• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR WHATSAP GRUBU KURCAM KAAAN.AYDOSA TEDAVI GORENLER.ICIN.HEPIMIZE.UMUT.OLURR DESTEK.OLURUZ BIRBIRMZE BACILAR NE DERSENIZ ? IYI OLMAZMI INSAN BAZEN COK.BUNALIYOR KIMSEYE ANLATAMIYOR HEPIMIZBIRBIRIMIZI.ANLIYORUZ KIZLAR OLURMU?
Canim yeni üye olduğun için her halde kurallardan haberin yok, İNŞALLAH hesabını pasiflestirmezler.

Kızlar biZim ilk dna hasarımız %29 du 3 ay sonra %51 oldu tabi tedavideyken artması bizi şok etti ama tedaviye devam ettim kaan hoca ile 3.ayda %7 ye düştü.bunu bu topikte paylaşıyorum ki bizimle aynı durumda olanlar varsa üzülmesin yükselse bile daha sonra çok şükür düşüyor

Kızlar biZim ilk dna hasarımız %29 du 3 ay sonra %51 oldu tabi tedavideyken artması bizi şok etti ama tedaviye devam ettim kaan hoca ile 3.ayda %7 ye düştü.bunu bu topikte paylaşıyorum ki bizimle aynı durumda olanlar varsa üzülmesin yükselse bile daha sonra çok şükür düşüyor
neler yaptiniz tedavi surecinde canim

Cnm benim esimdede var dna hasari ilk tup bebek basarsz olsu bizde kaan hocaya aralik ayina aldik emodex.kulaniyor ve isrgan cayi cok faydalymis insalh faydalarini gorruz dna hasari yuzunden 2ncsde tutmaz die korkuyorum tatlim
Cnm bnm.esmde emodex kulandi faydasini gordu

hasar yok sonucunuz güzel %20 ve yukarisi hasarli oluyor
Teşekkürler canım yanitin icin. Benim ilk tup bebek denemem düştü ve sebep dna hasarı olabilir dend i ama o da degilmis. Tekrar tüp bebek icin jendimizihazirliyoruz eşimin sperm sayisi çok dusuk ve sebep ne varikosel ne hormon bozukluğu değil nasıl hazirlamaliyim tedaviye

bizim de sorunumuz aynıydı spermler cok az ve bir sebebi yok 1 milyon kadardi spermler 4.denememiz de tuttu cok şükür ve neler denedik spermler artmadi tamamen nasip isi canim vakti gelince oluyor son denemeden once esim 6 ay kadar emodex kullandi

Back