• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım peki sperm sayı hareket falanda çıktımı test sonuçlarında bizde yaptırdık bugun sonucu mail olarak aldık ama bunlar yok bizde
Canm merhaba bizdede cikmadi sayisi falan ben aradm labatuvari dedilerki makinayi degistrdik dediler sperm testi ucretli dediler

Kizlar bizde verdik 2 hafta once 1 haftada cikti ,%21 %8 e inms sukur 28 aralikda kaan hocaya randevumuz var

canım peki sperm sayı hareket falanda çıktımı test sonuçlarında bizde yaptırdık bugun sonucu mail olarak aldık ama bunlar yok bizde
Cikmadi cnm aradm duzeni dediler makinemizi yeniledik dedileer artk ayri bakiliyor dediler

Merhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 29 hasar cıkmıstı klomen 40 gün kullanıldı gün aşırı seklinde, emodex kullanıldı şimdi tekrar hasar tekrar test yaptırcaz aynı önerilerde bizede bulundu ama keçiboynuzu tozunu şimdi degil zamanı gelince kullanın dedi uygun degil size dedi bu progeny emodex gibi vitamin mi oluyor? Size iğne tedavisi ile başlamadı sanırım.
Cnm emodex bize fayda etmsdi size ettimi

Kizlar sperm dna hasar testi ayni zamanda sperm genetik testi olmuyor mu?eşim düzene dna hasar testi vermeye gitmişti sperm dna hasar testi 200 sperm genetik testi icin 600 tl demisler.bunlarin arasindaki fark nedir.
Canm esin gidince desin indirimden faydalanmak istiyorum desin %20 yapiolar indirim

Doktor istiyor ama ben önceden yaptırıp sonuçlarla gitmiştim görüşmeye, böylece zamandan kazanmıştım. Ankaradaki Gen-art laboratuvarından yada Düzen laboratuvarından gidip kendiniz yaptırabilirsiniz. DNA hasar testi spermiyogram ve morfoloji bu üçünü yaptırmak istiyoruz Kaan hocanın hastasıyız diyince yapıyorlar, ama DNA Hasar testinin sonucu 20 güne anca çıkıyor.
Cnm morfolojiyle semen analizi kac gunde cikiyor

kaan hocanın hastası değiliz yinede yaparlarmı birde ücret konusunda bilginiz varmı acaba? Esim varikosel amelyti oldu sayi su an 8 mlyn ileri hareket 19 6 ay once oldu o zaman 0di ileri hareket sayi 7ydi. Merak ediyorum acaba hasar varmi diye
cnm indirim yapiolar % 20 gidince deyin ama indrmden faydalanmk istiyorum diyin yapiolar

biz şu an eşime keçiboynuzu kürüyle çakşır suyuna başladık ama hasara hangi durumda bakılıyo onuda merak ediyorum boşuna yapmayalım diyorum bi sıkıntı varsa :KK51:
Isirgan otu kulan cnm kaan hoca onu.onerio hep

Cnm benim esimdede var dna hasari ilk tup bebek basarsz olsu bizde kaan hocaya aralik ayina aldik emodex.kulaniyor ve isrgan cayi cok faydalymis insalh faydalarini gorruz dna hasari yuzunden 2ncsde tutmaz die korkuyorum tatlim
Bnde cok korkuyorm valaha bnmde 2ncisi tutmaz diye

KIZLAR WHATSAP GRUBU KURCAM KAAAN.AYDOSA TEDAVI GORENLER.ICIN.HEPIMIZE.UMUT.OLURR DESTEK.OLURUZ BIRBIRMZE BACILAR NE DERSENIZ ? IYI OLMAZMI INSAN BAZEN COK.BUNALIYOR KIMSEYE ANLATAMIYOR HEPIMIZ BIRBIRIMIZI.ANLIYORUZ KIZLAR OLURMU?

KIZLAR WHATSAP GRUBU KURCAM KAAAN.AYDOSA TEDAVI GORENLER.ICIN.HEPIMIZE.UMUT.OLURR DESTEK.OLURUZ BIRBIRMZE BACILAR NE DERSENIZ ? IYI OLMAZMI INSAN BAZEN COK.BUNALIYOR KIMSEYE ANLATAMIYOR HEPIMIZBIRBIRIMIZI.ANLIYORUZ KIZLAR OLURMU?

Back