Spor Yaparak Zayıflamak İsteyen Yok mu ?

canım benide eklermisin
sizinle birlikte zayıflamak istiyorum kilolu biri değilim
ama hedeflediğim kilo var
şuan 52 yim ve olmak istediğim kilo evlenmeden önceki kilom 47 :KK43:
umarım istediğime ulaşabilirim
hepinize başarılar diliyorum..
aranızda beni yadırgayanlar olabilir ama şunu söylemek istiyorum canlarım
kilo aldıktan sonra selülitler çıktı ortaya çok mutsuzum ve göbek çıkmaya başladı bidee..
birbirimzin desteğine ihtiyacımız var die düşünüyorum..

canım benide eklermisin
sizinle birlikte zayıflamak istiyorum kilolu biri değilim
ama hedeflediğim kilo var
şuan 52 yim ve olmak istediğim kilo evlenmeden önceki kilom 47 :KK43:
umarım istediğime ulaşabilirim
hepinize başarılar diliyorum..
aranızda beni yadırgayanlar olabilir ama şunu söylemek istiyorum canlarım
kilo aldıktan sonra selülitler çıktı ortaya çok mutsuzum ve göbek çıkmaya başladı bidee..
birbirimzin desteğine ihtiyacımız var die düşünüyorum..

hoşgeldin canım:)) hareketsizliktendir selülitler spor yapıyomuydun?

linguist yine ben :KK70:
ya ben sana çok yük oluyorum ksuura bakmada
inan kaç saattir callanetics denen şeyi araştırıyorum ve söylediğin yerdekiler başka yerdekiler hep linkler ölüü :KK43:
senden alabilirmiyim? :eek:

kızlar peki spor için spor salonunamı gidiyorsunuz yoksa evdemi yapıyosunuz ben evde bi düzen tutturamıyorumda 2 gün yapıyorum bırakıyorum evde yapanlar nasıl bir sistem uyguluyolar acaba merak ettim

inan kaç saattir callanetics denen şeyi araştırıyorum ve söylediğin yerdekiler başka yerdekiler hep linkler ölüü :KK43:

çoğu zaman virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs de hata oluyo error yazıyo fakat link ölü olduğundan değil rapid in uyusluğu bi haftada anca indirdim sürekli deniyodum bende ama bakarız dur ben bi bakayım indirdiğim yere..

canım virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs free user değilde premium member sayısını artırıp paramı kazanmak istiyo bilmiyom artık burdan bişiler indirmek eskisi kadar kolay değil..bende yüklesem linki versem aynı tantana olcak:KK43:(ben genelde gece geç saatlerde falan denedim yada asabah çok erken saatlerde..

canım virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs free user değilde premium member sayısını artırıp paramı kazanmak istiyo bilmiyom artık burdan bişiler indirmek eskisi kadar kolay değil..bende yüklesem linki versem aynı tantana olcak:KK43:(ben genelde gece geç saatlerde falan denedim yada asabah çok erken saatlerde..

tamam canım sabırlı cevapların için çok teşekkür ederim. a.s.

kızlar peki spor için spor salonunamı gidiyorsunuz yoksa evdemi yapıyosunuz ben evde bi düzen tutturamıyorumda 2 gün yapıyorum bırakıyorum evde yapanlar nasıl bir sistem uyguluyolar acaba merak ettim

ben geçen yıl düzenli spor salonuna gidiyodum şimdi evde yapıyorum..buraya sık takıl ne yediğimizi yaptığımız sporu yazıyoruz sende mecburiyet hissedersin belki spor yapmak için kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
kızlar bende çok kısa zamanda 76 kilodan 59 kiloya düştüm. çok ama çok mutluyumm. hoşş bugün 61 çktım reglimden dolayı ama neyse. inanın sporsuz olmuyor arkadaşlar. sımsıkıyım ve sporu hala yapıyorum. çok daha hızlı verdiriyor emin olun. spor spor spor. bu arada kızlar ben spor salonuna yazıldıgım için stepper ımı satmak istiyorum. salon stepperıdır arkadaşlar kalori sayacı ve adım sayacı zaman sayacı var. yepyeni aynı zamanda profesyonel üründür. dediğim gibi ben salona başladıgım için evde de yerim yok kızım çok kurcalıyor satıcam. ben 125 ytl ye almıştım. 80 e satıcam aklınızda olsun. kalça ve iç bacaklar için çok iyi sıkılaştırıyor.

teşekkürler arkadaşımmmm. darısı isteyen herkesin başına. yeterki isteyin. benim hedef 55 inşallah bende olurum

canım deneyip duruyorum ve şu an inebiliyo her hangi sorun yok yani linkte:) dediğim gibi gece yada sabah erken saatte halletmeye bak:)

evet canım şuan bende indirebiliyorum çok haklıymışsın sağolll ayy çok heyecanlıyım inse bi an öncee kaydirigubbakcemile2

kizlar beni de araniza alin.

ben 55 kiloyum,
evlenmeden once 52 yi gecmezdim.

3 k,lo deyip gecmeyin, veremiyorum birturlu.
az olan kilonun verilmesi daha da zor :-((

ara araa 2 -3 haftalik diyetler yaptim, 1,5-2 k,lo verdigim oldu ama hemen geri aldim :-(

bu yuzden rejim yapmamaya karar verdim artik.

3 haftadir pilates yapiyorum,
tartiya cikmaya korkuyorum o yuzden mezura ie vucudumu olctum, belden 1 cm, kalcadan 2 cm incelmisim.
ama tartilmadim, su anki kilo mu bilmiyorum.

pilatesle birlikte, haftada 1 gun de yuruyus yapiyorum (2 mil- walk at home)
rejim :0

zayiflar miyim sizce.

yaa ben zaten cok az yiyorum ama bir turlu zayiflayamiyorum, kafayi yicem :-(

günaydin kizlar ben dün aksam corbami ictim ama pilatesimi yapamadim malesef sanirim bu günde yapamiycam cünkü cok isism var neyse bugünde dinlensin vücüdum azten agrilarimda gecmedi

gördüğüm kadarıyla yeni eklenen arkadaşlarımız var hepiniz spor kardeşliğimize hoş geldinizzemuszemus, kısa bir özet geçmek gerekecek olursa hafta içerisinde ne kadar spor yaptığımızı, nasıl beslendiğimi bu topikte birbirimizle paylaşarak , hem kontrollü kilo vermeyi hedefliyor, hemde spor ile birlikte verilecek olan kiloların nabzını tutuyoruz :) şimdi öncelikli olarak cumadan cumaya tartı günümüz var, yani cuma günleri tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz, yeni katılan arkadaşlar bize kilolarını bildirirlerse sevinirim bende listeyi yeniliyeyiimm opuyorumnanaktan

kullanıcı ismi-------başlangıç kilosu-------şimdiki kilosu
butterflys73------------96
m.m.m.m--------------77
DiLeMmM-------------62
linguist------------------62
ohcanimadeysin----?
Larosw-----------------58
hasretim34-----------65.5
modemo---------------52
peppermint-----------56.5

Son düzenleme:
beni de ekledigin icin sagol canim listeye..

ok. bu cuma tekrar tartilip size bildirecegim.

bu arada haftaici yaptigim tum aktiviteleri de yazacagim..

cok heyecanladim simdiden :-))

X