- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
Zerosima dün ben de 30 dk falan ancak yürüdüm,ikimize nazar ettim galiba
Yorgunluktan olabilir heralde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zerosima dün ben de 30 dk falan ancak yürüdüm,ikimize nazar ettim galiba
O zaman takipteyim :)Devam edecek isteğe bağlı olarak :)
valla bu ayın birincileri spor yapanlar olsun ramazan dolayısıyla herkese bir tembellik gelmis bayramdan sonra haraketlenir
hespini yarısmadan diskalifiye edelim bizHareketlense iyi olur yani ben bildirim yapamam diye korkuyordum ama hepsni yaptım maşallah ama yarışma kurucusu ortalarda yok
ahahha aynen ben de her gün yapamam herhalde diyordum bir de ayağımda problem falan oldu ona rağmen sporu ihmal etmiyorum.Hareketlense iyi olur yani ben bildirim yapamam diye korkuyordum ama hepsni yaptım maşallah ama yarışma kurucusu ortalarda yok
Hareketlense iyi olur yani ben bildirim yapamam diye korkuyordum ama hepsni yaptım maşallah ama yarışma kurucusu ortalarda yok
Kızlar şuan tatildeyiim bol bol yüzüyorum Çok yanlış zamanıma geldi bir türlü burda aktif olamadım plansız bir sürü yolculuk çıktı Bayram dönüşü cumadan itibaren burdayııım Ama maşallah siz süpersiniiizahahha aynen ben de her gün yapamam herhalde diyordum bir de ayağımda problem falan oldu ona rağmen sporu ihmal etmiyorum.
kurucuyu bekliyoruz aynen
gel ama çok bekletme,yüzdüğün dakikaları yaz mesela katılmış olursun hemmKızlar şuan tatildeyiim bol bol yüzüyorum Çok yanlış zamanıma geldi bir türlü burda aktif olamadım plansız bir sürü yolculuk çıktı Bayram dönüşü cumadan itibaren burdayııım Ama maşallah siz süpersiniiiz
canım katılabilirsin bence kurucumuzun bir şey diyeceğini sanmıyorum,serbest :)size katilsammm.. gec mi kaldim acaba :)