Spor Yaparak Zayıflamak İsteyen Yok mu ?

ben yaklaşık 3 4 aydır plates ve aerobiğe gidiyorum haftada 3 gün akşamları ilk başlarda platesde karın kasları çok çalıştığı için ben aletli bölümde çalıştım çok faydasını gördüm sıkılaşma var bence bunu hayat tarzı haline getirmeliyiz ben 3 yıl öncesine kadar sporu ihmal emezdim bi bıraktım hamileliğe zaten 8 kilo alarak girdim üstüne bide hamilelik yanii... şimdi eskiye dönüyorum sağlık sorunum yok ama dikkatli olmak zorundayız hayat güzel öyle değilmi

canım çok tatlısın bende senin gibiyim.:kedi: boyumufzda kilomuzda aynı:kedi:

selam kızlar bende size katılmak istiyorum geçen yıl doğum yaptım doğumdan kalan göbeğim ve kilolarım var çok başarılısınız 64 kiloyum boyumda 150 benimvermem gereken kilo çok olduğunda hedefim 55 nivea body programını indirmeye çalışayım twiter denen o aleti de almak istiyorum birde masaj yağını tekrarverebilirmisin kaçırdım orasını bulamadım ? yaza 55 olmak istiyorum daha çok göbeğimden kurtulmak istiyorum

arkadaşlar, ben haftaiçi hemen her gün spor salonuna gidiyorum ve 30 dakika cross trainer aletiyle çalışıyorum, sonrasında 20 dakika bisiklet ile göstergelerde 300 kcal yaktıktan sonra evime dönüyorum, abur cubur olayım yok, yediklerime dikkat ediyorum. ancak 2 ayda sadece 4 kilo verebildim, buna rağmen sanki daha çok kilo vermişim gibi toparlandı vücudum. bu süreç normal mi sizce? yani bu kadar az kilo vermişim, acaba spor saatimi mi artırsam? (toplam 50 dakika yapıyorum, zamandan çok göstergedeki kaloriyi dikkate alıyorum). yoksa sporun yanı sıra diyet de mi yapsam? ha, bu arada akşam 6dan sonra birşey yememeye gayret ediyorum ve hergün mutlaka sabahları yeşil çayımı da içerim. sporu artırayım mı, diyet de yapayım mı, ne yapayım? yavaş gelişme göstermekten sıkıldım artık.

haftada 3 gün yarımşar saaat spor vediyetle 1 haftada 1,5 2 haftada 3,5 kilo verdim karbonhidratıda kestim

bende basladim spora fakat hergunmu gitsem yoksa iki gunde birmi gitsem diye dusunuyorum. vermem gereken kilo cok fzla 100un uzerindeyim ben. spor egitmenim iki gunde bir gelmen yeter diyor bi gun kaslarm dinlenicekmis fakat zerrin ozerin haberini okudum o hergun 1-1,5 saat spor yapmis. sizce ben nasil yapayim? kafam karisti yaw kafamçokkarıştı

napsam bılemıorum yha 50 kıloyum ama bu kılo hep bl cevremde toplanmıs plates e baslamyı dusundum bı hafta yaptım bırktım bl cevrm 81 cm cok kalın .s fıkır vereblck var mı?

haftanın 5 günü gitsen daha iyi faydasını görürsün . haftada 3 günün altına düşmemen gerekiyo hafiv kilo bol tekrar yapman gerekiyo,gideceğin spor salonunda antrenör tarafından özel program hazırlamaları gerekiyo,tabiki beslenme dahil

arkadasklar spor yapıyorz derken ewde cd le olan jimnastikmi?yoksa aletli spor salonlarımı yada ikisi aynı etkimi yapar????

spor salonuna gitmeniz daha mantıklı :)ewde olmuyo arkadaşlar :)spor salonuna gidiyorsunuz hedev spor yapmak ama evde olmuyo kapı zil çaldı :)yağ yakımını hızlandırysanız vücutta o an 2dak molada herşey bitmiştir :)bence spor salonu

napsam bılemıorum yha 50 kıloyum ama bu kılo hep bl cevremde toplanmıs plates e baslamyı dusundum bı hafta yaptım bırktım bl cevrm 81 cm cok kalın .s fıkır vereblck var mı?

eskiden beri mi beliniz kalindir, yani kemik yapiniz mi o sekilde yoksa sonradan bel cevresinde yaglanma mi oldu? eger yaglanma varsa pilatesin cok faydasini gorursunuz, disiplinli ypmak kaydiyla..

eskiden beri mi beliniz kalindir, yani kemik yapiniz mi o sekilde yoksa sonradan bel cevresinde yaglanma mi oldu? eger yaglanma varsa pilatesin cok faydasini gorursunuz, disiplinli ypmak kaydiyla..

bırz qenetık annmın de oleymıs 49 kıloymus gobqı var mıs bnmde ole ve brz yedıklerıme dıkkt etmedıqım için suan daha fazla 82 cm fln onceden daha ınceydı söle bı durum var bnm kmklerım cok ıncedır ztn o nedenle cok zyf duruorum ama gobk ve yan karın kaslarım oldukca kalın

kızlar bende basenlerden kurtulmak istiyorum artık elvedaaaa demek istiyorum sporla sıkılaşması lazım benim löpçüklerimin Allah hepimizin iradesini azmini güçlü kılsın inşAllah

Spor yapıyorsanız ve yağlarınızın hemen erimesini istiyorsanız l-carnitinine kesinlikle deneyin.gnc mağazında bulabilirsiniz.

amanııınnnnn bune kız acıklayın çabık çabık

En kısa anlatımıyla yağı enerjiye dönüştüren ve sporu daha verimli kılan gıda takviyesi diye biliyorum. GNC, Solgar, Lifetime gibi markaların bir ürünüdür. "Çabık çabık" ve birazcık açıklayabilmişimdir inşallah

kızlar selam, ben 170 cm boy, 62 kg'yum. Daha önce Dukan Diyeti ile 65 kg'dan 56 kg'ya düşmüştüm ama 4 aşamalı olan diyeti 3. aşamasına geçmişken bıraktım ve kilolar geri geldi. Bari hepsi geri gelmeden duruma el koyayım dedim. Ayrıca basenlerim ağrımaya başladı. Selülitlerim çok.Baktım ben de tekrar diyet yapacak hal yok (ne eşim ne de ben boğazımızı tutamıyoruz) eliptik bisiklet siparişi verdik. Yediklerimize aynen devam ederek sporla zayıflamayı seçtik. Eliptik bisiklet aynı yüzme gibi her yeri çalıştırıyormuş. Çok araştırdık, spor yapan ve fit olan kişilere de danıştık öyle karar verdik. Herhalde birkaç güne elimize ulaşır. Haftada 6 gün yapacağız. Bu arada ilk 63 kg'ya çıkmıştım. 1 haftadır bol su içip başka şeylere dikkat etmeyerek 62 kg oldum. Vücudu yavaşca alıştırıyorum. Birden kısamıcam her şeyden. Bakalım diyetsiz, sadece spor kaç kg verditecek?

Her pazartesi size durumumu yazıcam. Önce bir siparişim gelsin de :)

Herkese fit günler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…