• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

spermin dışarı çıkmaması

Selamlar, aslında konunuzda bir sıkıntı yok insanız aklımıza takılabilir, fakat özel bir durum olduğu için kendi isminiz ve profil resminizle paylaştığınız için sıkıntı yaşamayın diye eleştirmiş arkadaşlar. Biraz üslupları sert ama gene de iyi yapmışsınız değiştirerek. Gerçekten çok fazla kullanıcı var ve tanıdık biri olsa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Birde konularda olan birşey aratılınca üye olmasanız bile bu sayfaya yönlendiriyor arama motorları, eşiniz dahi görebilir, üye olmayanlar da görebiliyor. Sorunuz hakkında bence eşinize güveniyorsanız çok fazla takılmayın, sonuçta bu ilk yada son değil ben korunmasız 7 ay sonra hamile kaldım ve inanın daha uzun sürelerde bekleyenler var. İnşallah hayırlısıyla olur, fakat bu kadar takıldıkça stres yaptıkça zorlaşıyor, zamana bırakın derim, genelde kafaya takmadığınız ve bu ay olmaz dediğiniz zamanda oluyor :)
Haklisin canım hata ettim farkina vardim fakat usluplar biraz sert olunca gercekten uzuldum. Kimse kimsenin hikayesini bilmiyor. Lutfen hassas konularda biraz daha anlayis gosterelim

Aslinda az da olsa gelir hatta hemen degil sonrasinda geldigi bile olur belki esinizde o sirada az olmustur sizde de gelmeme sebebi budur

Aynen

Sadece samimiyetinize guvenerek bir soru sormak istedim ozur dilerim hata ettiysem arkadaslar :KK43:

Yanlis anlamayin ben dalga gecmedim, sadece uyarmak istedim. Profilimde kendi resmimi kullanmadigim, isim vs bilgilerimi ifsa etmedigim halde burdan 2 kisi tanidi beni daha once. Belki başkaları da vardir da soylememislerdir. Cok kalabalik bir platform burasi, kadinlar kadar erkekler de takip ediyor, bu tarz konular haber sitelerinde bile paylasiliyor, yarin onedioda resminizle konunuzu gorme ihtimaliniz vardi vani.

Yanlis anlamayin ben dalga gecmedim, sadece uyarmak istedim. Profilimde kendi resmimi kullanmadigim, isim vs bilgilerimi ifsa etmedigim halde burdan 2 kisi tanidi beni daha once. Belki başkaları da vardir da soylememislerdir. Cok kalabalik bir platform burasi, kadinlar kadar erkekler de takip ediyor, bu tarz konular haber sitelerinde bile paylasiliyor, yarin onedioda resminizle konunuzu gorme ihtimaliniz vardi vani.
Tesekku ederim uyardigin kardesim cahilliğime ver olur mu

Konu Gereksiz google amcayada sorsanız cevap alırdınız..
Bazı yorumlar konudanda gereksiz.. :işsiz:

Boşalıp boşalmadığını sadece spermle mi anlıyorsunuz yani ? Bunu anlamanın başka yolları da var diye biliyorum:KK23:

Îkimizde istiyoruz fakat ilk defa böyle geri akmayinca biraz şūphe ettim dogrusu.
Test yaptiginda belli olur eger sonuc yoksa eson sana yalan soylemid olur ve biyle heveslendign bi konuda yalan soyledigi icn ona ne kadr kirgin oldugunu belli et zaten pisman olur biyle bisey yaptigina sma belkide adam haklidir eskiden yogun geliyordur disari cikiyordur bu defa az gelmistir o yuzden disari cikmamaistir hemen adami yalan soyledi diye itham etmeleym ama sonclar gosterir isin aslini

Test yaptiginda belli olur eger sonuc yoksa eson sana yalan soylemid olur ve biyle heveslendign bi konuda yalan soyledigi icn ona ne kadr kirgin oldugunu belli et zaten pisman olur biyle bisey yaptigina sma belkide adam haklidir eskiden yogun geliyordur disari cikiyordur bu defa az gelmistir o yuzden disari cikmamaistir hemen adami yalan soyledi diye itham etmeleym ama sonclar gosterir isin aslini
Canım sadece ilk defa boyle oldugu icin sizlere sormak istedim sonucta hepimiz kadiniz. Bizi sadece biz anlariz boyle dusunerek sordum bu soruyu

Canım sadece ilk defa boyle oldugu icin sizlere sormak istedim sonucta hepimiz kadiniz. Bizi sadece biz anlariz boyle dusunerek sordum bu soruyu
Sen boyle kafana takarker kontrole gidiyormussun bikac ay sonra ve doktor sna uc haftalik hamilesin mujdesini veriyormus vuuv ne mutlu sana insallah yasarsin bu ani:)

Daha yeni evli bosalip bosalmadigini belki anlamayabilir bilemedm o kismi.fakat spermler icerde kalmaz.elbette ki disariya cikar.iliskiden sonra hemen kalkarsan hemen akar bir sure yatarsan ve sonra kalkarsan tuvalete gittiginde akar kendini kasip sıktiysan yine ancak tuvalette akar.ama mutlaka akar.

Sen boyle kafana takarker kontrole gidiyormussun bikac ay sonra ve doktor sna uc haftalik hamilesin mujdesini veriyormus vuuv ne mutlu sana insallah yasarsin bu ani:)
Insallah canım yaa allah isteyen herkese nasip etsin cok istedigimiz icin boyle alay konusu oluyoruz iste ne yapalim kader :)

Daha yeni evli bosalip bosalmadigini belki anlamayabilir bilemedm o kismi.fakat spermler icerde kalmaz.elbette ki disariya cikar.iliskiden sonra hemen kalkarsan hemen akar bir sure yatarsan ve sonra kalkarsan tuvalete gittiginde akar kendini kasip sıktiysan yine ancak tuvalette akar.ama mutlaka akar.
Aynen canım bende zaten bu sekilde dusundugum icin merak ettim ve bu soruyu sormak istedim. Tuhaf geldi sadece

Back