- 12 Aralık 2016
- 103
- 58
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akar.Kac yıllık evliyim tobe estağfurullah hic aktığını görmedim sizinki nasıl biseymis de akıyomuş geri![]()
Bu sefer anlayamadim. BilemiyorumYa bu nasıl bişey meni görünce iğrenen evli kadınlar siz nasıl sevişiyosunuz??
Ve konu sahibi kocanızın boşaldığını nasıl anlamıyosunuz?
Beni anladigin icin tesekkur ederim canim bu konuyu acarken tek dusundugum sey. Kadin kadini anlar dusuncesiydi. Fakat artik oyle bir toplum haline geldik ki kimse kimseyi anlamiyor ve yargilamak icin bekliyor gibi. Cok masumane bir soruydu aslinda ama oyle bir yere geldi ki bende anlam veremedimNe değişik insanlarsiniz ya. Kadın bir soru sormuş kendini akıllı gösterip bi kaç beğeni almak isteyenlerde atılıp laf sokma yarışına girmiş. Yazık !
Onca sayfanin icinde nitelikli cevaplar neredeyse yok.Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...
Bende daha 2yillik evliyim ve 1,5yildir cocukistiyirum ama olmuyor. Ve ınan hala benimde anlayamadığım aileme soramadigim cok şey oluyor. Burada ki insanlara soruyoruz hepsi bir laf sokma yarısında çok zekiler yaBeni anladigin icin tesekkur ederim canim bu konuyu acarken tek dusundugum sey. Kadin kadini anlar dusuncesiydi. Fakat artik oyle bir toplum haline geldik ki kimse kimseyi anlamiyor ve yargilamak icin bekliyor gibi. Cok masumane bir soruydu aslinda ama oyle bir yere geldi ki bende anlam veremedim
Aynen canım bakacagim seyir ayni mi devam edecek. Ben aldattigini dusunerek bu soruyu sormadim. Ilk defa bu sekilde oldugu icin merak ettim. Başı agriyordu belki kisa kesmek icin bosalmis gibi davrandi. Sadece bunu anlamak istedim.Onca sayfanin icinde nitelikli cevaplar neredeyse yok.
Iliski sonrasinda bir sure yatar pozisyonda kaldiysaniz hemen akmamasi mumkun.
Ayrica bir onceki iliskinizin ne zaman olduguda sivinin yogunlugunu etkiler, kisa araliklarla birliktelik gerceklestiriyorsaniz cok degildir.
Burda bir uye yazmisti kalkinca eger bacaklarindan akarsa kocasinin onu aldatmadigini anliyormus falan.
Anlamadigim bir nokta var, sizden bir sivi gelse bu sizin mi esinizin mi? Nasil ayirt ediyorsunuz, karismis olmuyorlar mi?
Sonucta gunler bitmedi, yine birlikte olursunuz bakin bakalim, seyir ayni mi devam edecek.![]()
Bende iki yillik evliyim canım ama 4 aydir cocuk istiyorum. Insallah rabbim nasip etsin bize de anne olmayi. Aynen dedigin ailemize soramiyoruz boyle seyleri ve ben evlendim bir baska sehire tasindim burada kimsem yok yanlizlik cok zorBende daha 2yillik evliyim ve 1,5yildir cocukistiyirum ama olmuyor. Ve ınan hala benimde anlayamadığım aileme soramadigim cok şey oluyor. Burada ki insanlara soruyoruz hepsi bir laf sokma yarısında çok zekiler yaTakma canım kafana eşin sana yalan söylememiştir. Çoğu zaman benden de akiyo ama bazen gecikiyor hatta sabah bile aktığı oluyor . İlişkiden sonra yatıp hemen kalkmadiysan ondan gecikmistir
Rabbim yardimcin olsun canım benim.. İsteyen herkesin sağlıklı hayırlı bir evladı olur inşAllah.. Benim bu ayda hüsranBende iki yillik evliyim canım ama 4 aydir cocuk istiyorum. Insallah rabbim nasip etsin bize de anne olmayi. Aynen dedigin ailemize soramiyoruz boyle seyleri ve ben evlendim bir baska sehire tasindim burada kimsem yok yanlizlik cok zor
Amin bitanem cumlemizin insallah. Doktora gittin mi her hangi bir sorun varmi?Rabbim yardimcin olsun canım benim.. İsteyen herkesin sağlıklı hayırlı bir evladı olur inşAllah.. Benim bu ayda hüsran![]()
Gittim hatta esimde gitti bütün kontroller yapıldı hamdolsun ki temiz. Ama olmuyor işte ..Amin bitanem cumlemizin insallah. Doktora gittin mi her hangi bir sorun varmi?
Neyy meni denilen şey az bişey mi ki akmasın şaşkınlık içindeyimKac yıllık evliyim tobe estağfurullah hic aktığını görmedim sizinki nasıl biseymis de akıyomuş geri![]()
Hemen kalkmadim 20 dk uzandimKara delik mi bu meni kaybolsunnasıl dışarı çıkmaz kalkınca akar tabi ki
Temizse eger olur canım bende rahimde cok az yapisiklik varmis sanirim onun icin olmuyo bakalim hayirlisiGittim hatta esimde gitti bütün kontroller yapıldı hamdolsun ki temiz. Ama olmuyor işte ..
Bende sasirdigim ocin sordum canımNeyy meni denilen şey az bişey mi ki akmasın şaşkınlık içindeyim![]()
Ne kadsr uzanırsan uzan geri gelmeyecek kadar az olduğunu sanmıyorum fitil atıyorsun saatlerce yatıyorsun sabah iç çamaşırın hep ilaç oluyorHemen kalkmadim 20 dk uzandim
Sabah oluyor ama canım. Bakalim sabaha kadar gelecek miNe kadsr uzanırsan uzan geri gelmeyecek kadar az olduğunu sanmıyorum fitil atıyorsun saatlerce yatıyorsun sabah iç çamaşırın hep ilaç oluyor
Al benden de o kadar. Kocamı seviyorum kocamın vücut sıvılarını da seviyorum. Meni neden iğrenç olsun ki?Ya bu nasıl bişey meni görünce iğrenen evli kadınlar siz nasıl sevişiyosunuz??
Ve konu sahibi kocanızın boşaldığını nasıl anlamıyosunuz?