Spor kankam olur musun?

Aksam yemeğinde çorba ictim kızlar midem dinlensin sonra pilatesimi yapacam 40 dk ve sonra yesil çayımı icerim zaten geç olucagi icin su dan başka bisey koymam ağzıma sekerler insan motive oluyor böyle paylastikca herseyi .. Azim ve hırslı oluyor ya bak gercekten sunu söylüyeyim eğer birileriyle bi yola girdiysen onları mahcup etmemek adına daha çok caba gösteriyor insan.. Ben öyle hissediyorum sizi bilmiyorum :))

bende öyleyim çorba içtim ve yoğurt yedim birazdan 20 mekik daha çikicem kızlaar

V3nuss spor yapmak istediğim için buradayım zaten canım,motivasyon olmak istediğim için buradayım zaten

buzu hergün mü yapacaksın canım onu nasıl koyuyorsun kaç dakika fındık yağı ve cilek yağı iyimi geliyormuş göğüslere sıkılaştırmak için fiyatlarını da yazarmısın lütfen

buzu hergün mü yapacaksın canım onu nasıl koyuyorsun kaç dakika fındık yağı ve cilek yağı iyimi geliyormuş göğüslere sıkılaştırmak için fiyatlarını da yazarmısın lütfen

evet canım buz hergün.kalıplarlardan çıkarıp 2 buzu cildinde gezdiriosun.ben pamukla tutuoyorum buzu.ayrıca fındık yağı ve çilek yağı sıkılaştırmaya yarıyo. bu yağlarla ilgili çok şey okudum.özellikle fındık yagı sertleştiriomuş gerçekten ama bırakınca yumuşuomş gögüs yine

kesinlikle katılıyorum hayatım gerçekten bulunması zor birşey bu bence

bende alıcam yarın kaç lira bu ikisi canım nerden aldın aktardan mı şişeleri büyükmü

canım bak eger istanbuldaysan ben şu gögüs dikleştirmek için olan şeyi kampanyayla 30 milyona aldım sana aldıgım siteyi söylerim özelden.ama yarıyormu bilmiyorum tabiki

canım bak eger istanbuldaysan ben şu gögüs dikleştirmek için olan şeyi kampanyayla 30 milyona aldım sana aldıgım siteyi söylerim özelden.ama yarıyormu bilmiyorum tabiki

söyle canım bi kaç gün sonra istanbula gelicem zaten gelemesemde ablam orda çok iyi olur bekliyorum

Bende iyi olmaya çalışıyorum ya ben spor işini tek başıma yapmak zorundayım yeni evliyim ve burda pek çevrem var bir kaç arkadaşım var onlarda ya çalışıyorlar ya üniversite okuyorlar

Bende iyi olmaya çalışıyorum ya ben spor işini tek başıma yapmak zorundayım yeni evliyim ve burda pek çevrem var bir kaç arkadaşım var onlarda ya çalışıyorlar ya üniversite okuyorlar
sorun degil hayatım biz varız anlat bakılım nereni zayıflatıcaksın nereni sıkılaştırıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…