Cnm gecmıs olsun.Buralardayım Canım :)
Yarın toplu bildirim yaparım, bu hafta biraz rahatsızdım yürüyüşten başka bişey yapamadım, fitness vs yok yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm gecmıs olsun.Buralardayım Canım :)
Yarın toplu bildirim yaparım, bu hafta biraz rahatsızdım yürüyüşten başka bişey yapamadım, fitness vs yok yani
Sağol canımCnm gecmıs olsun.
Ben kürlerden geçtim dagci tatlı yemeyim yeter. Bugun itibariyle sabah yediğim ekmeğide kestim karatay yapıyorum.günlük sporlarımı yaptım.
akşam daha dikkatli yemeye çalıştım.
chia ve kinoyı araştırıyorum.
sarımsak kürü de güzel kilo verdiriyor.
hazırlamaya üşenmediğimde deneyeceğim.:)
Cnm tebrik ediyorum. O 15 dakıkayı zamanla 25 e cıkartırsan yagda yakarsın az da olsa diyete de basladın mı gelsin dar kalcalar :)Yaxamadim ama duzenli yapmaya devam ediyorum sporumu. Gece 3 te sabah 6 da olsa yapiyorum..
Gelsin gelsin. 38 in icine girmek istiyorum yeniden. Agirlik calismaya basladim. Kollarimi guclendiriyorum. Boylece jillian baslayabilecegim. Ondaki sinav hareketleri agritiyordu kollarimi. Bir de ip atlamak cok etkili kizlar. Bugun radyoda dinledim. Kosudan daha cok verdiriyormus.Cnm tebrik ediyorum. O 15 dakıkayı zamanla 25 e cıkartırsan yagda yakarsın az da olsa diyete de basladın mı gelsin dar kalcalar :)
fotograf koymamissin. Bayiliyordum ben o fotolara...Merhaba kızlar.
Nasıl gıdıyor ? Ben elıptıgın tepesındeyım.
Sizlerin spor durumu nedır ?
hahaha.. cok hossun. Ben ondan 1 i bitirince 2 ye girmedim iste. Isik goremeyince ciktim tuneldenlevel 3ten yazıyorum. tünelin ucu bomb.k bi yere çıktı sakın gelmeyin
ölüyorum son dkdaki karın hareketlerini yapamadım. kendi terimde boğulcam şimdii
d bit. Icin ne onerdi? Bir de bu cumleyi nereden kaptin, duydun. Hatirliyrsan soyler misin.. ne var ne cokSizde ne var ne çok?
evde misin. Calismiyor musunSorma evden çıkmak istemiyorum bu ara.
azmine masallah...bu arada ripped nasıl? benim 30 day shred de 8 günüm kaldı. bitince ona geçmek istiyorum. 30 dah shred yaptıysan kıyaslar mısın
ölçülerimi başta almadım. pişmanım bunun için. level 2 nin ortalarına doğru aldım. birde bitince alacağım. yediklerime dikkat etmiyordum. 3 gündür diyete başladım. daha doğrusu diyet gibi değilde yediklerime dikkat ediyorum. kahvaltı dışında ekmek yemiyorum. tatlı ve makarnada yemiyorum eskisi gibi.
bezelyeyo sormak icin alontilamistimaynen. meyve yiceksen gündüz ye. abartmadan
ekmek, makarna yok, bezelye,patates yok. yağ serbest ama kızartma falan değil. böyle sabah tereyağına yumurta falan yiyebilirsin. bunlar aklıma geldi karatayla ilgili
Maalesef canım canım yaptığım spor kızı okula götürüp getirmekchentiq zambak86 @pinartn @_nurbanu_ nerelerdesiniz. Bildiğim isimler bunlar alınmaca gucenmece olmasın ha birde NAVLEE Spor devam mı
Ikı ampul verdı onbesgun ara ıle alıcam bırını dun aldım. Umarım ıse yarar.d bit. Icin ne onerdi? Bir de bu cumleyi nereden kaptin, duydun. Hatirliyrsan soyler misin.. ne var ne cok
level 4 var mi merak ettim. herkes icin kendini feda etmissin :)level 3ten yazıyorum. tünelin ucu bomb.k bi yere çıktı sakın gelmeyin
ölüyorum son dkdaki karın hareketlerini yapamadım. kendi terimde boğulcam şimdii
Hayır üçte bitiyor çok şükür :))level 4 var mi merak ettim. herkes icin kendini feda etmissin :)
Jillian gerçekten işe yarıyor. Diyetle devam edersen kiloda verirsin. Ama diyet yapmazdan sıkılaşırsın kaslanırsın. Ben level 3teyim. İlk levelin tadını çıkar fire vermemeye çalış :)ya ben de katılayım mı aranıza konu açtım jillian michaels ile 30 day shred programı için kimse yazmadı oysa benim spor yapabilmem için birilerine ihtiyacım var yoksa kesin sallıcam yine. beni de aranıza alın
bu arada 3 gündür 30 day shred level 1 yapıyorum bakalım ne kadar devam edicem bugün biraz hasta gibiyim hiç canım istemiyor çok zor geliyor üstümü değiştirmek fln ama bakıcaz artık bir de heryerimi sopayla dövmüşler gibi ağrıyor tabi kaç yılın ham vücudu anca kendine gelior.
sizlere kilo ve ölçülerimi de yazayım bakalım değişklik olacak mı???????
boy: 168
kilo: 65
göğüs:97
bel:78
basen:103
üst bacak:59
Harıka paylasım saol cnmKaratayı merak edenler ufak bilgiler ekledim.
chentiq bezelyede yüksek nişasta var ondan yasak. Ama arada bir kısıtlı yemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.