- 30 Ağustos 2009
- 4.193
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi butterflys73
Linguist yazdıklarıla bende fena gaza azime geliyorum yaaa çok sağoll kaydirigubbakcemile3
bende bugün hiç tarzım olmasada oryantel şarkılar indirdim ve yarım saat boyunca bel kıvırdım göbek attım eşim halimi görse eminim şaşırır kaydirigubbakcemile3
yaza sıfır beden girermiyiz dersinizz??? :lepi:
bende geldim suanki kilom 65.5 üc ypora baslayali 3 gün oluyo
ne yaptigima gelince 1.gün 30 saat yürüyüs+ebru ile plates
2.gün her tarafim agridgi icin sadece 45 dk yürüdüm
bügün yine 45 dk yürüyüs+plates
ayrica bodrumda bekleyen bide stepper var onuda eve cikarip aksam dii seyrederken yapmayi planliyorum
bide kizlar siz sporu ne zaman yapiyosunuz ben kahvaltidan yarim saat sonra yapabiliyom baska türlü vaktim olmuyo cok önemli bu zaman yaben kendimi hic yoktan iyyidir diye motive ediyom ama aklimada takilmiyo degil bu yaz abimin dügünü var ben kapaliyim su yeni elbiseler varya hani alti elbise üstündede bolere var cok hosuma gidiyo onalrdan giymek istiyom o yüzden birakmaya niyetim yok bu 3 gün icinde yedileirme gelince ilk 2 günü ayran detoksu yaptim ama 2.günü tamamlayamadim aksam üstü kelogs yedim ama yinede 900 gr verdim detoksla bugünde sabah kahvaltisinda
bir dilim kepekli tost ekmegi,biraz beyaz peynir 5 yesil zeytin
öglen 1 tabak etli nohut,bir dilim kepekli tost ekmegi ve salata
aksam 7 de bir tabak haslanmis yogurtlu brokoli yedim
ins böyle devam edebilirim öff en gec mayisa en az 55 kilo olmama lazim benim yaaaaa
eğer bu tempoda gidersen mayısa kalmazsın bile kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar bu müsli nedir ya kafam karıştı ve nasıl bir etkisi oluyor yardımcı olurmusunuz
kızlarr ben asla diyet yapamıyorum, ilkbahrda yürüyüş artı spor yapıyordum, nassı güzel olmuştu vücut,
şimdi hava soğuk diye çıkmak istemiyorum,
şimdiiii banada yardım edinnnn evde müslimm var gündüz normal yesem de akşam sadece müsli yesem, 2,5 litrede su içsemfaydası olurmu,
birde benim sorum göbek ve basennnn,
bunları netcem bana söleyin yaaa,
herkesi gaza getiriyorum sizde bana gaz verin lütfennnnn
bende ki video değil de 1 saatlik bi program bale plates karışımı değişik bi şey:)) google a yaz ''callenetics yapanlar kulübü'' ilk çıkan siteden indirmiştim ben bi kaç ay önce:)