Spor ve Sağlık İçin Motivasyon Taktikleri

O kadar pişmanım ki sizi şimdiye kadar takip etmediğime ama olsun şuan sizi takip ediyorum ve çok mutluyum yazılarla beni motive ve olumluma verdiğiniz için çok ama çok teşekküer bilseniz bana ne kadar çok yardım ediyorsunuz Rabbim bir kere değil bin kez Allah razı olsun kalbiminizden tüm geçirgikleriniz gerçekleşsin

Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Hemen yeni resimler de koyalım. Bugün yeni ve taze bir gün!

Hedefe bugün 1 gün daha yaklaştık.

Bedenimizi seviyoruz, ona iyi davranıyoruz. O da bize sağlıkla yansıtıyor emeğimizi.

180 gün sonra bu vücut bizim olacak. Kararlı olmak ve vazgeçmemek yeterli.

Giydiğimiz her şeyin yakışacağı güzellikler için haydi spora!

Yeşil çayınızı içmeyi unutmayın.

Süpersin Can'ım benim gözlerim üzerinde takibindeyim ve başlasın spor

Merhaba bu sirkeli suyu sabah aç karnına mı yoksa öğün arasında mı içsek faydalı olur. Birde spordan 5 10 dk önce şekersiz sütlü Türk kahvesi içiyorum doğru mu

Merhaba bu sirkeli suyu sabah aç karnına mı yoksa öğün arasında mı içsek faydalı olur. Birde spordan 5 10 dk önce şekersiz sütlü Türk kahvesi içiyorum doğru mu
sirkeli suyu bilmiyorum spordan önce içtiğin sade türk kahvesi süper oluyor yağ yakımı hızlanıyor....

Öğün arasında değil de kahvaltıdan önce aç karnına içiyorlar diye biliyorum. Yine de mideyi rahatsız etmek istemezseniz, kahvaltıdan sonra da içebilirsiniz. Sirkesi az, suyu bol olmalı ki mideniz rahatsız olmasın. Miranda Kerr ve Megan Fox'un sürekli yaptığını söylediği zayıflama sırrıymış bu.

Elma sirkesi olacak, üzüm değil ve dediğim gibi, çok seyreltilmiş olmalı. Yoksa mide bulandırır.

Türk kahvesini spor öncesi ya da sonrası içebilirsiniz ama ben önce içiyorum. 5-10 dk önce de kardiyo yaptığınızda midenizde sıkıntı yaratabilir, yarım saat öncesi de uygun.

Teşekkür ederim. Ben aç karnına 1 su bardağı ılık suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal katıuorum o zaman devam edeyim

özellikle de bu resimler beni gazlıyo zaten :) bi kac tanesini telefonuma da kaydettim bakıp bakıp harekete geciyorum

Leithia böyle bi konu actıgın icin cok teşekkür ediyorum. yüklemiş olduğun resimler , paylaşmış olduğun yazılar hep motive edici.

iyki varsın Leithia
Çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni. :)

günün motivasyonu:

Günlük yapmamız gereken hareketler listesi, her biri 5 ya da daha zor istiyorsanız 10 tekrar.

Ağırlık için iki tane su şişesi ya da iki tane 1 lt kutu süt kullanabilirsiniz. Aralarından bazılarını seçebilir, aletli kısımları aletsiz yapabilirsiniz.

ay cok güzeller :) iş çıkışı yemekten sonra hemen yapcam inş :)

"Yazın fit vücutları kışın kazanılır"

bu sözü bugün gördüm,cok hoşuma gitti.
Harika bir söz cidden. 176 gün kaldı Hazirana, ne ekersek onu biçeriz.

Günün motivasyonu Rachel Frederickson.

6 ayda 117 kilodan 47 kiloya düşüp toplam 70 kilo vermiş. Program süresince günde 4 kez spor yapıyormuş. Amerika'nın zayıflama programı Biggest Loser'ın tarihinde böyle bir başarıyı gösteren ve program rekorunu kıran Rachel, yarışmayı kazandıktan sonra ideal kilosu 55'e yükselip o kiloda kalmış.

çok iyi ya. bu yüklediğiniz fotoğraflar beni acayip motive ediyo :)

Bugün 8 dakikada 8 saatlik karın kası ağrısı çektirecek bir video paylaşacağım. Uzun zamandır spor yapmama rağmen şu videoyu sonuna dek yapacağım derken feci acı çektim :) Çok etkili, karın bölgesini oldukça zorlayan, kısacık bir video.

Youtube kanalında 8 dakikada kalça, bacak, kol egzersizleri de var.

Günde 4 kez mi haftada 4 kez mi

bende başlamak istiyorum,her defasından başarısızlıkla sonuçlanıyor ama sporu br türlü hayatıma oturtamadım takıp edicem burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…