Spor Yaparak Zayıflamak İsteyen Yok mu ?

beni de ekledigin icin sagol canim listeye..

ok. bu cuma tekrar tartilip size bildirecegim.

bu arada haftaici yaptigim tum aktiviteleri de yazacagim..

cok heyecanladim simdiden )

bu sistem yani paylaşım ve yanlız olmadığını bilmek çok motive edici gerçekten canım, ben bu siteyle tanıştığımdan beri düzene girdi kilo verme durumum yoksa kalacaklardı eminimki, haftada bir kilomuzu bildirecek olmak ve günlük diğer arkadaşlarımızın yediğiyle kendimizin yediklerini karşılaştırıp yediğimizi çok bulup firenlemek çok etkili oluyor o yüzden devamlılığı sağlarsak ne muutlu bizekaydirigubbakcemile3

gelelim bugün yediklerime aslından dünden başlamalıyım
dün eşimle tüm gün dışarıdaydım o yüzden kaçamak yaptım biraz :1ninca: ama güne sporla başlamıştım dengelensin diye, bugünde elma sirkeli suyumla açılış yaptım 1 tanede kuru kayısı yedim, iki gibide 1 galete yedim şimdide yeşilçayımı içiyorum, henüz spora vakit bulamadım ilerleyen saatlerde yapacağım inşkaydirigubbakcemile2

mrh kızlar yeni gelebildim eve..
sabah 2 kuru kayısı ve bir bardak ballı limonlu suyumu içtim
kahvaltıda çorba içtim
ara :1 kuru incir
öğle arası 20 dk bu gün o yüzden evden çavdar ekmeği arasına yaptığım tostumu ve de sıkma meyve suyumu götrüdüm:)) (portakal-greyfurt)
ara bir bardak ayran
ara:birazdan yeşil çay içicem yanında da 3-4 kepekli biskuvi
akşam da bir kase sütlü gevrek olacak:)
dinlendikten sonra nivea body ile sporumuda yaparım:)
sonrada elma falan yerim belki sütlü gayfe içerim :)

tebrikler linguist.

ben rejim yapmiyorum,
sadece sporla da bakalim nereye kadar,
ama bugunden itibaren ben de daha dikkat edicem yediklerime.

bu arada ben de raporumu vereyim size arkadaslar,

dun aksam 1 saat 15 dk pilates yaptim.

su anda da sabahkahvaltisinda kepekli tost yiyorum isyerindeyim.

sabah yine olculdum, kalcadan 2 cm daha incelmisim, toplam 4 cm inceldi kalcam (pilateste 4. haftam)

kilom ama ayni,
bu arada benim kilomu duzeltebilir misiniz? dun tartilmadan atmistim, 56,6 ciktim bu sabah
(ama beni gorseniz 56 k,lo demezsiniz, bayag zayifim , sanirim tarti yanlis ama olsun, hep ayni tartida tartilicam nasilsa, kilo verip vermedigimi anlariz )

canım sen platesi kendin mi yapıyorsun, daha önce hiç eğitimine katıldın mı? bende evde yapmaya çalıştım ama beceremedim gibi,o birde hangi cd yi kullanıyorsun

dilemcim beni sil canım listeden , başlık amacının dışına çıktı, başlığın amacı spor yaparak ZAYIFLAMAKtı, SIKILAŞMAK değil............ 52 kg olan bir insanın bana göre boyunun 145 olması lazım ki cidden zayıflaması gereksin ....60 kg ve üzerindekiler diye belirtmem lazımdı demek , düşünemedim .......
size bol sporlu günler

canım benim nereye gidiyorsun yarı yolda bırakma bizi lütfen ama ya, bak bende bir zamanlar 54 kilo idim ve boyuma göre de iyiydim 36 giyiyordum düşün ama kendimi o zamnalarda bile kilolu hissediyordum 50 kilo olmak için uğraşıyordum, bu bir psikojik savaş inan bana , konu hedefini şaşmış değil aksine hareketlenmiş durumda, tam destek halinde ilerliyor, ne olur sende yarı yolda bırakma bizi topik sahibi olarak, hem bu sayede ideal kilona kavuşunca sendeki halide görmüş oluruz bakalım bırakacakmısın sporu, o zaman anlamış olursun bu psikolojiyizemuszemus

bu arada sevgili spor severler, bugün hafif bir kahvaltı yaptım, iki kupada yeşil çay içtim, bu akşam eşimle yemek yiyebilme adına birşey yemeyeceğim akşama kadar, ve birde bir saat spor yaptıım çook mutluyuummopuyorumnanaktan

canım sen platesi kendin mi yapıyorsun, daha önce hiç eğitimine katıldın mı? bende evde yapmaya çalıştım ama beceremedim gibi,o birde hangi cd yi kullanıyorsun

kendim evde yapiyorum,
ebru salli'nin programinin videolari var internette,
1. bolumden basladim, 19. bolume geldim;
abzi aksamlar ve de haftasonlari 2ser bolum yapiyorum (haftada 3-4 gun mutlaka yapiyorum)

bana gore ebru salli super anlatiyor, sakatlanma riski 0 gibi birsey;

daha once yabanci bir pilates cd si ile denemeye kalktim, adam bir diyor ki bacaklarinizi kaldirirken nefes alin, indirirken verin, sonra tam tersini soyluyor, artik ceviri mi kotuydu bilemiyorum; ama yerde tesbih bocegi gibi yuvarlanirken sakatlanacaktim az daha.

ebru salli ise cocuga anlatir gibi bikmadan herseferinde harketi en basindan anlatiyor, bence cok iyi..

hem ilk 2 ay top vs. de gerekmiyor, yerde minder hareketleri yaptiriyor hep

pardon arkadasim,

istenmiyorsak durmayiz elbette bu topikte.

her insanin bir ideal kilosu vardir ve onun uzerine cikinca sisman hisseder kendini,
ben mesela balina gibi hissediyorum, uzerimde agirlik var sanki.

topiki "spor yaparak zayiflamak isteyenler" basligi ile gorunce atladik hemen ama kusura bakmayin;

neyse biz kendi basimiza da basaririz.

kirildim hakikaten ama kizmadim; tum iyi dileklerimi yolluyorum hepinize.

aynen benimde şuan 3 kg fazlalığım var fakat o 3 kg sadece bel göbek bölgesinde olduğundan özgüven sıfır.. kendimi iyi hissetmiyorum ..
bende gerek egzersiz gerek kilo vermek adına bı topicte bulunuyordum.. bi nevi bende üstüme alındım. ama bendende sorun yok.. ki bu topic e katılabilmek için 60+ üzeri kilolarıma geri dönmeye niyetim yok :lepi: demekki topicin ana konusunu tam idrak edememişim..
belkide ben diyetimin yada kilo vermemin en son aşamasında buldum bu topici olabilir.. neyse sağlık olsun.. banada bu konudan müsade o zaman yerimseniben
herkese ideal kilo ve görüntüsüne kavuşmasını dilerim.. sağlıklı yaşamlar yerimseniben

herkesler bi dursun arkadaslarım

sanırım taş bana çünkü 52 kilo benim, ama sizin kadar iyi niyetli ve sabırlı cevaplar veremiycem.. o arkadaş farkında değil galiba bizlerinde zayıflamak adına desteğe ihityacı var.. konu başlığı belli.. sporla zayıflamak! bi sınır yok.. o arkadaş kaç kilo bilmiyorum ama ona göre topiclerde mevcut forumda.. açıkçası ben takip edicem kusura kalmasın, bu konuda kimse motivasyonumu bozamaz! üstelik kime ne zararımız var? neyse kendi bileceği iş.. ya böyle devam etmeli yada kendisine uygun bi topic bulmalı.. hepimiz burda muzdaribiz ve bu konuda herkes birbirini benimsemeli diyorum başkada bişi demiyorum, dedirtmeyin de!

kizlar bi sakin olnun ya hepimizi amaci belli degilmi ha 50 kilo ha 100 ne farkeder sonucta kilomuzdan mutlu degilsek duydugumuz üüzntü aynidir konu sahibi arkadasimizin bu cikisni gereksiz buluyorum ben acikcasi

neyse ben kahvaltimi 1 kase keloggsla yaptium birde 2 kuru kayisi yedim
simdide 45 dk yürüdm ve pilatesimi yapmaya gidiyorum

kizlar hani nerdesiniz biraktinizmi yoksa sporu lmaz:

ben pilates yapmaya gidiyorum yazmistim ama yapamadim malesef ogullarim birakmadi biri üstüme cikti biri sacimi cekti bende biraktim aksam onlari yatirinca halim olursa yapicam ins ama en azindan yürüyüsümü yaptim bunada sükür

"dedirtsek ne olur " demeyecem, çünkü çamura allerjim var

canim ben de bozuldum acikcasi senin gibi ama tartismaya girmeye gerek yok;
bunlari yazan konu sahibi olmasaydi , ben de diretirdim ve de konu da kalirdim;
ancak bu konuyu acan kisi boyle seyler soyluyorsa 1 dk. bile durmam burda;
alsin konusunu, hayrini gorsun.

biz de kendi konumuzu acariz;

ben bir baslik actim;
madem kilo olarak fazlamiz yok, biz de olcu olarak incelmeye calisiriz; vucut olculerimiz baslikli, istersen ugra canim;
biz de oradan destek oluruz birbirimize ve de zayiflar, incelir, sikilasiriz. vereliniortak

konu sahibi disindaki arkadaslar, tanistigima sevindim;
sporlu saglikli gunler hepinize.

ayyyy konu sahibi bu öten şeymiydi?

onu bile farketmemişim.. neyse daha fazla bu çamurda, bataklıkta kalınmaz zateen..

bu topicteki milleet, size başarılaaaaaaaaarrrrrrrr...

arkadasklar spor yapıyorz derken ewde cd le olan jimnastikmi?yoksa aletli spor salonlarımı yada ikisi aynı etkimi yapar????

arkadaşlar bu topiği yeni gördüm. öncelikle herkse kolaylıklar dilerim. geçtiğimiz günlerde doğum günümü kutladık ve ben bu yaşımı şişko geçirmek istemiyorum. buna gerçekten karar verdim. pis boğazımıda tutarsam eğer bu sene vermek istiyorum bu kiloları günlük 30 dakika yürüme bendında yürüyorum sonrasında biraz bacak, biraz karın vs. hareketler yapıyorum. bu sene inat edeceğim. gelişmeleri buradan yazarım. inşallah bu sefer olceeeek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…