Spor kankam olur musun?

ben kilo verebiliyorum fakat vücut sıkılaşsa tam süper olacakk hadi bakalım ne zaman başlayacağız yaptıklarımız yazamaya konu sahibmiz startı versin

hemen bugünden başlayalım kızlar öncelikle günlük haftalık aylık bir spor programı oluşturalım kendimize sonrada bugün ne yaptıgımızı nekadar eksik nekadar fazla yaptıgımızı yazalım ben hemen şimdi programımı yapıyorum canlarım biraz sonra paylaşıcam

iç mekik dış mekik nasıl oluyor canım anlamdım ben:26:

Tarif ederek anlatayım, inşallah doğru anlatabilirim. Spor salonlarında mekik için özel aletler var. Evde mesela şöyle yapabilirsiniz. Aynı şeye gelecektir. Yere uzanın düz bir şekilde, ayaklarınızı kanepeye koyun. Vücudunuz yerde, ayaklarınız yukarda.ok. Vücudunuzu başınızı oynatmadan, ayaklarınızdan destek almadan hafifçe kaldırıp, yere tam bırakmadan bu hareketi yapıyorsunuz...karnınızın üst kısmı yani mide olan bölümü ağrıyacaktır, bu oradaki yağlar içindir..
Bir diğer harekette sert bir zemin olması lazım, yine kanepe dyelim, kanepenin ucuna oturdunuz, ayaklar yerde. Kollarınızı vucudunuzun gerisinde iki yana açılmış şekilde olacak şekilde koyunuz.( yani geriye, kanepeye) Ayaklarınızı karnınıza çekip,bırakıp, tekrar yere koymadan hareketi tekrarlayacaksınız..Burada da göbeğiniz ağrıyacaktır, burasıda aşağıdaki yağlar içindir...

Son düzenleyen: Moderatör:

bende yazıcam şimdi 1:

saol canım ne güzel anlatmışsın bunu uygulayarak yapacaım

sabah kalktığımda 1 bardak ılık su içeceğim
daha sonra iki dilim ekmek ara meyve öğlen yemek yemiyorum zaten sonra yine bi meyve yiyip akşam yemeğine geçeceğim sabah 20 mekik öğlen 20 mekik akşam 20 mekik ve yatarkende 20 mekik çekeceğim benim problem olan sadece göbek ama birde daha önceden göbek için indirdiğim bi video var onu yaparım akşamda.ve gece yatarken de 1 bardak ılık sirkeli su içeceğim.yeşil çay yoğurt felan.ama spora odaklanmam lazım.diyete çok kendimi kaptırınca hiçbişey yemiyorum daha çabuk bozuyorum diyeti

hhihihihihihih sen yukardan bakıyosun ya var gibi görünüyodur sana Hocaların bile verme demişler baksana..
kollarım ve sırtım için benimde var bikaç hareketim normal bi insndan daha az kasım varmış çünkü..

sonra ince bi kas istiyorum göbeğimde taşş gibi olsunn

V3nuss'ün 1 Aylık Egzersiz Programı
Günlük zorunlu egzersizler:
*Bacak (CD üzerinden 57.28 dk)
*Sırt ve göğüs (CD üzerinden 48.40 dk)
*40 mekik (20 sabah 20 akşam)

Dönüşümlü egzersizler:
*Karın ve kalça (CD üzerinden 47.48 dk)
*Yürüyüş (1 saat)
*İp atlama (nefes yettiği kadar)

Ayrıca;
Göğüslerimi sıkılaştırmak ve dikleştirmek için 8 seanslık "Pasifjimnastik" (Aralık) + hergün çilek-fındık yağı masajı ve buz kompresi
Kalça ve bacak içlerimi sıkılaştırmak-zayıflatmak için 8 seanlık "Kavitasyon" 8 seanslık "Radyofrekans" (Ocak)

Son düzenleme:
yarından itibaren başlıyorum inş yedi ayda biraz olsun etki gösterir :123:düğüne kadarr

Kızlar bende akşama salona gidicem.. Hemen her gittiğimde aynı olacak benim hangi günler gittiğim ve gitmediğim günlerde evde yaptıklarımla katılırım size :)

20 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
13 dk step hareketi

25x3 iç bacak
25x3 dış bacak

15x4 mekik
15x3 karın kareketi

15x3 7.5 kilo ağırlık kaldırma
17.5 kilo ile sırt çalışması

yapan yapıyo canım bizim ne eksigimiz var ben akşam tekrar gelicem egzersizlerimi yapmaya gidiyorum canlarım öpüldünüz hepiniizzz

pekı canım görüşürüz bizde birazdan yemek yiyeceğiz bende mutfağa gidiyorum ben de gelirim akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…