- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
- Konu Sahibi Masal aden
-
Vala sisli memorial da 80 in uzeri riskli diyo. Bizim de 95ti. Ben hasar da o yuzden yuksek olabilir diye dusunmustum.Evet bizde bas anormalisi fazla suan 93 lerde omu acaba sebep
Güzel haber bekliyorum unutma beni yaz lütfenBence bu kez dustu sizin de. Bizim de dusmustur umarim hemen yazcam cikinca
Unutmam canim zaten hep ayni basliklardayiz hemen bildirim gelirGüzel haber bekliyorum unutma beni yaz lütfen
Düzende bizim 25 günde sonucu yolladılar ki aradığım halde sizin kaç gün oldu?Unutmam canim zaten hep ayni basliklardayiz hemen bildirim gelirbi arkadasin 6 gunde cikmis keske biz de oyle sansli olsak
Ne zaman yaptırdınız ki bizim 10 günde cıktıDüzende bizim 25 günde sonucu yolladılar ki aradığım halde sizin kaç gün oldu?
Bizim eylul sonu 18 gunde yolladilar ama 11gunde cikmis. Sizin ciktigi halde mi beklettilerDüzende bizim 25 günde sonucu yolladılar ki aradığım halde sizin kaç gün oldu?
Eylülün sonunda yaptırmıstıkNe zaman yaptırdınız ki bizim 10 günde cıktı
Sanırım öyle maille istedik geç yolladılarBizim eylul sonu 18 gunde yolladilar ama 11gunde cikmis. Sizin ciktigi halde mi beklettiler
O sekilde düşme oluyormu bilmiyorum ama bizimki hasar 4. 8 ama baş anormalisi 93Biz de kasım ayında hasar testini yaptırdık yüzde 43 çıktı gittiğimiz ürolog emodex ve nac 600 verdi onu kullanıyoruz. Kaan hocadan da ocak sonu için randevu aldık. İnşallah hasar düşer. Hasar düştüğünde baş anomalisinde bir düzelme oluyor mu acaba?
Kuzum oksidatif stres cok yuksek. Onu tedavi edecektir. Digeri normalArkadaslar diğer sonuclarda cıkmıs yorumlarmısınız kaç olması gerekiyor bizde nasıl
kaç olmalı canım oKuzum oksidatif stres cok yuksek. Onu tedavi edecektir. Digeri normal
Ya kaan hoca o yuzdeyle hesaplanmaz dedi. Bizim sonucu gorunce sanirim 1.5 uzeri fazla oluyo ama yuzdeye dokunce kac olmasi gerektigini soylemedi. Altta aciklamada nasil hesaplandigi yaziyo kendimce hesapladim bizimki 5.49 gibi bisey cikti dogruysa. Artmis yaziyor onda da. Istersen duzeni ara de ki oksidatif stres 1.5 ve uzeri diyor ama burda yuzde olarak yaziyor kaan hoca bunun yuzde olarak hesaplanmadigini soyledi. Ben bizimki cikinca aricam.K
kaç olmalı canım o
Veya yuzde kac olmali sinir burada yazmiyor deK
kaç olmalı canım o
Tesekkür ederim yani kaç sa kaç ta baya yüksek bizimki insallah hızla düşer bakalmVeya yuzde kac olmali sinir burada yazmiyor de
Ben sonic cikinca aricam bilgi veririm. Bizimki 18 oldugu halde artmis yaziyo sonucta anlamadim siniri kacTesekkür ederim yani kaç sa kaç ta baya yüksek bizimki insallah hızla düşer bakalm
Size peki 18cıkınca ne önerdi ilaç vitamin vsBen sonic cikinca aricam bilgi veririm. Bizimki 18 oldugu halde artmis yaziyo sonucta anlamadim siniri kac
Bizim hasar apoptoz hepsi yuksek. Emodex klomenle basladik klomeni birakip endole gectik simdi 2. Sonucu bekliyozSize peki 18cıkınca ne önerdi ilaç vitamin vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?