-
- Konu Sahibi butterflys73
canımcım bu liste işi bana göre değil , işteyken sürekli netteyim ama eve gidince maalesef kızım, eşim, ev işleri derken uyku saati geliyor .......tabii bugünden itibaren bi de spor eklenecek bu koşouşturmaya :)))
eğer gönüllü isen sana iş düşüyor ...sadece spor değil de beslenme düzenimizi de paylaşalım olmaz mı Şeniz
offff offf sölemesek olmaz mııııı :bbo:
bennnn müzmin bir hipotiroit hastası , üstelik bir de pcos lu , yetmezmiş gibi 2 tüp bebek tedavisi ve ( allah bağışlasın ) bir de 15 aylık bir kız çocuk annesi olarak , evlendiğimden bu yana ( yani 10 senede ) tamı tamına 30 kilo almış bulunuyorume bekarken de hiç zayıf olmadım ama bu kadar da abartmamıştım ....
ama napiiimmmm kocam beni böyle seviyooooo :jeyyar: diye diye kendimi kandırmaktan artık usandım.......böyle bi yalan olamazzzzz :mymeka: ben bile kendimden iğrenirken neden adamcağız elini attığında her yeri vıcık vıcık yağ olan birini sevsin ki kötükedihüso ( sevgisinden zerre şüphem yok ama şöööle eski günlerime dönsem adam bayram eder hani )
neyse laf kalabalığına getirmenin manası yok , gerçekler acıdır : boy 165....kilo 96 :1ninca:
hedef ilk etapta 76 ( ne hedef ama heeee fisfisfis bazıları için diyet başlangıcı olurken benim için nerdeyse mutlu son )ondan sonrasına Allah kerim
kullanıcı ismi-------başlangıç kilosu-------şimdiki kilosu
butterflys73-----------96
m.m.m.m--------------77
DiLeMmM-------------62
sıkma canını sıkı bir egzersiz ve diyet programıyla Allah'ın izniyle incecik oluverirsin bunun için hep destek tam destekkk olalım birbirimizeeeevereliniortak
sıkma canını sıkı bir egzersiz ve diyet programıyla Allah'ın izniyle incecik oluverirsin bunun için hep destek tam destekkk olalım birbirimizeeeevereliniortak
inşşş inşşş
merhaba arkadaşlar hepinize :) bende geçen yıl sene boyunca hiç üşenmeden spor salonuna gidiyordum ve inanılmaz güzel olmuştu vucudüm tabi yediklerime dikkat de ediyordum ,eylül başında ayağımı burktum biraz öle ara verdim sonra okullar açıldı çalışmaya başlayınca salladım ben sporu tabi :) annemin sözlümün ve de arkadaşların gazına gelip tatlı tuzlu ne bulduyduysam götürdüm sonra :) ve 58 kiloyken 63 falan oldum şimdi 62 ye indim bi haftadır spora yeniden başladımheddefim 55 olmak ama 58 ken de çok iyidi çünkü kilo dışında acayip inceliyosun 58 olduğuma inanmıyolardı daha az gösterdiğimi sölüyolardı...yaza kısmetse nişanım olcak ama onunda ötesinde evlenmeden istediğim kiloya geliip sabitlemek istiyorum 1 yıl:) cuma yazıflama yarışması takımlarından birinede katıldım ama sizin için bi sakıncası yoksa burda da paylaşımda bulunmak isterim opuyorumnanaktan acayip motive ediyo çünkü :)) hepinize kolay gelsin..
kilom 62
kullanıcı ismi-------başlangıç kilosu-------şimdiki kilosu
butterflys73------------96
m.m.m.m--------------77
DiLeMmM-------------62
linguist------------------62
saol canım inş. hepimiz ulaşırız hedeflerimize...umarım hedefine ulaşırsın canımm, senide ekliyorum listeye moral ve motivasyonla aksatmadan yapalım sporumuzla birlikte diyetimizi kaydirigubbakcemile3
bak aynı kilodayız canım tatlı bir yarış içerisinde olalım pötür pötür dökülsün kilolarkaydirigubbakcemile2 yarını es geçiyoruz haftaya cuma tartılıp yazarız kilolarımızı, değişimi birlikte görürüz , bu arada ne yediğimizi nasıl beslendiğimizide paylaşalım motive etmek adına
ya nolur bilen biri şu nivea body hareketlerini sölesin de yapalım