Spor kankam olur musun?

İsteyince her şey olur aslında o kadar şikayetçi değilim eşim beğeniyor çünkü

benimde nişanlım şikayetçi değil ama ben hzursuz oluyorum bazen seviyorum göbüşümü bazen sevmiyorum

çok komiksin ya en iyisi mekik çekmek sanırım eritmek için ama çok yememekte gerek onu da ben yapamam

evet canım ben günde sabah 20 öğlen 20 akşam 20 bide yatmadan önce 20 mekik diye yazdım bugün yarın başlıyorum

meyve olarak neyi sectin tatlim ben sanki biraz acim gibi hissediyorum ya ama yanlis bisey yemek istemem simdi okadar spordan sonra :82:

açsan sert meyveleri tercih et yeşil elme,ayva gibi veya kendine az yaglı bi yeşillik salatası yap kalorisi iki porsiyon meyve kadar zaten

Hayırlı olsun canım valla nasıl yapabiliyorsunuz ya ben iştahım açıldı asla tutamam çok abur cubur yiyorum birde kilom yok ama alırım diye korkuyorum geceleri hiç boş durmaz ağzım

Hayırlı olsun canım valla nasıl yapabiliyorsunuz ya ben iştahım açıldı asla tutamam çok abur cubur yiyorum birde kilom yok ama alırım diye korkuyorum geceleri hiç boş durmaz ağzım

vallahi bugün hiç acıkmadım canım ben.diyetistyende o işe yarıyo ya hem tok olup hem kilo vermem için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…