- 28 Mayıs 2009
- 649
- 4
- 51
-
- Konu Sahibi butterflys73
vereliniortak
evet bence de kesinlikle spor yapmadan zayıflamak çok zor ben çok denedim olmuyor
sporla kilo verdiğinde vucüt harika oluyor:) taş gibi kaydirigubbakcemile3 geçen yıl düzenli spor yapıyodum ve şimdi yeniden başladım
canım ben de katılıyorum kesinlikle sporla vücutta hiç pürüz bile kalmıyor üç aydır spor yapıyorum diyete iki gün önce başladım sadece spor yapıp eskisi gibi beslenerek 8 kilo verdim 10 cm inceldim ve sporla insan zinde oluyor diyetin uyuşukluğunu bırakmıyor insanda sonuna dek destekliyorum seni
Bende 1 yıllıgına uye oldum spor yapıcam hem belım ıcın fıtık var yuzucem hemde kılo vererek belıme bınen yuku hafıfletmıs olacagım
mrb bende 2 ayda 10 kg vern biri olarak günde 1.5 saat spor yaptım en az vücüdümda sarkma yada çatlak olmadı şükür daha öncede ufaktan yapıyodum şimdi tv izlerken bile boş tvye bakmak sıkıcı geliyo yakında ev spor salunu gibi olucak diyet sporsuz spor diyetsiz olamaz bu 2+2 sonuç 4 gibi net dıyetle verilen kg norml beslenme düzeninen gecınce kalıcı olması ıcın sart ve sporla oldugunuzdan daha zayıf gorunuyosunuz.
o yüzden kızlar topiği açan arkadaşımıza destek olalım ve bizde
başlayalım sporlu zayıflama programımıza, günlük ne yediğimizi, nasıl ve
ne kadar spor yaptığımızı, olumlu ve olumsuz etkilerini burada paylaşalım,
haftada bir gün belirleyip tartılalım paylaşalım, liste oluşturup bir çok topikte olduğu
gibi birbirimize moral ve motivasyon vereliimm kaydirigubbakcemile3 hadi kızlaaar ben feci gaza geldiim vallaa
merhabalar
ben de yaklaşık 2 hafta önce 3 gün spor yaptım belki duymuşsunuzdur
cristin mcgee nin platesi diyeyim yaklaşık 50 dk sürüyo ama inanılmaz ter atıyosunuz
ve bütün vücut çalışıyo yani ben 3 günde bile sıkılaşabiliyorum bu sporla öyle diyeyim
yediklerime gelince akşam 8 den sonra bişey yemiyorum birde akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum
bi çalışan olarak buna zaman ayırmak çok zor oluyo tabi eve gidiyosunuz çocuk eş yemek ertesi gün hazırlığı derken zaman kalmıyo ama bu sporla haftada 3 gün yetiyo bana göre.
günaydın kızlar bende geldim ya bende twist and stepper aleti almak istiyorum ama çok pahalı
aa inanmıyorum 25 tl delikafadulden
cnm ödemeyi nsl yaptın kredi kartıylamı kapıya gelincemi ödeedin