum günüm bugün. kimse hatırlamadı. en yakın arkadaşım bile erkek arkadaşım bileCnm noldu anlat lutfen dertler paylastıkca azalır