-
- Konu Sahibi butterflys73
beni de ekledigin icin sagol canim listeye..
ok. bu cuma tekrar tartilip size bildirecegim.
bu arada haftaici yaptigim tum aktiviteleri de yazacagim..
cok heyecanladim simdiden)
bu arada ben de raporumu vereyim size arkadaslar,
dun aksam 1 saat 15 dk pilates yaptim.
su anda da sabahkahvaltisinda kepekli tost yiyorum isyerindeyim.
sabah yine olculdum, kalcadan 2 cm daha incelmisim, toplam 4 cm inceldi kalcam (pilateste 4. haftam)
kilom ama ayni,
bu arada benim kilomu duzeltebilir misiniz? dun tartilmadan atmistim, 56,6 ciktim bu sabah
(ama beni gorseniz 56 k,lo demezsiniz, bayag zayifim , sanirim tarti yanlis ama olsun, hep ayni tartida tartilicam nasilsa, kilo verip vermedigimi anlariz )
dilemcim beni sil canım listeden , başlık amacının dışına çıktı, başlığın amacı spor yaparak ZAYIFLAMAKtı, SIKILAŞMAK değil............ 52 kg olan bir insanın bana göre boyunun 145 olması lazım ki cidden zayıflaması gereksin ....60 kg ve üzerindekiler diye belirtmem lazımdı demek , düşünemedim .......
size bol sporlu günler
canım sen platesi kendin mi yapıyorsun, daha önce hiç eğitimine katıldın mı? bende evde yapmaya çalıştım ama beceremedim gibi,o birde hangi cd yi kullanıyorsun
dilemcim beni sil canım listeden , başlık amacının dışına çıktı, başlığın amacı spor yaparak ZAYIFLAMAKtı, SIKILAŞMAK değil............ 52 kg olan bir insanın bana göre boyunun 145 olması lazım ki cidden zayıflaması gereksin ....60 kg ve üzerindekiler diye belirtmem lazımdı demek , düşünemedim .......
size bol sporlu günler
pardon arkadasim,
istenmiyorsak durmayiz elbette bu topikte.
her insanin bir ideal kilosu vardir ve onun uzerine cikinca sisman hisseder kendini,
ben mesela balina gibi hissediyorum, uzerimde agirlik var sanki.
topiki "spor yaparak zayiflamak isteyenler" basligi ile gorunce atladik hemen ama kusura bakmayin;
neyse biz kendi basimiza da basaririz.
kirildim hakikaten ama kizmadim; tum iyi dileklerimi yolluyorum hepinize.
herkesler bi dursun arkadaslarım
sanırım taş bana çünkü 52 kilo benim, ama sizin kadar iyi niyetli ve sabırlı cevaplar veremiycem.. o arkadaş farkında değil galiba bizlerinde zayıflamak adına desteğe ihityacı var.. konu başlığı belli.. sporla zayıflamak! bi sınır yok.. o arkadaş kaç kilo bilmiyorum ama ona göre topiclerde mevcut forumda.. açıkçası ben takip edicem kusura kalmasın, bu konuda kimse motivasyonumu bozamaz! üstelik kime ne zararımız var? neyse kendi bileceği iş.. ya böyle devam etmeli yada kendisine uygun bi topic bulmalı.. hepimiz burda muzdaribiz ve bu konuda herkes birbirini benimsemeli diyorum başkada bişi demiyorum, dedirtmeyin de!
herkesler bi dursun arkadaslarım
sanırım taş bana çünkü 52 kilo benim, ama sizin kadar iyi niyetli ve sabırlı cevaplar veremiycem.. o arkadaş farkında değil galiba bizlerinde zayıflamak adına desteğe ihityacı var.. konu başlığı belli.. sporla zayıflamak! bi sınır yok.. o arkadaş kaç kilo bilmiyorum ama ona göre topiclerde mevcut forumda.. açıkçası ben takip edicem kusura kalmasın, bu konuda kimse motivasyonumu bozamaz! üstelik kime ne zararımız var? neyse kendi bileceği iş.. ya böyle devam etmeli yada kendisine uygun bi topic bulmalı.. hepimiz burda muzdaribiz ve bu konuda herkes birbirini benimsemeli diyorum başkada bişi demiyorum, dedirtmeyin de!