Merhaba .
Kilo vermek için yıllardır uğraşıyorum verip verip alıyorum çok zor veren ve çok kolay kilo alan bi vücut tipim var . Tiroid şeker vs herşeyim normal . Metabolizma hizim da ne çok hızlı ne de çok yavaş . 24 yaşındayım 80 den nasıl kurtulurum derken hayatımda ilk kez 90 oldum şoklar içindeyim nasıl oldu anlamadim ve söyle bir sıkıntım var ki çok Çok zor ve yavaş kilo veriyorum. Bu yüzden 2 3 ay diyet spor müthiş yapsam da istediğim sonuçlara ulaşamayınca en sonunda bütün iradem kırılıyor bırakıyorum ve her seferinde üstüne kilo alıyorum . En son 4 ay spor salonuna gittim spor yapmak müthiş geldi . Hiç bir zaman üşenmem zaten . Nedense etrafımdaki herkesten daha çok spor yapıyorum ama en kilolu da benim . Çıldırma noktasındayım . Diyetisyen e de gitmiştim önceden hep klasik şeyler . Artık tüm yöntemleri ezberledim . Tek sıkıntım yapsam da müthiş uyamamak uygulayamamak çok yemek seciyorum . Sebze yemeklerinin cogunu yemedigim icin diyette ne yemek yapacağım derdi çok oluyor . Ve de çok fazla cikolata düşkunuyum. Bastirsin diye kahve nescafe içmekten onlara şeker atıp yanında minnacik bile olsa cikolata yemekten de bence veremiyorum ve bunu da tamamen kesmem gerek sanırım . Tabi o zaman nasıl çıldırmadan dururum cikolatasz bilemiyorum. Bağımlılık olmuş ben de sinirlilik yapıyor . Herneyse en son 4 ay hergün spora gidip bianda üyelik bitince yenilemedim bıraktım ve 5 6 kilo daha alinca üstüne 90 oldum . Hayatımda hiç böyle olmamıştım . Aynada Sirtim bile katlı görünüyor göbeğim aşırı çıktı mide üstü çok yağlanması arttı kollarım da çok kalın . Heryerim var yani simit bolgeside genetik çok çıkıntılı . Göbekle birlesince efsane oluyor . Boyum 176 . Insanlar iyisin diyor gıcık oluyorum çünkü değilim anlamıyorlar beni kimse .yanaklarim boynum bile çok yaglandi. Yıllardır bırakıp beslediğim tek şeye yürüyüşe tekrar başladım haftanın 5 günü 5 km yürüyorum . Ama her yeni basladigim da olduğu gibi kaval kemigim ağrıyor zorlanıyorum. Yeni yeni koşmaya başladım . Kemik zonklamasindan iki gündür gidemiyorum . Kosucam kosturtmuyor ağrıdan . Diyette sayılırım şekerli kahveyi ve minik çikolatayı bırakabilirsem tabi .eşim diyor senin yerinde olsam 20 kilo verirdim . Çok zor veriyorsun . O hemen veriyor o da diyette spor yapmadığı halde benden çok veriyor .
Kafayı yiyecegim . Neden diyet ve spor yapıp karşılığını alamıyorum ben . Her seferinde neden daha da artıyor... bi çare... müthiş diyet ve beslenme önerileri ve umut verici sözlere ihtiyacim var . Bebek de düşünüyorum evliyim 5 yıldır. Acil 15 kilo vermem şart. Kendimi zayıf güzel görmek istiyorum . Şu boyuma yazık ediyorum manken gibi olabilecekken 176 boya 90 olunca dev gibi görünmek çok kötü bir duygu ...oysa narın kibar görünecekken hayatta en çok istediğim şey zayıflamak.... Ben şimdi nasıl 25 kilo vereceğim.. bari 75 olsam ...
Hamburger pizza o tarz şeyler hiç yemiyorum . Yemekte pilav varsa ekmek hiç yemem . Günde iki dilim ekmek yiyorum o da cavdar, kepek vs. Ekmegi . Cips vs de hiç yemem . Bi çikolata onu da sıfıra indirmek uzereyim . Kendimi kandırmıyorum. Neyi yiyip neyi yemedigimi cok iyi biliyorum . Esim bike hergun şaşırıyor ekmek filan yemeyip yemeği de normal yediğim için çok şaşırıyor nasıl böyle oluyorsun diye . Şuana kadar da tek sebep kilolarımın cikolataydi . Inanirmisiniz bir ay 700 kalori ile beslenip hergün spor yaptim sadece 2 kilo gitti . Nasıl bi sıkıntım var çözemedik . Cildiricam