ben kilo verebiliyorum fakat vücut sıkılaşsa tam süper olacakk hadi bakalım ne zaman başlayacağız yaptıklarımız yazamaya konu sahibmiz startı versin
iç mekik dış mekik nasıl oluyor canım anlamdım ben:26:
hemen bugünden başlayalım kızlar öncelikle günlük haftalık aylık bir spor programı oluşturalım kendimize sonrada bugün ne yaptıgımızı nekadar eksik nekadar fazla yaptıgımızı yazalım ben hemen şimdi programımı yapıyorum canlarım biraz sonra paylaşıcam
hmmm evet canım bacagınıda zorlamamış olursunsen nezaman başlacaksın bakalım lafla yanmıyo yaglarımız hihihi
Tarif ederek anlatayım, inşallah doğru anlatabilirim. Spor salonlarında mekik için özel aletler var. Evde mesela şöyle yapabilirsiniz. Aynı şeye gelecektir. Yere uzanın düz bir şekilde, ayaklarınızı kanepeye koyun. Vücudunuz yerde, ayaklarınız yukarda.ok. Vücudunuzu başınızı oynatmadan, ayaklarınızdan destek almadan hafifçe kaldırıp, yere tam bırakmadan bu hareketi yapıyorsunuz...
Bir diğer harekette sert bir zemin olması lazım, yine kanepe dyelim, kanepenin ucuna oturdunuz, ayaklar yerde. Kollarınızı vucudunuzun gerisinde iki yana açılmış şekilde olacak şekilde koyunuz.( yani geriye, kanepeye) Ayaklarınızı karnınıza çekip,bırakıp, tekrar yere koymadan hareketi tekrarlayacaksınız..
saol canım ne güzel anlatmışsın bunu uygulayarak yapacaım
ben çıkıyorum mesaim bitti yarın yazarım neler yaptıgımı kızlar
Yok canım çok fazla kas olmadım, özellikle kollarımın sıkılaşmasını istiyorum. Biraz protein fazla almam lazımmış, bayramda etti, yumurtaydı fazlalaştırdım
Seninde 6 kilo ne varki, hemencik verirsin hiç dert etme sakın, valla göbeğime bakıyorumda halen var kız, iğne ipliğe döndüm, geberisice tam gitmedi daha
evet tatlım söledi nefesin kesilene kadar hergün ip atla dedi
yarından itibaren başlıyorum inş yedi ayda biraz olsun etki gösterir :123:düğüne kadarr
bende spora gitmediğim günler ip atlayayım diyorum
dsiplinli bir şekilde yaparsak 2 ayda bile farkı rahatlıkla görürüz canım
yapan yapıyo canım bizim ne eksigimiz varne güzel motive ediyosun canom pekı çok hevesliyim
yapan yapıyo canım bizim ne eksigimiz varben akşam tekrar gelicem egzersizlerimi yapmaya gidiyorum canlarım öpüldünüz hepiniizzz