- 7 Aralık 2009
- 216
- 1
-
- Konu Sahibi butterflys73
offff offf sölemesek olmaz mııııı :bbo:
bennnn müzmin bir hipotiroit hastası , üstelik bir de pcos lu , yetmezmiş gibi 2 tüp bebek tedavisi ve ( allah bağışlasın ) bir de 15 aylık bir kız çocuk annesi olarak , evlendiğimden bu yana ( yani 10 senede ) tamı tamına 30 kilo almış bulunuyorume bekarken de hiç zayıf olmadım ama bu kadar da abartmamıştım ....
ama napiiimmmm kocam beni böyle seviyooooo :jeyyar: diye diye kendimi kandırmaktan artık usandım.......böyle bi yalan olamazzzzz :mymeka: ben bile kendimden iğrenirken neden adamcağız elini attığında her yeri vıcık vıcık yağ olan birini sevsin ki kötükedihüso ( sevgisinden zerre şüphem yok ama şöööle eski günlerime dönsem adam bayram eder hani )
neyse laf kalabalığına getirmenin manası yok , gerçekler acıdır : boy 165....kilo 96 :1ninca:
hedef ilk etapta 76 ( ne hedef ama heeee fisfisfis bazıları için diyet başlangıcı olurken benim için nerdeyse mutlu son )ondan sonrasına Allah kerim
ama sporu bırakmamak gerekiyorbırakırsan eski vicudumuzdan daha kötü bir vicuda sahip oluyoruz
bende basladim spora fakat hergunmu gitsem yoksa iki gunde birmi gitsem diye dusunuyorum. vermem gereken kilo cok fzla 100un uzerindeyim ben. spor egitmenim iki gunde bir gelmen yeter diyor bi gun kaslarm dinlenicekmis fakat zerrin ozerin haberini okudum o hergun 1-1,5 saat spor yapmis. sizce ben nasil yapayim? kafam karisti yaw kafamçokkarıştı
arkadasklar spor yapıyorz derken ewde cd le olan jimnastikmi?yoksa aletli spor salonlarımı yada ikisi aynı etkimi yapar????
napsam bılemıorum yha 50 kıloyum ama bu kılo hep bl cevremde toplanmıs plates e baslamyı dusundum bı hafta yaptım bırktım bl cevrm 81 cm cok kalın .s fıkır vereblck var mı?
eskiden beri mi beliniz kalindir, yani kemik yapiniz mi o sekilde yoksa sonradan bel cevresinde yaglanma mi oldu? eger yaglanma varsa pilatesin cok faydasini gorursunuz, disiplinli ypmak kaydiyla..
Spor yapıyorsanız ve yağlarınızın hemen erimesini istiyorsanız l-carnitinine kesinlikle deneyin.gnc mağazında bulabilirsiniz.
amanııınnnnnbune kız acıklayın çabık çabık