Spor Yaparak Zayıflamak İsteyen Yok mu ?

tamam ben alırım bu görevi seve seve, yediklerimizide ekleyelim aynı zamanda, çok güzel olur nasıl ve ne kadar zamanda kilo verdiğimizin kontrolünüde yapmış oluruuz
:))şimdi öncelikli olarak liste oluşturabilmemiz için bu spor programına katılmak isteyen arkadaşlarımız, şuanki kilolarını burada paylaşsın ben bu listeyi haftalık olrak düzenleyeceğim, haftada birgün tartılalım klasik cuma günü mesela, ve kilo bildirimi yaptığınızda ben listeyi yenilerimm . hadi bayanlar kiloları bildirelimm

ben 77 kilo 1,60 boyundayım sabah 7,30 akşam 6.00 bilgisayar başı olan bi işim var
sabah yarım saat akşam bi saat yürüyorum yaklaşık 20 gündür sadece 1 kilo verdim

kullanıcı ismi-------başlangıç kilosu-------şimdiki kilosu
butterflys73 ?
m.m.m.m--------------77
DiLeMmM-------------62

offff offf sölemesek olmaz mııııı :bbo:
bennnn müzmin bir hipotiroit hastası , üstelik bir de pcos lu , yetmezmiş gibi 2 tüp bebek tedavisi ve ( allah bağışlasın ) bir de 15 aylık bir kız çocuk annesi olarak , evlendiğimden bu yana ( yani 10 senede ) tamı tamına 30 kilo almış bulunuyorum e bekarken de hiç zayıf olmadım ama bu kadar da abartmamıştım ....
ama napiiimmmm kocam beni böyle seviyooooo :jeyyar: diye diye kendimi kandırmaktan artık usandım.......böyle bi yalan olamazzzzz :mymeka: ben bile kendimden iğrenirken neden adamcağız elini attığında her yeri vıcık vıcık yağ olan birini sevsin ki kötükedihüso ( sevgisinden zerre şüphem yok ama şöööle eski günlerime dönsem adam bayram eder hani )

neyse laf kalabalığına getirmenin manası yok , gerçekler acıdır : boy 165....kilo 96 :1ninca:
hedef ilk etapta 76 ( ne hedef ama heeee fisfisfis bazıları için diyet başlangıcı olurken benim için nerdeyse mutlu son )ondan sonrasına Allah kerim

Son düzenleme:

cnm ben bekarım
sen evlenmişsin bebişin olmuş (Allah bağışlasın) hipotroidin var o halde bu kiloya çıkmışsın
ya ben bekarım sürekli ye otur ye otur 62 den 77 ye çıktım mafoldumben mafoldumben

butterflys73-----------96
m.m.m.m--------------77
DiLeMmM-------------62

sıkma canını sıkı bir egzersiz ve diyet programıyla Allah'ın izniyle incecik oluverirsin bunun için hep destek tam destekkk olalım birbirimizeeeevereliniortak

ben bugün saat yedi gibi biraz kaşar peyniri , bir haşlanmış yumurta bir ik tane yeşil zeytin bir dilimde kepek ekmeği.
öğlen yarım simit ve üç kaşık kadar yoğurt, bir saat temizlik yaptıım, ve nivea body sporumu tamamladım az öncee kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar hepinize :) bende geçen yıl sene boyunca hiç üşenmeden spor salonuna gidiyordum ve inanılmaz güzel olmuştu vucudüm tabi yediklerime dikkat de ediyordum ,eylül başında ayağımı burktum biraz öle ara verdim sonra okullar açıldı çalışmaya başlayınca salladım ben sporu tabi :) annemin sözlümün ve de arkadaşların gazına gelip tatlı tuzlu ne bulduyduysam götürdüm sonra :) ve 58 kiloyken 63 falan oldum şimdi 62 ye indim bi haftadır spora yeniden başladım heddefim 55 olmak ama 58 ken de çok iyidi çünkü kilo dışında acayip inceliyosun 58 olduğuma inanmıyolardı daha az gösterdiğimi sölüyolardı...yaza kısmetse nişanım olcak ama onunda ötesinde evlenmeden istediğim kiloya geliip sabitlemek istiyorum 1 yıl:) cuma yazıflama yarışması takımlarından birinede katıldım ama sizin için bi sakıncası yoksa burda da paylaşımda bulunmak isterim opuyorumnanaktan acayip motive ediyo çünkü :)) hepinize kolay gelsin..
kilom 62

umarım hedefine ulaşırsın canımm, senide ekliyorum listeye moral ve motivasyonla aksatmadan yapalım sporumuzla birlikte diyetimizi kaydirigubbakcemile3

butterflys73------------96
m.m.m.m--------------77
DiLeMmM-------------62
linguist------------------62

bak aynı kilodayız canım tatlı bir yarış içerisinde olalım pötür pötür dökülsün kilolarkaydirigubbakcemile2 yarını es geçiyoruz haftaya cuma tartılıp yazarız kilolarımızı, değişimi birlikte görürüz , bu arada ne yediğimizi nasıl beslendiğimizide paylaşalım motive etmek adına

Son düzenleme:
kıslar ben birde spordan önce biberiye,kekik,melisa ve susam yağıyla masaj yapıp streçliyorum kendimi haftada 3-4 gün böle yapıyorum inceltici ve sıkılaştırıcı özellikleri var geçen yıl da bi 3 hafta kadar kulllanmıştım böle..sonrada banyoda yosun sabunu ve kabak lifiyle kese yapıyorum...ender saracın ''göbek eriten diyet'' mi ne öle bi şeyi vardı bu yağlarla masajı ve kabak lifini ordan okuyup denemiştim:) bi kaç hafta da şu şekilde masaj yapmıştım: 1 tatlı kaşığı nane yağı, 1 tatlı kaşığı portakal yağı, 1 fincan ılık yeşil çay ve 2 tatlı kaşığı deniz tuzu ( ben lut gölü tuzu bulabilmiştim) yeşil çayın sıkılaştırıcı özelliği var yine diğerleride selülitlere iyi geliyo ayrıca her iki karışımda acayip terletiyo :))) belki işinize yarar yapmak istersiniz yerimseniben

umarım hedefine ulaşırsın canımm, senide ekliyorum listeye moral ve motivasyonla aksatmadan yapalım sporumuzla birlikte diyetimizi kaydirigubbakcemile3
saol canım inş. hepimiz ulaşırız hedeflerimize...

inş. canım ya erisin yağlar kaydirigubbakcemile2 ben kötü örnek olmamak adına bugün ne yediğimi yazmayaım bi haftadır iyi gidiyodu ama bugün öğlen okulda yemek zorunda kaldım 3 gibide ufak bi kaçamağım oldu yine :))yarın dengelemeye çalışıcam artık :hulya: kaydirigubbakcemile5

günaydınnn

bgn sabah yarım saat yürüyüş yaptım sonra 40 adet çömelme hareketi yaptım

kahvaltım önce bir bardak ballı limonlu su, bi kivi, bi yumurta, bi salatalık, bi dilim peksimet, bir fincan yeşilçay ve yarım lt su

tabi ballı limonlu su ve kiviyi beraber yedim on dakika sonra diğerlerini yedim yarım saat sonra suyumu içtim

bide nivea body hareketlerinin nasıl yapıldığını paylaşablirmisiniz bende cd si yok nettende indiremedim
bende sabahları yürüyüşden sonra 10 dk o hareketleri yapmak istiyorum sanırım sıkılaşmaya çok yardımcı oluyomuş ama ne tür hareketler olduğunu bilmiyorum

sabah : kahvaltıdan yarım saat önce 1 çay kaşığı sandaloz ve üzerine 1 bardak sıcak suyla 1 yemek kaşığı elma sirkesi , üzerine de 1 bardak ılık su ..... yarım saat sonra da 2 dilim etimek ile 3 adet az tuzlu zeytin , 2-3 lokma b.peynir , 2 çay kaşığı reçel , 1 fincan da şekersiz çay.......
akşam da maalesef t&s yapamadım çünkü evde tadilat vardı, onun yerine temizlik yaptım ( hareket etmiş oldum sanırım )
kahvaltı için fena değil di mi :))
öğlen dışarda yemek zorundayım , işyerimizde yemek çıkmadığı gibi evden getirip yemem de mümkün değil ..........ve büyük ihtimalle yağsız bir ızgara , yanında salata ve ayran olur .........
akşamı da yarın yazarım

bende spor yapmak istriyorum ne güzel spor yapardım önceden şimdie limden birinin çekmesi lazım ve bu böyle devam ettikçe daha zorlanıyorum..çok miskinleştim ev bu halimden hiç hoşlanmıyorum verdiğim kilolarıda geri alacağım diye korkuyorum..

ya nolur bilen biri şu nivea body hareketlerini sölesin de yapalım

canım biz söylesekte doğru anlatabilirmiyiz bilmiyorum yanlış bi şekilde yapmana sebep olmak istemem zaten çok fazla hareketi var hangi birini yazabilirizki CADIARZU
yeniden indirmeye çalışsan daha sağlıklı olur bence görerek yapman daha iyi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…