- 30 Ağustos 2009
- 4.193
- 3
- 39
-
- Konu Sahibi butterflys73
Selam kızlar benim derdim sadece göbek ve bel
Linguist azimine bayıldım darısı başıma :))
bende seninle aynı kg deyim
hedef 56
aslında kilo vermesemde beli göbeği full eritsemde olar :)
peki sana 2 sorum var
1 : mekik günde kaç defa ve ne kadar süre çekeceğim?
2: doğumdan sonra göbeğim sanki sarktı sence bu olay mekikle hal olurmu?
cevaplarsan çook sevineceğim :)
birde ben sabahları eti form müsli akşamda k-flakes yiyorum.
müsli öğlen 2 den sonra yenilirse kilo yapıyormuş bilgine canm
saol canım teşekkürler kaydirigubbakcemile2 canım problemli bölgen göbek ve bel bölgesiyse mutlaka spordan önce aktardan alabileceğin bi yağla masaj yapıp streçle sar acayip faydalı oluyo ben diğer mesajlarımda yazmıştım kendi kullandıklarımı ayrıca lahana yağı falanda inceltiyo diyolar ama ben hiç denemedim ve de kese yap banyoda göbüş ve bel bölgesine yerimseniben gelelim mekik oalyına tek başına mekik çekmeyimi düşünüyosun bilmiyorum ama en azından bi 30-40 dk yürüyüşle(dansta olabilir:) vucudunu canlandırıktan sonra mekik çeksen daha iyi olur gibime geliyor ama ben bu işin uzmanı değilim tabiki belki de sadece mekik çekmekte faydalı olacaktır:)) ama kilo kaybı olmaz çünkü yaptığımız hareketlerle ne kadar kalori yakıyoruz gibi bi program vardı mekikle yakılan kaloriyi görünce şok olmuştum baya bi azdı ,kalori yakmadan ziyade sıkılaşmamıza yarıyor
amanınn bunu bilmiyordumsaol bilgilendirdiğin için bi kaç öğünlük vardı zaten müslim onu iptal edeyim bari bu arada k-flakes hangini kullanıyosun ben çik. aldım ,akşam için müsli demiştim ama k flakes in tadını merak ettim ondan yiyorum şimdi hoşuma gitti baya acaba diğer çeşitleri nasıl? CADIARZU
ben aklıma gelenleri yazmaya çalışayım o zaman....
karın egzersizleri için: düz mekik,ayaklarını kaldırarak mekik (ayaklarını bi sandalyeye falan koyabilirsin bu sırada) çapraz mekik.. sırtüstü yatıp dirseklerin üzerinde ellerinlede beline destek vererek pedal çevirme...
popo kaldırma haraketleri var:sırtüstü yatıyosun dizlerini kırıp ayakların mümkün olduğunca popona yakın yerde olsun ve poponu yukarı kaldırıp indiriyosun yere değdirmemeye çalışarak.. o sırada zaten poponun sıkılaştığını anlıcaksın... yine bu konumda popnu hafif yukarıya kaldır bacakların açık olsun biraz ve birbirine yaklaştır uzaklaştır çok fazla yaylanmadan..
sonra yine kalça için....yere ellerinin ve dizlerinin üzerinde çök önce geriye doğru yada yukarıya doğru tekme salla her iki bacak için yapbunları...
klasik yere tamamen yan pozisyonda yatıp ayaklarıı kaldır havaya ...
böle olunca soyut kalıcaktır ama umarım en kısa sürede indirebilirsin programı opuyorumnanaktan
ne zahmeti canım karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuyoruz işte ne güzel:)) bu arada bende sana tşk ederim müsli ile ilgili uyarıların kulağıma küpe olsun:)) bende sabahları limonluu yada sirkeli suyumu içerim mutlaka:) dediğim gibi lahana yağını ben kulllanmadım ama kendi kullandıklarımı yazmıştım bi kaç sayfa önce,kekik,biberiye,melisa ve susam yağı ...ben çok faydasını gördüm zaten bunları ender saracın göbek eriten isimli bi diyeti var orda okuyup uygulamaya başlamıştım yinde o yazısında kabak lifiyle bel göbek ve basenlere kese yapın diyordu...birde ben duş jeli kulllanmıyorum 6 aydır falan bagno di roma ve bir tane daha vardı kipadan alıyordum masaj aleti şeklinde sabunlar var çeşit çeşit (markasını hatırlayamadım bi türlüçok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
boyuma göre kilom ideal deniliyor o yüzden kilo verme çabasından geçtim sadece bel göbek eritsem yeter ki söylediklerini uygulayacağım. aktardan lahana yağımı alayım sadece başka önerin varmı? (kusura bakma zahmet veriyorum)
müslide aşırı karbonhidrat ve lif olduğundan kilo eyilimi fazlaymış öğlen 2 den sonrada vücudumuz ağır çalışmaya başladığından eritemiyormuş.
ben k-flakes i hiç çikolatalı falan denemedm malum çikolatada kilo yaptığından istemeyerek kaçıyorum :gitme: mısır ve pirinç yada meyveli oluyor paketi kırmızı onu yiyorum. bana tadı saman gibi geliyorda işte malumm kaydirigubbakcemile3
birde sabah aç karına ılık limonlu suyun çok faydasını görüyorum.
bilgine
teşekkür ederim cnm anlattıklarını bende uygulıcam sğl tekrar