olabilür canm niye olmasın katılım olsa keşkee:97:
Bende geldim nasıl olacak ki en üşendiğim şeydir spor kilolu değilim ama sağlık için şart
bir an önce aklını toparlayıp karar vermelisin canımgünaydın kızlarr evet ya spor şart vücut sımsıkı oluyor sporla ama ben bi türlü başlayamayanlardanım
pekı neyle başlayacağız benim yürüyüş imaknım yok evden pek çıkamıyorum hergün ama mekik felan çekerim ne yapacağızbir an önce aklını toparlayıp karar vermelisin canımhem bak bugün ayın 1i bişilere başlamak için güzel bir gün olabilebilir
kizlaar basligi gördüm ve cok hosuma gitti :)) .. bende katilmak istiyorum eger beni alirsaniz araniza..
bende bi haftadir pilates yapiyorum (bi sabah bi aksam) birde göbek eritme yarismasina katildim ordaki hareketleri yapip bildiriyorum ve her pazartesi günü ölcüyoruz basen ve göbek bölgesini..
ben bu pilatesle 4 gün sonrasinda ölctüm ve tam birer santim incelmissim basen ve göbek bölgemden.. harika bisey bu pilates size tavsiye ediyorum.. kilo kaybetmiyorsun ama inceliyorsun.. eger kilo verilecekse yürüyüs eklenicek bide saglikli beslenme tabi..
benim sadece incelmek istediğim bölgem göbek canım başkada bişi yok göbekten başkahergün yürüyüş yapmak zor gerçektenönce mekikle başlayabilrisin bende öyle yapıcam.doktorum bana ip atlamada verdi sende yapabilrsin istersen. ben bölgesel egzersiz cdleri aldım onlardan bölgesel egzersizler yapıcam düzenli. senin içinde internetten bakabiliriz egzersiz hareketlerine(videolu fln) nerelerinden incelmek istiyorsun öncelikle?
mekik çekiceksin ozaman evet :97: doktorum bana 20den başla giderek attır dedi sende öyle yapabilirsin 1 hafta yaparsın sonra ölçülerini paylaşırsın beraber kutlarız