Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok mutluyum ama neden düşüyor anlamadık bu bebekler genetik kromozom kan pıhtılasması yapıldı alalımda onlarıda yolumuza bakalm

Aaa sen de mi dusuk yapiyosun? Benim de 5 tane var. Oksidatif strese bakildi mi sizin bazisinda o yuksek oluyo hasar normalse bile. Bizim 2. Bu 2 ay once 58 di simdi kontrole gittik.
Bizimde eylül sonu 51 di şimdi bizde baktırcaz önümüzdeki hafta inşallah düşmüştür bu sefer.29 dan yükseldi bizimki bide

Aaa sen de mi dusuk yapiyosun? Benim de 5 tane var. Oksidatif strese bakildi mi sizin bazisinda o yuksek oluyo hasar normalse bile. Bizim 2. Bu 2 ay once 58 di simdi kontrole gittik.
Yaptırdık sonuc cıkmıs maille almayı talep ettik ama mailde elden almanız lazım demişler biz mail ortamında alacağız dedik diye cevap gönderdik yarında onu verirler bakarız varmı yokmu 3 test yapıldı

Yaptırdık sonuc cıkmıs maille almayı talep ettik ama mailde elden almanız lazım demişler biz mail ortamında alacağız dedik diye cevap gönderdik yarında onu verirler bakarız varmı yokmu 3 test yapıldı
Anladim haber ver canim. Aslinda cikmasi insani biraz rahatlatiyo yaa ben dusuklerin sebebini buldum diye dusunup rahatladim tabi duzelmezsr napariz bilmiyorum.

Bizim 3u de artmis bulundu. Oksidatif yuzde 18 apoptozis 41 cikti.
Aslında bişey cıkmaması hem sevindirici hem düşündürücü ozaman neden düşüyor diyoruz şimdide daha cok korktum baska sorun varsa nasıl bulacagz. Morfoloji 0 idi 4 oldu ileri hız 0 idi 50 oldu

Aslında bişey cıkmaması hem sevindirici hem düşündürücü ozaman neden düşüyor diyoruz şimdide daha cok korktum baska sorun varsa nasıl bulacagz. Morfoloji 0 idi 4 oldu ileri hız 0 idi 50 oldu
Belki morfolojidendir yukselince yine kaldin mi hamile

Acaba hasar vardıda o yüzden mi ileri hız 0 idi. Kaan aydos sayfasında hareket düştükçe hasarlı oldugu düşünülür spermlerin yazmıs. İleri hızyükseldi hasarda o ara yükselmiş oldu belkide. Kafamda deli sorular antioksidanı okumustk hep onlara yönelik seyler kullandı eşim

B
Belki morfolojidendir yukselince yine kaldin mi hamile
ben hamile kalmadan yani yumurtlamadan 10 gün önce eşim test vermişti morfoloji 1 ileri hız 4 idi hamile kaldım düştü. Yeni kürtaj oldum hemen ankaraya gittk yaptırdık testleri

Burada yanlıs yazmısım ileri hız artınca hasar düştü demek istedim

Evet kuzum biliyorum bence bu kez dustu sizinki. Daha sakin olsun bu defa rahatlat esini. Ben cok cok merak ediyorum kac oldu. 58 di zaten daha artarsa 100 olur
Az önce tv seyrederken gözü doldu aman dedim test öncesi yine stres yapma die güldürdüm zorla düştü bizimkide inanıyorum o kadar caba veriyoruz canm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…