Ben bu sene 34 yaşıma girecegimArkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama benden Genç olduğunu tahmin ediyorum kendıne mühlet ver lütfen..ben Tüp bebek tedavısı gördükten sonra 1 buçuk sene inat ettım tedavı olmucam bir daha diye, kendımı aşağılanmış hissettım o kadar eziyetten sonra dr tavrı merkezın tavrı ..çaresiziz ne haliniz varsa görün sessizliği ve havaya giden para.Manevi çöküş etrafın acınası tesellisi.. vs..
çevremden yaşın geçiyo tarzında alttan alttan serzenişler çok duydum hiçbirine kulak asmadım Velhasıl insan olarak bunları bidaha yaşamak istemedım. HerkeZin yaşadığı benzerdir .
Bu arada inançlı bir insan olarak Bende zaten tedavı süresince bu işlerin çok garip işler olduğu hissiyatı hep hakimdi , yapılan iğneler rahime yapılan müdahaleler vs Bu işlerin Allahın rızası varmıdır diye çok düşünmeye başladım düşündükçe karşıma bissürü şeyler çıktı ve öğrendiğim şeyler hislerimin doğru olduğuna iyice kanaat getırdim . Bu kısım izahat gerektirir ama hazır bilgi yok sizde araştırabilirsiniz..
dicem o ki umut varsa inancında vardır .
Bu linkte uzunca izah ettım tavsiyelerimi
Umut neydi ?
Merhaba herkese.. Çok forumda aktif değilim ama Çocuk özlemi çeken arkadaşlara bir kaç tavsiyem olacak nacizane. bende malesef aynı yollardan geçmiş biri olarak şuan doğal yoldan elhamdürüllah hamile kaldım Benim süreç 3 sene sürdü ancak temiz niyet temiz beslenmeyle bir sene sonra sonucunu...www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama benden Genç olduğunu tahmin ediyorum kendıne mühlet ver lütfen..ben Tüp bebek tedavısı gördükten sonra 1 buçuk sene inat ettım tedavı olmucam bir daha diye, kendımı aşağılanmış hissettım o kadar eziyetten sonra dr tavrı merkezın tavrı ..çaresiziz ne haliniz varsa görün sessizliği ve havaya giden para.Manevi çöküş etrafın acınası tesellisi.. vs..
çevremden yaşın geçiyo tarzında alttan alttan serzenişler çok duydum hiçbirine kulak asmadım Velhasıl insan olarak bunları bidaha yaşamak istemedım. HerkeZin yaşadığı benzerdir .
Bu arada inançlı bir insan olarak Bende zaten tedavı süresince bu işlerin çok garip işler olduğu hissiyatı hep hakimdi , yapılan iğneler rahime yapılan müdahaleler vs Bu işlerin Allahın rızası varmıdır diye çok düşünmeye başladım düşündükçe karşıma bissürü şeyler çıktı ve öğrendiğim şeyler hislerimin doğru olduğuna iyice kanaat getırdim . Bu kısım izahat gerektirir ama hazır bilgi yok sizde araştırabilirsiniz..
dicem o ki umut varsa inancında vardır .
Bu linkte uzunca izah ettım tavsiyelerimi
Umut neydi ?
Merhaba herkese.. Çok forumda aktif değilim ama Çocuk özlemi çeken arkadaşlara bir kaç tavsiyem olacak nacizane. bende malesef aynı yollardan geçmiş biri olarak şuan doğal yoldan elhamdürüllah hamile kaldım Benim süreç 3 sene sürdü ancak temiz niyet temiz beslenmeyle bir sene sonra sonucunu...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim linki detaylı okuyacağım.
Ben bu sene 34 yaşıma gireceğim
27 yaşımdan bu yana sürekli çocuk ile alakalı sürecler ile uğraştık
Bakalım zaman ne gösterecek önümüzdeki zamanlarda...