Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy güldüm buna sen çok yaşa emiHani şu küçük balıklar var ya kuyrukları da var mini minnacık mikroskopik canlılar![]()
Allah razi olsun kardesim sadece anne olmayi her kadin gibi bende cok istiyorum Rabbim isteyen her kadina versin insallahYorumları okudam da ne kadar saçma ne kadar acımasız yorumlar var...konu sahibi sakin ol,bebek sahibi olmak isteyen bir çok kadının kafasındaki kurgular bazen insanı böyle endişeye sokuyor...sorun gayet normal,evet o spermli sıvı bazen hemen dışarı akar bazen de dakikalar sonra...korkma kafanı bulandırma,burdaki yorumlara da aldırma.bazen canı sıkılan yorum atıyor boşver
Selamlar, aslında konunuzda bir sıkıntı yok insanız aklımıza takılabilir, fakat özel bir durum olduğu için kendi isminiz ve profil resminizle paylaştığınız için sıkıntı yaşamayın diye eleştirmiş arkadaşlar. Biraz üslupları sert ama gene de iyi yapmışsınız değiştirerek. Gerçekten çok fazla kullanıcı var ve tanıdık biri olsa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Birde konularda olan birşey aratılınca üye olmasanız bile bu sayfaya yönlendiriyor arama motorları, eşiniz dahi görebilir, üye olmayanlar da görebiliyor. Sorunuz hakkında bence eşinize güveniyorsanız çok fazla takılmayın, sonuçta bu ilk yada son değil ben korunmasız 7 ay sonra hamile kaldım ve inanın daha uzun sürelerde bekleyenler var. İnşallah hayırlısıyla olur, fakat bu kadar takıldıkça stres yaptıkça zorlaşıyor, zamana bırakın derim, genelde kafaya takmadığınız ve bu ay olmaz dediğiniz zamanda oluyor :)sadece bulundugum sehirde yanlizim bunun icin samimiyetinize inanip sordum. Dalga konusu yapan arkadaslar var umarim onlarda birgun yanliz kalip bu durumu yasamasinlar... hatam varsa ozur dilerim
Evet canim ama sanirim ben daha fazla istiyorum. :) ilk defa boyle olunca merak ettim sadece hatam olduysa kusura baayin olurmu kardesimEşininde çocuk istediğinden emin misin ?
Bu yorum alkışlanırFoto kendi fotonuz mu? Eger oyleyse herkese acik bir platformda kendi resminizle boyle bir soru sordugunuz icin sizi kutluyorum.
Yarin bakkal amcaniz, dun sevistikten sonra spermler bacaklarina akmamis, bundan sonra bacağını havaya dik hic akmaz derse hic şaşırmayın.
inş en yakın zamanda sen de anne olursun.Allah razi olsun kardesim sadece anne olmayi her kadin gibi bende cok istiyorum Rabbim isteyen her kadina versin insallah