- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
Bzde yaniklar baharattan kullandik smdi muhtesem 3lu kullaniyoruz bayramdan snraya randevu alacagim test icinbenim eşimde 1 aydır emodex kullanıyor ve saracoğlunun kürlerini kullanıyor. inşallah faydalı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bzde yaniklar baharattan kullandik smdi muhtesem 3lu kullaniyoruz bayramdan snraya randevu alacagim test icinbenim eşimde 1 aydır emodex kullanıyor ve saracoğlunun kürlerini kullanıyor. inşallah faydalı olur
Canım sperm kalitesini için doktor başka bir şey verdi mi sizeiki tüp negatifim var doktor tutmayısını spermlerin kalitesizliğine bağlıyor.Hem sayı hem morfoloji az ileri hareketli yok gibi :) ilk zaman çok üzülüyordum ama şimdi vardır rabbimin bir bildiği diyorum
İleri hızınız kaç sizin bizim ileri hızı %6 olunca 700 bine düşüyor normal olanlar tabiki bide bunun morfolojik kısmı var ay o kdr sıkıldım ki bütün terimleri öğrendim yemin ediyorumaşağı yukarı durumlarımız aynı Sperm sayınız 5 milyon fazla bizden :)
Hayırlısı olsun canımBzde yaniklar baharattan kullandik smdi muhtesem 3lu kullaniyoruz bayramdan snraya randevu alacagim test icin
insallah ilerlemiştir değerlerBzde yaniklar baharattan kullandik smdi muhtesem 3lu kullaniyoruz bayramdan snraya randevu alacagim test icin
vitamin takviyesi l cartın l arcinin kullan dedi bol balık tüket havuç vs ye dedi. Eşim 100 kilo zayıfla dedi. gerisi Allahtan dediCanım sperm kalitesini için doktor başka bir şey verdi mi size
ileri hız %12 bizim morfoloji 0İleri hızınız kaç sizin bizim ileri hızı %6 olunca 700 bine düşüyor normal olanlar tabiki bide bunun morfolojik kısmı var ay o kdr sıkıldım ki bütün terimleri öğrendim yemin ediyorum
morfoloji spermlerin şekli.. morfoloji bozuk olunca bir spermde 2 kuyruk 3 baş oluyor .bu şekilde düşüneebilirsin .Sizde de 1 morfolojiEki Görüntüle 2297131
Ben neyi yukseltecegim 1 ay klomen ve proxeed kullanımda %2 arttı değerler. Beynim yandı araştırmaktan morfoloji ne idi
benim eşimde 115 kilo onada zayıfla dediler sigarayı bırak dedi ama yapamıyor bir türlüvitamin takviyesi l cartın l arcinin kullan dedi bol balık tüket havuç vs ye dedi. Eşim 100 kilo zayıfla dedi. gerisi Allahtan dedi
bizimde ameliyat olmadan önce sıfırdı hatta bakılamıyordu testlerinde ama şimdi % 1ileri hız %12 bizim morfoloji 0
Çok erken daha canımm umudunu yitirme üç ay en azEki Görüntüle 2297131
Ben neyi yukseltecegim 1 ay klomen ve proxeed kullanımda %2 arttı değerler. Beynim yandı araştırmaktan morfoloji ne idi
Bzde aldik iste onlardan blmiyorum faydasi var mi ama ilk 1 hafta hc isteksiz yapti adami yani yakaladik mi yumurtlama tarihini yakalamadik mi blmiyorumvitamin takviyesi l cartın l arcinin kullan dedi bol balık tüket havuç vs ye dedi. Eşim 100 kilo zayıfla dedi. gerisi Allahtan dedi
faydası elbet olur ama süreç uzun..Bzde aldik iste onlardan blmiyorum faydasi var mi ama ilk 1 hafta hc isteksiz yapti adami yani yakaladik mi yumurtlama tarihini yakalamadik mi blmiyorum
Canım merhaba ileri hareket yüzde 21 çok kötü değil tabi yükseltmek gerek bide sonuç almak için en az 3 ay kullanmak gerek ilaçlarıEki Görüntüle 2297131
Canım merhaba ileri hareket yüzde 21 çok kötü değil tabi yükseltmek gerek bide sonuç almak için en az 3 ay kullanmak gerek ilaçları
Daha önceki sperm sayısı kactiHerkes bize
Opstravent denen ilacı düzenli kullandi yanında keçi boynuzu kaynatıp verdim çakşır suyunun verdim şuan 210 milyon sperm ileri hareket yüzde 32 halada keçi boynuzu kullanıyoruz şuan ne kadar bilmiyorum dahada artmıştır
Faydasını gördünüz mü yoksa yeni mi başladınız?Evet canım günde bir defa. Çinko harekete iyi geliyor zaten bu takviye ilaçlarının içeriği hemen hemen aynı dikkat ederseniz içeriğinde mutlaka çinko bulunuyor
Canim benim biz çok uğraştık ama ilaçlarla kurlerle sonuç alamadık tup bebek yaptırdık ilk denemede olumlu sonuç aldık umarım siz ilaç la sonuc alirsinizMerhaba arkadaşlar benim eşimin sperm sayısı iyi yanlizca sperm ileri hareketinde sorun mevcut yüzde 20 ileri hareketi opstravent diye bir ilaç verdi doktor bu ilacı kullanıp sonuç alan var mı bu şekilde hamile kalan var mı