Spor kankam olur musun?

bende geldimmmmmmmmmmmmmmmm spor salonuna da gidemedim 1 ay sonra anca sanırım ama burada bende kanka bulmak istiyorum :87:

Merhaba kızlar, beni kabul edermisiniz bilmem ben düzenli spor yapanlardanım. Üye olduğum bir klup var, sık sık gidiyorum. Yardımcı olabileceğim bişeyler varsa ne mutlu bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar, beni kabul edermisiniz bilmem ben düzenli spor yapanlardanım. Üye olduğum bir klup var, sık sık gidiyorum. Yardımcı olabileceğim bişeyler varsa ne mutlu bana

tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin ne yapıyorsun spor olarak canım nekadar ilerledin

merhaba kızlar bende 1 aydır düzenli olarak spor salonuna gidiyorum henüz bi gelişme yok bende çok ağır hareketlerim yok 6 kilo vermem lazım diyet yapamıyorum tek başına spor faydalı olur umarım

merhaba kızlar bende 1 aydır düzenli olarak spor salonuna gidiyorum henüz bi gelişme yok bende çok ağır hareketlerim yok 6 kilo vermem lazım diyet yapamıyorum tek başına spor faydalı olur umarım

selam canım hoşgeldin sende valla sadece sporla incelirsin kilon azalmayabilir ama incelirsin cnm sıkılaşmak kilo vermek istiosan belli hareketleri gün gün yapsan daha faydalı olur tabi :97: haftanın kaç günü gidiyosun salona ttlm

selam canım hoşgeldin sende valla sadece sporla incelirsin kilon azalmayabilir ama incelirsin cnm sıkılaşmak kilo vermek istiosan belli hareketleri gün gün yapsan daha faydalı olur tabi :97: haftanın kaç günü gidiyosun salona ttlm

tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin ne yapıyorsun spor olarak canım nekadar ilerledin

Gittiğim yerde herşey var, yani grup çalışmalarından bireysele..Benim kilo sorunum pek olmadı, göbekliyim sadece
Pilates, yoga gibi etkinliklerede katılıyorum fakat, çok sık değil. Ben fitness tavsiye ediyorum gidenlere..Bütün vucudumu çalıştırmış oluyorum böylece.
Buraya gideli 9 ay oldu, daha önceki spor geçmişimde var elbet. Spor sabır işidir arkadaşlar, vucudunuzda yaptığı etkileri görmek içinde en erken 3 ay diyorum, ondan sonra şekilleniyor, kondüsyonunuz artıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet fitness hem çok güzel sıkılaştırıyor hemde farklı farklı aletlerle vicudundaki tüm kasları çalıştırıyor sende spor kankanı bulana kadar günlük sporunu ilerlemelerini buraya yazarsın canım

Etkisini görmek için en erken 3 aydan önce sonuç alamazsın canım. Bunun yanında diyet değilde, hani yediğine içtğine dikkat etmen lazım. Spora hangi zamanlarda gidiyorsun? akşamları mı, sabahları mı?

ne güzel kalabalık oluyoruz daha çok motive olucaz böyle bnde mekik çektim akşama yatmadan önce yine yapıcamm

Etkisini görmek için en erken 3 aydan önce sonuç alamazsın canım. Bunun yanında diyet değilde, hani yediğine içtğine dikkat etmen lazım. Spora hangi zamanlarda gidiyorsun? akşamları mı, sabahları mı?

diyetle beraber spor yapıda haftada 2-3 santim incelen arkadaşlar var o nası oluyoki:44:

Fazla bi kilo vermeyi düsünmüyorum 55 kiloyum ve 53 olmak istiyorum ama nisanlim izin vermiyor, böyle kal diyor ama amacim aslinda sikilasmak..
Ölcülerim sunlar: Gögüs 85 , Bel 65 , Göbek 80 , Basen 94 .. sikayet oldugum yerler belli oluyor zaten basen, göbek ve bacaklarim kalin/genis onlari eritmeye calisiyorum..

Bugünki hareketlerim bunlar:

1. Mekik 3x30
2. Derin nefes al ver – sürekli
3. Capraz mekik 1x30
4. Görünmez sandalye 25 sn
5. Ayaklari kaldirmaca 2x20
6. Makas 2x30
7. Cömelme 3x30
8. Geri tekme 3x30
9. Ip atlama (ziplama) 120
10. Kalca calistirma 100

Sabah: 1,5 saat pilates
30 dk leslie ile walk at home
Aksamda 40 dk pilates yapmayi düsünüyorum.. belkide bi kac isinma hareketlerde yaparim..

Cok hirsliyim kizlar nisanlim 23 gün sonra geliyor ve sekillenmis bi vücüt görmek istiyorum kendimde

Yediklerime de dikkat ediyorum.. Yedigim herseyi yazmiyayim ama ara ögünlerde mutlaka yogurt veya yesil elma yiyorum ve bol bol yesil cay iciyorum..

benim listem biraz uzun olmus ve cok detayli kusuruma bakmayin kizlar ama hepsini yazayim dedim belki degerlendirirsiniz diye

işte görmek istedigim KK kızı harikasın canım ay çok motive ettin beni ozaman bende akşam hem karın&kalça hemde gögüs&sırt cdlerimi yapıcam ip atlamada yaparım yatmadan nefesim yettigince
çok sıkı bi programın var canım 1 aya taş gibi olucaksın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…