Sporella'ların günlüğü

ya ben de katılayım mı aranıza konu açtım jillian michaels ile 30 day shred programı için kimse yazmadı oysa benim spor yapabilmem için birilerine ihtiyacım var yoksa kesin sallıcam yine. beni de aranıza alın:KK43:

bu arada 3 gündür 30 day shred level 1 yapıyorum bakalım ne kadar devam edicem bugün biraz hasta gibiyim hiç canım istemiyor çok zor geliyor üstümü değiştirmek fln ama bakıcaz artık bir de heryerimi sopayla dövmüşler gibi ağrıyor tabi kaç yılın ham vücudu anca kendine gelior.

sizlere kilo ve ölçülerimi de yazayım bakalım değişklik olacak mı???????
boy: 168
kilo: 65
göğüs:97
bel:78
basen:103
üst bacak:59

günlük sporlarımı yaptım.
akşam daha dikkatli yemeye çalıştım.

chia ve kinoyı araştırıyorum.

sarımsak kürü de güzel kilo verdiriyor.
hazırlamaya üşenmediğimde deneyeceğim.:)

günlük sporlarımı yaptım.
akşam daha dikkatli yemeye çalıştım.

chia ve kinoyı araştırıyorum.

sarımsak kürü de güzel kilo verdiriyor.
hazırlamaya üşenmediğimde deneyeceğim.:)
Ben kürlerden geçtim dagci dagci tatlı yemeyim yeter. Bugun itibariyle sabah yediğim ekmeğide kestim karatay yapıyorum.
Nısan da 65 olsam daha ne isterim :)

Tabı hosgeldın aramıza L labelle hergun buraya yaz. Bu sorumluluk yukluyor. Jıllıan bıcımlendıren bır set brnce fayda goreceksın Mascara Mascara da yapıyor.

Ben elıptık yapıyorum gunde 60 dakıka ve diyet uyguluyorum karatay vari.
Amacım nisanda 65 olmak
:)
Sevvgıler

Yaxamadim ama duzenli yapmaya devam ediyorum sporumu. Gece 3 te sabah 6 da olsa yapiyorum..

Cnm tebrik ediyorum. O 15 dakıkayı zamanla 25 e cıkartırsan yagda yakarsın az da olsa diyete de basladın mı gelsin dar kalcalar :)
Gelsin gelsin. 38 in icine girmek istiyorum yeniden. Agirlik calismaya basladim. Kollarimi guclendiriyorum. Boylece jillian baslayabilecegim. Ondaki sinav hareketleri agritiyordu kollarimi. Bir de ip atlamak cok etkili kizlar. Bugun radyoda dinledim. Kosudan daha cok verdiriyormus.

Ayrica bende karatayvari yapacagim. O kadar keskin sınırlara gelemem. Patates de seker var da bezelye neden olmazmis?

Merhaba kızlar.

Nasıl gıdıyor ? Ben elıptıgın tepesındeyım.

Sizlerin spor durumu nedır ?
fotograf koymamissin. Bayiliyordum ben o fotolara...
level 3ten yazıyorum. tünelin ucu bomb.k bi yere çıktı sakın gelmeyin :halay:
ölüyorum son dkdaki karın hareketlerini yapamadım. kendi terimde boğulcam şimdii
hahaha.. cok hossun. Ben ondan 1 i bitirince 2 ye girmedim iste. Isik goremeyince ciktim tunelden :KK66:

Sizde ne var ne çok?
d bit. Icin ne onerdi? Bir de bu cumleyi nereden kaptin, duydun. Hatirliyrsan soyler misin.. ne var ne cok

Sorma evden çıkmak istemiyorum bu ara.
evde misin. Calismiyor musun

bu arada ripped nasıl? benim 30 day shred de 8 günüm kaldı. bitince ona geçmek istiyorum. 30 dah shred yaptıysan kıyaslar mısın
azmine masallah...

ölçülerimi başta almadım. pişmanım bunun için. level 2 nin ortalarına doğru aldım. birde bitince alacağım. yediklerime dikkat etmiyordum. 3 gündür diyete başladım. daha doğrusu diyet gibi değilde yediklerime dikkat ediyorum. kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. tatlı ve makarnada yemiyorum eskisi gibi.

aynen. meyve yiceksen gündüz ye. abartmadan
ekmek, makarna yok, bezelye,patates yok. yağ serbest ama kızartma falan değil. böyle sabah tereyağına yumurta falan yiyebilirsin. bunlar aklıma geldi karatayla ilgili
bezelyeyo sormak icin alontilamistim

level 3ten yazıyorum. tünelin ucu bomb.k bi yere çıktı sakın gelmeyin :halay:
ölüyorum son dkdaki karın hareketlerini yapamadım. kendi terimde boğulcam şimdii
level 4 var mi merak ettim. herkes icin kendini feda etmissin :)

ya ben de katılayım mı aranıza konu açtım jillian michaels ile 30 day shred programı için kimse yazmadı oysa benim spor yapabilmem için birilerine ihtiyacım var yoksa kesin sallıcam yine. beni de aranıza alın:KK43:

bu arada 3 gündür 30 day shred level 1 yapıyorum bakalım ne kadar devam edicem bugün biraz hasta gibiyim hiç canım istemiyor çok zor geliyor üstümü değiştirmek fln ama bakıcaz artık bir de heryerimi sopayla dövmüşler gibi ağrıyor tabi kaç yılın ham vücudu anca kendine gelior.

sizlere kilo ve ölçülerimi de yazayım bakalım değişklik olacak mı???????
boy: 168
kilo: 65
göğüs:97
bel:78
basen:103
üst bacak:59
Jillian gerçekten işe yarıyor. Diyetle devam edersen kiloda verirsin. Ama diyet yapmazdan sıkılaşırsın kaslanırsın. Ben level 3teyim. İlk levelin tadını çıkar fire vermemeye çalış :)

Screenshot_2017-03-16-14-47-23.png
11050744_931196593578586_8294825258295326062_n (1).jpg
1655898_931196663578579_2050066688310991904_n.jpg

Karatayı merak edenler ufak bilgiler ekledim.
chentiq chentiq bezelyede yüksek nişasta var ondan yasak. Ama arada bir kısıtlı yemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

bugün pilatese gittim kızlar 50 dk karın ve bacak çalıştık. ama üstümde bir kırgınlık var. şifayı kaptım sanırım. jillian yok bugün. ama içim rahat en azından pilatese gittim. yediklerimede dikkat ediyorum. bugün ufak bir kaçamak yaptım. cevizli yaz helvası almış babam. bir parça ondan attım ağzıma :)

X