• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spermin dışarı çıkmaması

2 sene oldu canım evleneli. Insallah bakalim hayirlisi. Yarin doktora gidicem kontrol icin
Bende de cok agri olurdu bilmiyordum rahmim tersmis. cevirttirdim oyle oldu ilk oglum. dogumdan sonra ne adet agrisi ne iliski de aci oldu. 1 sene sonra tekrar bir gece sanci ile dr gittik tekrar donmustu. 2. oglum da cevirtmek istemedim cok cok zor cunku olursa olur dedim. 1 sene sonunda Rabbim onu bagisladi sukurler olsun. Sonra donmedi simdi de normal ama gecen ay ilk denemeydi olmadi. Ne zmn nasipse o zmn insallah olur.

Insallah canım benim banada dr. Rahimin arka duvarinda hafif yapisiklik var demisti. Simir testi yaptir dedi. Bakalim yarin yaptiricam canım rabbim verirse her sekilde olur ama yinede gidip kontrol olmakta fayda var.

Insallah canım benim banada dr. Rahimin arka duvarinda hafif yapisiklik var demisti. Simir testi yaptir dedi. Bakalim yarin yaptiricam canım rabbim verirse her sekilde olur ama yinede gidip kontrol olmakta fayda var.
tabi ki en iyisi hsg (rahim filmi) eskiden cook zor oluyordu simdi daha kolaymis diyor arkadaslar.

Neyy meni denilen şey az bişey mi ki akmasın şaşkınlık içindeyim :KK57:
Sonradan gelen az bişey akıntı oluyo banyoda çamaşır da biraz islaklik olur öyle çok akıcı bişey değil bence sanki foşş diye mi akıyo
Neyse inşallah bebeği olur:anneadayı::KK46:

Ayy hastayim zaten sabah sabah midem bulandı foştan akintidan :KK43:

Son düzenleme:
Ne kadar üstüne gelmişler bazı arkadaşlar.. burası herşeye açık bi platform niye böyle dalga geçmek için hevesli arkadaşlar hemen atlıyor anlamıyorum...
insan yaşadıkça öğreniyor herşeyi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...!
Bazen olur bu tarz şeyler gelmeyebilir sıkıntı etme.. bide kafana takmamaya çalış stres çok olumsuz etkiliyor hamile kalmayı.. folik asite başla düzenli iç inşallah faydasını görürsün

Ay arkadaşım kafana takma böyle şeyleri. Ne kadar az stres o kadar yüksek ihtimal olur bebek için. Ayrıca eşin belki o gün havasında değildir. Sana karşı mahçup olmamak için öyle demiştir.

Çünkü ne olursa olsun çok az sıvı da gitse, o geri akar. O an almasa bile bir iki saat sonra çamaşırında görürsün, ıslaklık hissedersin.

Ben evliliğimin 2. yılında çocuğum olsun istiyordum, ama polikistik olduğum için yine de riske atmayıp ilk günden itibaren korınmadık. Ve tahmin et ne oldu :)) evliliğimizin ikinci yılında çocuğumuz oldu :))) yani kendini psikolojik olarak yorma, rahatlat.

Başka birşey daha söyleyip bitireceğim çok uzattım :) dr a gittim, yumurta çatlatma iğnesi kullanacaktık. Bunun için ilaç kullanıyorsun, yumurta belirli seviyeye geliyor, sonra dr uygundur diyip çatlatma iğnesini yapıyor. Neyse ilaç kullandım gittim. Dr baktı. Üstelik transvajinal bakıyor. Alttan yani. Olmamış dedi. İğne yapmıyoruz. Bir sonraki ayı bekleyeceğiz.

O olmamış dediği ay ben hamileymişim zaten :)))) ve az kalsın dr un verdiği hormon ilacını kullanıp düşük yapacaktım!! Sağolsun bulantılarım baş gösterince n'oluyoruz diyip hamile olduğumu anladım :)

Çok çok uzun oldu özür dilerim :) amacım seni rahatlamak :)

Umarım gönlünce olur herşey :)

Bakın arkadaşım sizin nezdinizde bu tür şeylere takılan tüm anne adaylarına yazmak istiyorum. Mevzu sizin yalnız olmanız, spermin konumunu dert etmeniz ya da onu gezintiye çıkarma isteğiniz değil. Mevzu anne olmak isteyen kadınların , teknoloji bu kadar ilerlemisken seks ve üreme ile ilgili yüzlerce makale ve bilgi varken hala "ayaklarımı tavana degdiremedim çocuk olur mu?", "Kocisimin pipisi kukusuma değdi hamile kalır mıyım ?" , "zarım patlamadi bozulurken ses çıkmadı vay efendim bir kova kan gelmedi. Bakire miyim" ve benzeri sualleri sormaları. Daha da acısı bilgi bu kadar kolay elde edilebiliyor iken bu sualleri yönelten kişilerin üreyecek olması.

Ben de yalnızım arkadaşım. Sevişirken de hamile kalırken de hatta doğumda da yalnizdim. Zaten doğum yaparken iceriye telefon almıyorlar. "Cocugun kafası yamuldu çıkarken ne yapmalıyım?" Diye konu acamiyorsun orada mesela. Diyeceğim odur ki dalga geçilmesinin sebebi anne olmaya karar veren bir insanın bu hususta yeterli donanıma sahip olmaması. Okuyun araştırın efenim. Önce okuyun sonra sorun. Kitabı bitirmeden testi çözmeye kalkmayin.

Ay arkadaşım kafana takma böyle şeyleri. Ne kadar az stres o kadar yüksek ihtimal olur bebek için. Ayrıca eşin belki o gün havasında değildir. Sana karşı mahçup olmamak için öyle demiştir.

Çünkü ne olursa olsun çok az sıvı da gitse, o geri akar. O an almasa bile bir iki saat sonra çamaşırında görürsün, ıslaklık hissedersin.

Ben evliliğimin 2. yılında çocuğum olsun istiyordum, ama polikistik olduğum için yine de riske atmayıp ilk günden itibaren korınmadık. Ve tahmin et ne oldu :)) evliliğimizin ikinci yılında çocuğumuz oldu :))) yani kendini psikolojik olarak yorma, rahatlat.

Başka birşey daha söyleyip bitireceğim çok uzattım :) dr a gittim, yumurta çatlatma iğnesi kullanacaktık. Bunun için ilaç kullanıyorsun, yumurta belirli seviyeye geliyor, sonra dr uygundur diyip çatlatma iğnesini yapıyor. Neyse ilaç kullandım gittim. Dr baktı. Üstelik transvajinal bakıyor. Alttan yani. Olmamış dedi. İğne yapmıyoruz. Bir sonraki ayı bekleyeceğiz.

O olmamış dediği ay ben hamileymişim zaten :)))) ve az kalsın dr un verdiği hormon ilacını kullanıp düşük yapacaktım!! Sağolsun bulantılarım baş gösterince n'oluyoruz diyip hamile olduğumu anladım :)

Ayy canımm ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık.. bende pko dan muzdaribim 5buçuk ay oldu evleneli, hemen olsun istemiyordum ama hiç korunmadım.. hala da gelen giden Yok tabi :) artık istiyoruz eşimde bende. Randevu aldım mart başında gidiyorum doktora nasipse.. inşallah kolay olur tedavi süreci zira şimdiden gerilmeye başladım :KK17:

Ayy canımm ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık.. bende pko dan muzdaribim 5buçuk ay oldu evleneli, hemen olsun istemiyordum ama hiç korunmadım.. hala da gelen giden Yok tabi :) artık istiyoruz eşimde bende. Randevu aldım mart başında gidiyorum doktora nasipse.. inşallah kolay olur tedavi süreci zira şimdiden gerilmeye başladım :KK17:

Canım 1 yıldan önce tedavi yok :) Kadın doğumcumuzun kapısını aşındırdım ilk yıl :) Gaye hanımcım git 1 yılı doldur gel dedi her seferinde :) ben de 2. Yıl çocuk istememe rağmen evlendikten sonra bir çocuk sevdası sardı :)
2 yıl bekleyemem dedim. Dr dr gezdim, hiçbiri ilk yıl tedavi uygulamadı. Sonra da ilk etapta doğum kontrol hapları ile adet düzenledi. Daha ileri aşamaya gerek kalmadan, adet düzenlenince, hamdolsun hamile kaldım :)))

O yüzden tüm anne olmak isteyenlere tavsiyem; kendinizi kasmayın, strese sokmayın :)

Akması lazım belki miktarı az olduğu için dışarı gelmeyebilir ayriyetten meni dememiz daha doğru sperm gözle görülmez :halay::kusmuk::KK45::KK45:

Ne kadar üstüne gelmişler bazı arkadaşlar.. burası herşeye açık bi platform niye böyle dalga geçmek için hevesli arkadaşlar hemen atlıyor anlamıyorum...
insan yaşadıkça öğreniyor herşeyi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp...!
Bazen olur bu tarz şeyler gelmeyebilir sıkıntı etme.. bide kafana takmamaya çalış stres çok olumsuz etkiliyor hamile kalmayı.. folik asite başla düzenli iç inşallah faydasını görürsün
Guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim balim. Sikinti yapmamaya calisiyorum ama iste bazen oluyor elde degil. Folik asidin gercekten bir katkisi varmi hamilelik icin canım

Allah razi olsun canım benim :) ne guzel bir insansin sen... Rabbim bagislasin evladini sana. Bende ikinci yilimdayim insallah olur bakalim canım 4 aydir istiyoruz. Hayirlisi elbette sikinti yapmamak en guzeli ama mesele bebek olunca insan bazen nefsine uyup sikinti yapiyor. Nefis hep guzel seyleri ister biliyorsun :)

Bakın arkadaşım sizin nezdinizde bu tür şeylere takılan tüm anne adaylarına yazmak istiyorum. Mevzu sizin yalnız olmanız, spermin konumunu dert etmeniz ya da onu gezintiye çıkarma isteğiniz değil. Mevzu anne olmak isteyen kadınların , teknoloji bu kadar ilerlemisken seks ve üreme ile ilgili yüzlerce makale ve bilgi varken hala "ayaklarımı tavana degdiremedim çocuk olur mu?", "Kocisimin pipisi kukusuma değdi hamile kalır mıyım ?" , "zarım patlamadi bozulurken ses çıkmadı vay efendim bir kova kan gelmedi. Bakire miyim" ve benzeri sualleri sormaları. Daha da acısı bilgi bu kadar kolay elde edilebiliyor iken bu sualleri yönelten kişilerin üreyecek olması.

Ben de yalnızım arkadaşım. Sevişirken de hamile kalırken de hatta doğumda da yalnizdim. Zaten doğum yaparken iceriye telefon almıyorlar. "Cocugun kafası yamuldu çıkarken ne yapmalıyım?" Diye konu acamiyorsun orada mesela. Diyeceğim odur ki dalga geçilmesinin sebebi anne olmaya karar veren bir insanın bu hususta yeterli donanıma sahip olmaması. Okuyun araştırın efenim. Önce okuyun sonra sorun. Kitabı bitirmeden testi çözmeye kalkmayin.
Tesekkur ederim yorumun icin kardesim... Saygi duyuyorum fikirlerine...

Dalga gecmek kadar kucuk dusurucu baska bir davranis bicimi yoktur dunyada. Annelik icin yeterli donaniminiz yok demissiniz ama annelerimizin de bizi dunyaya getirirken hic donanimi yoktu. Fakat emin olun bugun bir kadin dogum uzmanindan daha bilgiliydiler. Seneler once teknoloji bu kadar ilerlemis degildi tv internet ve boyle siteler yoktu. Demek ki tecrube sahibi insanlara bir sekilde sorup ogrenmenin hic kimseye bir zarari yok. Siz rahatsiz olsaniz bile yapacak hic bir sey yok... Annelik yuksek donanim gerektirmez sadece biraz sefkat ve merhamet...

Back