Spor kankam olur musun?

Etkisini görmek için en erken 3 aydan önce sonuç alamazsın canım. Bunun yanında diyet değilde, hani yediğine içtğine dikkat etmen lazım. Spora hangi zamanlarda gidiyorsun? akşamları mı, sabahları mı?

Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama çikolata ve tatlının önünü kesemiyorum
Haftada 3-4 kere akşamları işten cıkınca gidiyorum. ortalama 1.5 saat sürüyor. 20dk yürüyüş 10 bisiklet 10 başka bi
alet.. sonra mekik vb hareketlerim var.. ama spordan dönünce yine canım bişeyler atıstırmak istiyor

saol canım hoşbulduk.. biraz sıkılaşma var bacaklarımda yada bana öyle geliyor :) göbek bel bölgesi aynı onu nasıl incelticem bilmiyorum.. mekik çok zor

diyetle beraber spor yapıda haftada 2-3 santim incelen arkadaşlar var o nası oluyoki:44:

Çok hızlı kilo vermeyi tasvip etmiyor hocalar, çünlü daha sonra halsizleşiyor insan en önemliside sonrasında daha kolay kilo almaya başlıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kermit, bende iş çıkışı gidiyorum. Önceleri çok acıkıyordum. Öncelikle yapman gereken aç gitmemen, en az 1 saat önceden karnını doyurman lazım. Ben meyve getirdim bir süre, ikindi den sonra onları atıştırdım.Spor sonrası çok acıktığımda da çorba, meyve, salata gibi hafif şeyler yiyorum..Proğramımız hemen hemen aynı gibi, benim 3-4 ayda bir değiştiriyorlar, ekleme yapıyorlar..

Insallah canim ya eger motive ettiysem seni ne mutlu bana.. bende aksamlari yatmadan pilates yapinca gece uyudugumda bacaklarim karincalanmaya basliyor acaba kan dolasimi hizlandigi icinmi bilmiyorum.. kötü mü iyi biseymi anlamadim

Çok hızlı kilo vermeyi tasvip etmiyor hocalar, çünlü daha sonra halsizleşiyor insan en önemliside sonrasında daha kolay kilo almaya başlıyor..

haklısın canım evet bende kendime yogun bir program hazırladım diyetistyenle birlikte bakalım bir ayda nerelere gelecegim

30 dk walk at home nası bişey evde yürüyomusun:44:

Bunu bende yeni duymustum linki veriyorum sende bi göz at istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

Benim gibi disariya cikamayanlar bunu yapabiliyor disarda yürümüs gibi oluyor hatta daha iyimis.. Bizim buralarda dizlere kadar kar yagdi ve eksi 6 derece oldugu icin(Danimarka) cikamiyorum disariya.. bunuda ilk defa denedim bugün ve yararli bisey oldugunu duydum tatlim

Insallah canim ya eger motive ettiysem seni ne mutlu bana.. bende aksamlari yatmadan pilates yapinca gece uyudugumda bacaklarim karincalanmaya basliyor acaba kan dolasimi hizlandigi icinmi bilmiyorum.. kötü mü iyi biseymi anlamadim

hımmmm bnce kan dolaşımıyla ilgilidir spor yapmak ne zarar verebilirki:44: eger eklemlerini falan zorlasaydın agrı hissederdin diye düşünüyorum

Benim programıma da ekleme yapılacakmış başladım ya hemen havaya girdim sanki 1 ayda adriana lima olcam:92:
Spordan önce yesem şişiyorum sonra yesem geç oluyo çok acıkıyorum ama haklısın akşama dogru bi meyve getiriym bende yanımda iyi fikir aslında.. Bide merak ediyorum acaba yaptıgımız koşu ve bisikletin göbek bel erimesinde etkisi var mı yoksa hic yok mu?

hımmmm bnce kan dolaşımıyla ilgilidir spor yapmak ne zarar verebilirki:44: eger eklemlerini falan zorlasaydın agrı hissederdin diye düşünüyorum

Haklisin :) zaten hic bi agri hissetmiyorum sadece ilk günlerde vücut hamlastigi icin agrilar vardi ama gece yatarken böyle karincalanmayla birlikte ayaklarima kadar bi sicaklik hissediyorum birden.. cok tuhaf gercekten :44:

hmm deneyebilirim canım evet

Canım yogurtu günde ne kadar tüketiyorsun ben çok seviyorum ama korkuyorum yağlı olduğu için ?

Son düzenleme:
% 0 yağlı yogurtlar var onlardan istedigin kadar tüketebilirsin diye biliorm

Katiliyorum ben yagsiz yogurt tüketiyorum ve spordan sonra yapiyorum .. bunu bi yerden duymustum spordan sonra yesilcay ve/veya yogurt tüketirsen hem yag yakimina ve metabolizmayi hizlandirirsin hemde kemiklerini ve kaslarini güclendirirsin.. kücük ve önemli detaylar bence

Ay kızlar saolun ya resmen motive oldum inandım hep beraber istediğimiz düzene gireceğimize

Muhtemelen etkisi oluyordur, ama en faydalısı mekik. Ben hem iç, hem dış karını çalıştırıyorum. 9 ayda müthiş inceldim, hatta kilo vermemem lazımmış artık, hocalar yeter bu kadarı dediler. Bir yerde bir doktorun yazısını okudum, vücutta en zor eriyen yer göbek miş canım. Hatta 3 yıla kadar devam edebilir diyor. Haklıda valla, benim göbeğim daha anca yeni yeni inceldi.
Ben 20 x 4 set yapıyorum. Hem iç karın, hem dış..
Sen peki?

Canım o da su gibi oluyor ya şu kiloları verene kadar mecburuz galiba

vallahi canım elmaşekerim dogru diyo spordan sonra bol bol tüketmen lazım yogurttu yeşil çaydı yeşil elmaydı forma girine kadar mecburuz

Canım sana kocaman bi maşallah darısı başımıza hoş ömrü hayatımda kimse bana yeter daha kilo verme demedğini duymadım o günleri bi görsem..
3 yıl çok uzun ay Allah korusun
Benim 15x4 şimdilik canım zaten 13te tıkanıyorum 14.5 oluyo

Koydum yeşil çayımı önüme çıkışta spora çok hazırım bugün belki fazladan yaparım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…