Umarim alirsiniz bize emodex faydali oldu ilk aydan. Ovulasyonu da takip edinöncelikle geçmiş olsun benim eşimdede aynı sorun var 3 aydır emodex kullanıyoruz bizde henüz hamile kalamadım bu ay kontrolu var yine umarım güzel sonuçlar alırız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim alirsiniz bize emodex faydali oldu ilk aydan. Ovulasyonu da takip edinöncelikle geçmiş olsun benim eşimdede aynı sorun var 3 aydır emodex kullanıyoruz bizde henüz hamile kalamadım bu ay kontrolu var yine umarım güzel sonuçlar alırız.
5tane bile olsa etkiliyor canım doktor benim eşime sigara kullanıyorsun ilaçları alma dedi, eczanede sigara bırakma bandı ve sakızı var sen güzelce eşinle konuş seni dinlerse kendin al eşin kullansın, ALLAH yardımcın olsun inşALLAHGnde 5 tane falan iciyorum diyo ama yalan ben biliyorum bi ilac alcam sigarayi birakmak icin dedi o da yalan bence insalah canim gonlumuzce olsun
9 aydır kullanıyor canım bir gelişme yok doktor bile şaşırıyor.Umarim alirsiniz bize emodex faydali oldu ilk aydan. Ovulasyonu da takip edin
Sebep neymiş peki9 aydır kullanıyor canım bir gelişme yok doktor bile şaşırıyor.
Kuzum eşimin vücut sıcaklığı çok yüksekmiş spermlerin vücut içinde ölmesine neden olabilirmiş şimdilik buna bağlıyorlar.Sebep neymiş peki
Kuzum eşimin vücut sıcaklığı çok yüksekmiş spermlerin vücut içinde ölmesine neden olabilirmiş şimdilik buna bağlıyorlar.
Bizimde aynisi 3 ay oldu ayni ilaci bizde kullaniyoruz onun yaninda kürler falan da iciyoruz size de tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı iyi yanlizca sperm ileri hareketinde sorun mevcut yüzde 20 ileri hareketi opstravent diye bir ilaç verdi doktor bu ilacı kullanıp sonuç alan var mı bu şekilde hamile kalan var mı
hiç birşey demedi bir ilaç vs önermedi bir aktara bununla ilgili kür yaptırdık oda 1 2 gün düzenliyo vücut ısısını sonra tekrar aynı sürekli sanki hastaymışta ateşi varmış gibi vücuduBunun bi çözümü var mı peki ? Doktorunuz bir şey dedi mi
cnm aşılama dene değerler düzeldiyse.. ne kadar düzelme olduMerhaba kızlar konuyu açan benim bir süredir yoktum buralarda biz opstraventle düzelttik eşimin değerlerini sigarayida bıraktı 4 aydır içmiyor bende de bir sorun yok bütün testlerim temiz rahim filmide çektim ama henüz hamile kalamadim nasip işi tamamen olmayınca olmuyor
cnm aşılama dene değerler düzeldiyse.. ne kadar düzelme oldu
oyy evet daha yaşın çok genç kuzum.. ilerlemede olmuş baya.. rabbim kısa zamanda nasip etsinİler hareket yüzde 20 di bizim şu an yüzde 30 üzerinde toplam sperm de 210 milyon doktor Doğal yoldan olur diyo o yüzden bekliyoruz ama bikac aya daha olmazsa aşılama denicez yaşım 24 olduğu için doktor acele etme dedi bakalm
Amin inşallah Rabbim en kısa sürede hepimize nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasınoyy evet daha yaşın çok genç kuzum.. ilerlemede olmuş baya.. rabbim kısa zamanda nasip etsin
canim esinin sorununu duyunca yazmak istedim belki care olur. ben burada bir baslikta okumustum ve sonra ingilizce olarak arastirinca dunyada pek cok kisinin deneyip hamile kaldigini okudum. soyleki erkegin yumurtaliklarina buzla komres yapip 10-15dk sonrasinda iliskiye giriliyor, kaliteli sperm uretimi daha fazla oluyormus. Biz bu ay cok garip gelse de denedik, benim esimde de sperm sayisi biraz problemli.Kuzum eşimin vücut sıcaklığı çok yüksekmiş spermlerin vücut içinde ölmesine neden olabilirmiş şimdilik buna bağlıyorlar.
canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için buz torbasıyla çamaşırın üzerindenmi yapılacakcanim esinin sorununu duyunca yazmak istedim belki care olur. ben burada bir baslikta okumustum ve sonra ingilizce olarak arastirinca dunyada pek cok kisinin deneyip hamile kaldigini okudum. soyleki erkegin yumurtaliklarina buzla komres yapip 10-15dk sonrasinda iliskiye giriliyor, kaliteli sperm uretimi daha fazla oluyormus. Biz bu ay cok garip gelse de denedik, benim esimde de sperm sayisi biraz problemli.
Okuduğum kaynakta direkt yazıyordu ama biz çamaşır üzerinden yaptık buzları bi poşete doldurup.canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için buz torbasıyla çamaşırın üzerindenmi yapılacak
Denicem kuzum bende çok teşekkür ederim sonuç alırsınız inşallahOkuduğum kaynakta direkt yazıyordu ama biz çamaşır üzerinden yaptık buzları bi poşete doldurup.
Canım merhaba geçmiş olsun gördüğüm kadarıyla ileri hareketlilik çok düşmüş asıl dölenmeyi sağlayan ileri harekettir bizim ileri hareket yüzde 20 di opstravent kullandık yüzde 30 un üzerine çıktı bu surde sigara kullanıyordu doktor iyi doğal yoldan olur dedi ama sigarayı bıraksın dedi çünkü sigara spermin yavaş hareket etmesine sebep oluyormuş bizmki 4 ay oldu bırakalı bakalm Allah nasip ederse doğal yoldan olmasını bekliyoruz bırakan kesinlikle bide ceviz keçi boynuzu yedir çakisir suyu içir ilaçta fayda ediyor ama yanında bunalri kullan eğer duzneli kulanirsa duzellir ama varikosel veya hormon bozukluğu var mı baktirdiniz miArkadaşlar bende de aynı sorun var hareket zayıf dedi doktor siğarayı bırakması lazım dedi birde ilaç verdi prodeex galiba size verilenler acaba siğarayı bırakmazsa cocugunuz olmaz dedi başka doktora yine gtcez sizde bşr bakn
Varikosel yok hormon bozukluğu varmı yokmu bilmiyorum hormon testi yaptrmadı doktor napacam bilmiyorum ilaç almadık çok pahalı tekrar başka doktora gdcezCanım merhaba geçmiş olsun gördüğüm kadarıyla ileri hareketlilik çok düşmüş asıl dölenmeyi sağlayan ileri harekettir bizim ileri hareket yüzde 20 di opstravent kullandık yüzde 30 un üzerine çıktı bu surde sigara kullanıyordu doktor iyi doğal yoldan olur dedi ama sigarayı bıraksın dedi çünkü sigara spermin yavaş hareket etmesine sebep oluyormuş bizmki 4 ay oldu bırakalı bakalm Allah nasip ederse doğal yoldan olmasını bekliyoruz bırakan kesinlikle bide ceviz keçi boynuzu yedir çakisir suyu içir ilaçta fayda ediyor ama yanında bunalri kullan eğer duzneli kulanirsa duzellir ama varikosel veya hormon bozukluğu var mı baktirdiniz mi