Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu psikolojiyi yasamayan bilemezBen hep yaşıyorum benim iki yıldır olmuyor bebeğim lavaboya gidiyorum hiç bişey yok eşime bana yalan konuşma diyorum falan halbuki adam niye yalan soylesinkiii
Aynen öyle ben seni çok iyi anlıyorum eşimle bu yüzden tartışıyoruz bileBu psikolojiyi yasamayan bilemez
Tam kontrol olamadim canım kismet olmadi. Yanlizca iltihap yuzunden bir defa serum yedim ve iltihap kalintisindan rahimde cok hafif yapisiklik varmis. Sende umudunu yitirme benim bi akrabamin 5 sene sonra oldu. Rabbim en hayirli zamanda veriyor yeterki sabredebilelimSenin sanırım 4 ay olmuş bence olur benim nerdeyse iki yıl oldu senin bi sorun varmı ben rahim ağzı yarası yktirdim
İnşallah olur benim sabrım tukendi yaşamayan gerçekten anlamaz inşallah olur tüm isteyenlerinTam kontrol olamadim canım kismet olmadi. Yanlizca iltihap yuzunden bir defa serum yedim ve iltihap kalintisindan rahimde cok hafif yapisiklik varmis. Sende umudunu yitirme benim bi akrabamin 5 sene sonra oldu. Rabbim en hayirli zamanda veriyor yeterki sabredebilelim
Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...
Adetim dun bitti ama canim yumurtlama gunumde olabilirmiyim ki?Çocuk düşündüğün için bu soruyu sorduğunu düşünerek cevaplıyorum.
Yoksa eşinin boşalıp boşalmadığını senden başkası anlayamaz, yorumlayamaz burada.
Normal zamanda Rahimağzı daha dar olduğu için boşaldığında eşin, Meni (muhtemelen içindeki Spermler) daha kısa sürede ve yoğun şekilde dışarı akıyor. Ancak yumurtlama döneminde Rahim ağzı açılıyor, salgılanan hormonlarla akıntılar Spermin rahmine ilerlemesini kolaylatırdığı için yumurtlama döneminde eşin boşaldığında Meni (spermlerde) rahime ilerlediği için dışarı akan çok az oluyor.
Benim kanımca yumurtlama dönemine denk gelmiştir. Bu nedenle normal zamandaki gibi dışarı akmamıştır yada az akmıştır.
Kizlar size bir soru soracagim. Ben 4 aydir bebek istiyorum ve bu ay adetim bitti eşimle ilişkiye girdik. Eşim boşaldigini soyledi ama iliskiden sonra vajinadan disari hic sperm cikmadi. Bende eşimin bosaldigina pek inanmadim. Boyle bir sey yasadiniz mi hic? Normalde hemen disari akarlardi. Cevabinizi beklicem...
neden iğreniyorsun ve kusuyorsun anlamadım, o şey içine giriyor ve çocuk olabiliyor ??!!!Aaa ben de sana şaşırdım.
Görülüyor ve ben her gördüğümde 5123479746 kere kusuyorum
O şeyi görmek zorunda değilim,neden iğreniyorsun ve kusuyorsun anlamadım, o şey içine giriyor ve çocuk olabiliyor ??!!!
Hayirlisi canım benim uzulmeOlabiliyor. bir keresinde çok olurken diğerinde birkaç damla olabilir. bizde oluyor tabi ama hala bebiş gelmiş değil![]()
Allahım yine mi başınoza gelirse görürsünüz tarzı beddua??sadece bulundugum sehirde yanlizim bunun icin samimiyetinize inanip sordum. Dalga konusu yapan arkadaslar var umarim onlarda birgun yanliz kalip bu durumu yasamasinlar... hatam varsa ozur dilerim
Hayirlisi canım benim uzulme![]()
Ben 2 sene boyunca hamile kalamadım sorun yokken folik aside başladığım ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı kimyasal gebelik olduğu için.. yalnız ben doktorun yazdığını değil biraz pahalı olanını yazdırdım. O daha etkili çünkü bence sende kullan bebişim gelir inşallah Kafana da takmak yumurtalıklar en çok stresten etkileniyor ve stres te yumurtlamayı önlüyor.Guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim balim. Sikinti yapmamaya calisiyorum ama iste bazen oluyor elde degil. Folik asidin gercekten bir katkisi varmi hamilelik icin canım
Iyyyyyy kız sabah sabah midemi kaldırdınO şeyi görmek zorunda değilim,
Çocuk da istemiyorum zaten
İnsan sıvılarının hangisi mide bulandırıcı değil ki?
Sümük,ter,dışkı,tükürük????
Aslında bu beddua değil bence :) beddua daha şirretli bişey değilmi :)Allahım yine mi başınoza gelirse görürsünüz tarzı beddua??![]()