Bende varım.30 günlük geri sayım başlıyor. Hergün buraya yapmanız gereken 4 hareketin süresini ekleyeceğim.
İlk gün 3 Kasım salı, 50 squat, 5 şınav, 20 saniye plank ve 25 table top pozisyonunda çapraz mekik yapıyoruz. Bu bir aylık basit çalışmanın ay sonunda vücudunuzdaki değişimine inanamayacaksınız.
Ayrıca bu ay çayları kahveleri şekersiz içiyor; kolayı, asitli içecekleri, gazozu ve şekerli (paketlenmiş) meyve sularını ağzımıza sürmüyor; içebildiğimiz kadar yeşil çay, ayran ve su içiyoruz.
Heyecanlandım :):)Harika!
Günlük ödevlerini yapan "Ben yaptım" yazsın. Yapanlar kendine bir bardak yeşil çay ya da limonlu tarçınlı su hazırlasın, zafere adım adım yürümenin keyfini çıkarsın. Geri sayım başladı, hedef 3 Aralık.
Bu 4 hareketin 4ü de vücudun kol karın kalça üçlüsüne odaklanıyor. Ama özellikle hangisi derseniz, mekik ve plank derim.Doğum adamı mahvediyor hangisi gobusler için etkili:)
Bir gün geriden geliyorum.6 Kasım cuma 4. günümüz. Squat yapmıyoruz. İlk dört gün yaptıysanız bacaklarınız sızlıyor olmalı.
Sadece 6 şınav,
30 saniye plank yeterli.
Mekik de çekmiyoruz, dinleniyoruz.
Dinlenmenin önemi büyük, eğer dinlenmezseniz kasların kendilerini onarmasına ve şekillenmesine izin vermezsiniz. Her gün deli gibi spor yapanlardansa, arada dinlenme günü koyanlar daha çabuk sonuca ulaşıyor.