Spor kankam olur musun?

V3nuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
248
0
Kızlar bu topicde birbirimize egzersiz kankaları bulalım mı?

Egzersiz kankası kankasının;kilosunu,ideal kilosunu,vermesi gereken kiloyu bilir en çok hangi bölgesel egzersizleri yapması gerektigi konusunda fikir verir gün gün kankasının egzersiz menüsünü öğrenirtembellik yapınca hem kızar hemde " Motive " eder

Bence spor yapmak , zayıflamak isteyen her KK'lı için harika bir fırsat. Motivasyon ve kontrol çok önemli kimle kimle kanka olmak istiyorsa yazsın

yani topice ilgi olursa die didim :78: benimle kanka olabilirsin istersen hihihih:78:

olabilür canm niye olmasın katılım olsa keşkee:97:

Şimdilik kendi egzersizlerimizi paylaşabiliriz
Mesela diyetistyenimin bugün verdigi spor programını paylaşayım
Günde 20 tane ile başlayarak hergün mekik.(giderek artacak)
Hergün nefesin yettiği kadar ip atlama
Gün aşırı 1 saat yürüyüş

Bende geldim nasıl olacak ki en üşendiğim şeydir spor kilolu değilim ama sağlık için şart

Bende geldim nasıl olacak ki en üşendiğim şeydir spor kilolu değilim ama sağlık için şart

saglık için geç yaşlanmak için sıkı güzel vicutlara sahip olmak için ve en güzeli stress attıgı için şart bencede canım
vallahi önce bir spor yapmaya karar vermek lazım kızlar. kendimizi bunu şartlamamız lazım.sonra beraber spor programı yaparız.gün gün ne yaptık ne ettik ne zaman kaytardık yazarız :81:

günaydın kızlarr evet ya spor şart vücut sımsıkı oluyor sporla ama ben bi türlü başlayamayanlardanım

günaydın kızlarr evet ya spor şart vücut sımsıkı oluyor sporla ama ben bi türlü başlayamayanlardanım
bir an önce aklını toparlayıp karar vermelisin canım hem bak bugün ayın 1i bişilere başlamak için güzel bir gün olabilebilir

bir an önce aklını toparlayıp karar vermelisin canım hem bak bugün ayın 1i bişilere başlamak için güzel bir gün olabilebilir
pekı neyle başlayacağız benim yürüyüş imaknım yok evden pek çıkamıyorum hergün ama mekik felan çekerim ne yapacağız

hergün yürüyüş yapmak zor gerçekten önce mekikle başlayabilrisin bende öyle yapıcam.doktorum bana ip atlamada verdi sende yapabilrsin istersen. ben bölgesel egzersiz cdleri aldım onlardan bölgesel egzersizler yapıcam düzenli. senin içinde internetten bakabiliriz egzersiz hareketlerine(videolu fln) nerelerinden incelmek istiyorsun öncelikle?

kizlaar basligi gördüm ve cok hosuma gitti :)) .. bende katilmak istiyorum eger beni alirsaniz araniza..

bende bi haftadir pilates yapiyorum (bi sabah bi aksam) birde göbek eritme yarismasina katildim ordaki hareketleri yapip bildiriyorum ve her pazartesi günü ölcüyoruz basen ve göbek bölgesini..

ben bu pilatesle 4 gün sonrasinda ölctüm ve tam birer santim incelmissim basen ve göbek bölgemden.. harika bisey bu pilates size tavsiye ediyorum.. kilo kaybetmiyorsun ama inceliyorsun.. eger kilo verilecekse yürüyüs eklenicek bide saglikli beslenme tabi..

tabiki katılabilirsin bizi canım evet bende kilo vermeyi ve sıkılaşmayı amaçlıyorum. o yüzden hem diyetistyene başladım hemde egzersizlere
canım vallahi bizim olayımız birebir motive kankanı bulana kadar burada kilonu ölçülerini günlük egzersiz menünü yaplaşabilirsin aslında hepimiz birbirmizin spor kankasıyız burada benimde bölgesel egzersiz Cdlerim geldi az önce kargoyla.(karın&kalça-selüloit-gögüs&sırt-bacak)
bugün karın&kalça egzersizi yapıcam 45dk hadi sende paylaş canımcım

benim sadece incelmek istediğim bölgem göbek canım başkada bişi yok göbekten başka sadece mekik mi çekmeliyim acaba:97:

mekik çekiceksin ozaman evet :97: doktorum bana 20den başla giderek attır dedi sende öyle yapabilirsin 1 hafta yaparsın sonra ölçülerini paylaşırsın beraber kutlarız

mekik çekiceksin ozaman evet :97: doktorum bana 20den başla giderek attır dedi sende öyle yapabilirsin 1 hafta yaparsın sonra ölçülerini paylaşırsın beraber kutlarız

pekı bende mekikle başlıyorum ozaman

hergün mü arttır dedi doktorun yoksa haftada kaç tane arttır dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…