Sporella'ların günlüğü

Hahahah esiniz de endiselenmis sizin icin. Ama normal kahve degil de yesil kahve daha guzel olur anti oksidan ozelligi gidiyor kavrulunca kahve. Yesil cay icebilirsiniz icinde yag yakici cok guzel bir madde var o da mi olmadi tarcin cayi:) zencefil cayi bunlar hep yag yaktiriyor. Ben L- carnitine iciyorum
L carnitin bana olmaz bende hashımoto var. Ama yesil cay yada kahve tedarik edeyim bende

Eger oncesinde cok spor geçmişi yoksa agir cardiyolar yapmayin once vucudu daha hafif seylerle spora alıştırmak gerekiyor. Leslie ile yürüyüş videolari gibi. Ben ilk onunla basladim spor yapmaya cok zorlanirdim hatta. Ama sonra alıştım artik terlememeye bile başladım . Daha sonra daha zorlara yoneldim. Burda kim ne durumda bilmedigim icin bunu mutlaka yapin diyemiyorum. Zarari olur çünkü. Ama sikilastirici hareketlerden zarar gelmez yapin onlari ben yapicam hatta simdi :)) hergun yumurta yemeyi sut yogurt tuketmeyi unutmayin. Beslenmesiz spor bir hictir aslinda. Yani bu tuglaniz olmadan ev yapmaya benzer. Kilonuz basina 0.8 (spor yapmayanlar için) protein alinmali gunde. Spor yapıyorsanız bir tik daha fazla. Iyi sabahlar :super:
Saol seker. Programa konuk almak gıbı bıze verdıgın faydalı bılgıler ıcın tesekkur ederımm. Bir karın egzersizi sevicem. Hatta kalın goruselım. Iyı sporlar.

E Elispo dünkü sporum 40 dk
1 haftalık toplam sporum 400 dk
Geçen haftaki kilom :65.5
Bu haftaki kilom:64.5
Dizin nasıl oldu? Şiş mi? Sararak çalış olmazsa? Bende menüsküs var hep agrıyor rımatızmasa var hep şiş. Diz konusundan çekerim. Yanlıs spor rutubetli ev yuZunden olmustu. Sende dikkat et lutfen.

Dizin nasıl oldu? Şiş mi? Sararak çalış olmazsa? Bende menüsküs var hep agrıyor rımatızmasa var hep şiş. Diz konusundan çekerim. Yanlıs spor rutubetli ev yuZunden olmustu. Sende dikkat et lutfen.
Şu an iyi çok şükür, çok yüklendiğim için oldu, 2 gündür az da olsa dinlendi dizlerim
En kısa sürede doktora gidip iğnelerimi alıp yaptırıcam inşallah, daha iyi olucam inşallah

Ben hıc baktırmadım onlara benexol alıyordum cok ıstah actıgı ıcın bıraktım.
Cay ıcmeyı kestım cay engellıyormus demiri.

Kendıne bakman ne guzel vitamınler bı yandan spor bı yandan oh masallah.
Kendime baksaydım bu duruma gelmezdim
Doktor iğneyi ağustosta yazmıştı iğne daha duruyor ben gidip yaptırıcam daha
Sırt ağrılarım vardı onun için gitmiştim öyle öğrenmiştim, ayrıca doktora gitmeyi hiç sevmiyorum, iğneyi de
Ağrılarım başlayınca anlıyorum ki değerlerim yine düşmüş, mecbur gidicem nereye kadar kaçacam, yoksa hastalıklı bir yaşlı olucam
Annemi, kayınvalidemi görüyorum onlar gibi olmak istemiyorum
Zaten bu hastalıklar genelde genetik oluyor, annemde de var fibromiyalji, rahmetli anneannemde de vardı, o yüzden önlemimi almam lazım çünkü annem çok acılar çekiyor, anneannem son zamanlarda yürüyemez olmuştu ellerini çok kullanamaz olmuştu, kendime bakmazsam benim de geleceğim öyle olacak
Annem her zaman diyor, kızım biz bilmiyorduk sen araştır kendine iyi bak diyor, bana dese de kendi hala kendine iyi bakmıyor:KK48:

Son düzenleme:
Kendime baksaydım bu duruma gelmezdim
Doktor iğneyi ağustosta yazmıştı iğne daha duruyor ben gidip yaptırıcam daha
Sırt ağrılarım vardı onun için gitmiştim öyle öğrenmiştim, ayrıca doktora gitmeyi hiç sevmiyorum, iğneyi de
Ağrılarım başlayınca anlıyorum ki değerlerim yine düşmüş, mecbur gidicem nereye kadar kaçacak, yoksa hastalıklı bir yaşlı olucam
Noo olma!! Benımde vucut agrılarım var. Al bende ıhmalkar. Gecmış olsun

Kardio adi ustunde kalp ritmini artiran hareketli sporlardir. Bir de hiit var yag yakmak icin en iyisi. Bir deney yapmislar bir kisiyi kirk dk kosturmuslar duz bir tempoda bir kisiyi de yirmi dk kosturmislar. Ama 20 dk koşan aralarda kisa kisa tempoyu cok artirmis ve 20 dk kosan iki uc kat daha yag yakmis. Hiit max. yag yakma egzersizidir. Her gun yapilmaz haftada 3 gun 4 gun yapilabilir ve yaptiginiz bu hiit gun boyu yag yakimini devam ettirir. Kahvaltidan sonra ama karin cok tok degilken soyle bir iki saat sonra yapilmali. Sabah yapilirsa gun boyu yediklerinizin yakilmasini kolaylastiroyor. Boyle efor sarfettirici sporlar gec saatlere uygun degildir normal cardio fitness aerobik de ayni sekilde. Cunku vucudun biyolojik saati var o saatlerde kendini dinlenme moduna aliyor verim en dusuk seviyede oluyor. Ama gece yatmadan once 12 dk yi gececek sekilde bir nabzi artirmayan bacak kalca bel nereniz sorunluysa oraya yonelik hareketler yaparsaniz o iyi olacaktir. hiit yapiyorum normal cardiodan aerobikten kat kat yag yaktiriyor oldukca zayifladim.
Canım zaman ayırıp bilgilendirdiğin icin beni çok teşekkür ederim.Çalıştiğım için kahvaltidan birkaç saat sonra yapamam bir şey.ama sen bu işi biliyorsun,bana işte yapabileceğim bir şeyler önerebilir misin?

Canım zaman ayırıp bilgilendirdiğin icin beni çok teşekkür ederim.Çalıştiğım için kahvaltidan birkaç saat sonra yapamam bir şey.ama sen bu işi biliyorsun,bana işte yapabileceğim bir şeyler önerebilir misin?
Rica ederim :) once yavastan baslayin eger daha once spor yapmamissaniz hiitten baslamayin bir iki ay sonra gecersiniz ona. Bunun daha zoru var onceden onu yapiyordum ama bu oynatma listemdeki daha cok hosuma gidiyor daha eğlenceli

Rica ederim :) once yavastan baslayin eger daha once spor yapmamissaniz hiitten baslamayin bir iki ay sonra gecersiniz ona. Bunun daha zoru var onceden onu yapiyordum ama bu oynatma listemdeki daha cok hosuma gidiyor daha eğlenceli
Spor geçmişim yok canım.2 sene önce 1 ay plates yapmışlığım var sadece:KK48:artık zayıflamak istediğim için spor olayına sempatiyle bakıyorum.:KK48:

X