- 6 Kasım 2010
- 665
- 1
V3nuss'ün 1 Aylık Egzersiz Programı
Günlük zorunlu egzersizler:
*Bacak (CD üzerinden 57.28 dk)
*Sırt ve göğüs (CD üzerinden 48.40 dk)
*40 mekik (20 sabah 20 akşam)
Dönüşümlü egzersizler:
*Karın ve kalça (CD üzerinden 47.48 dk)
*Yürüyüş (1 saat)
*İp atlama (nefes yettiği kadar)
Ayrıca;
Göğüslerimi sıkılaştırmak ve dikleştirmek için 8 seanslık "Pasifjimnastik" (Aralık) + hergün çilek-fındık yağı masajı ve buz kompresi
Kalça ve bacak içlerimi sıkılaştırmak-zayıflatmak için 8 seanlık "Kavitasyon" 8 seanslık "Radyofrekans" (Ocak)
ne yediğimizide yazacakmıyız peki kızlar :26:
buzu hergün mü yapacaksın canım onu nasıl koyuyorsun kaç dakika fındık yağı ve cilek yağı iyimi geliyormuş göğüslere sıkılaştırmak için fiyatlarını da yazarmısın lütfen
V3nuss spor yapmak istediğim için buradayım zaten canım,motivasyon olmak istediğim için buradayım zaten
ne yediğimizide yazacakmıyız peki kızlar :26:
kesinlikle katılıyorum hayatımAksam yemeğinde çorba ictim kızlar midem dinlensin sonra pilatesimi yapacam 40 dk ve sonra yesil çayımı icerim zaten geç olucagi icin su dan başka bisey koymam ağzımasekerler insan motive oluyor böyle paylastikca herseyi .. Azim ve hırslı oluyor ya bak gercekten sunu söylüyeyim eğer birileriyle bi yola girdiysen onları mahcup etmemek adına daha çok caba gösteriyor insan.. Ben öyle hissediyorum sizi bilmiyorum :))
bende alıcam yarın kaç lira bu ikisi canım nerden aldın aktardan mı şişeleri büyükmüevet canım buz hergün.kalıplarlardan çıkarıp 2 buzu cildinde gezdiriosun.ben pamukla tutuoyorum buzu.ayrıca fındık yağı ve çilek yağı sıkılaştırmaya yarıyo. bu yağlarla ilgili çok şey okudum.özellikle fındık yagı sertleştiriomuş gerçekten ama bırakınca yumuşuomş gögüs yine
yok bende küçük şişe var en fazla 8 milyon fln tutar cnm
canım bak eger istanbuldaysan ben şu gögüs dikleştirmek için olan şeyi kampanyayla 30 milyona aldım sana aldıgım siteyi söylerim özelden.ama yarıyormu bilmiyorum tabiki
Selam kızlar ben geldim nasılsınız
sorun degil hayatım biz varızBende iyi olmaya çalışıyorum ya ben spor işini tek başıma yapmak zorundayım yeni evliyim ve burda pek çevrem var bir kaç arkadaşım var onlarda ya çalışıyorlar ya üniversite okuyorlar