• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nasıl bir tedavi uyguladı canım hangi ilaçları kullandınız neler yiyip ictiniz
Cnm avakado bal arisutu polen karisimi bide keciboynzuu pekmezi muz ceviz findik badem isirgan otu cayi parmaton kulandi 1 ay ve emodex 3 kutuda bitio az kaldi 2 hafta snra hasar testi vercek. Insalh inmisdir alahim

Cnm avakado bal arisutu polen karisimi bide keciboynzuu pekmezi muz ceviz findik badem isirgan otu cayi parmaton kulandi 1 ay ve emodex 3 kutuda bitio az kaldi 2 hafta snra hasar testi vercek. Insalh inmisdir alahim
İnşallah canım rabbim bizlere de evlat sevgisini yasatsin

biz şu an eşime keçiboynuzu kürüyle çakşır suyuna başladık ama hasara hangi durumda bakılıyo onuda merak ediyorum boşuna yapmayalım diyorum bi sıkıntı varsa :KK51:
Genelde sebebi bilinmeyen kısırlıkta bakılıyor. Morfoloji ve sayı yeterli olsa bile hasar çıkabiliyor

İnşallah canım ben normal iki kere hamile kaldim ama dusukle sonuclandi inşallah hamile kalir ve yavrularimiza kavusuruz.inşallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin canim
Kuzum bana ismini vermeyeyim şimdi ama çipbebek yapan bir merkez. Senin xy kromozomunda problem var senin çocuğun olmaz dediydi. Çocuk bir doğsun hani olmazdı diye arayasım var.. Ha birde o kromozom testine de 450 tl para verdiydik

Canim senin tedavin ne kadar sürdü,eşinin Dna hasari duzelene kadar korundunuz mu ,kacinci ayda hamile kaldin?ne cok soru sordum demi kusura bakma:) olur mu
Tedavimiz 1 yıl sürdü.Dna hasarı düşene kadar korunmadadık zaten sperm sayısı da yetersizdi. Tedavi bittikten 6 ay sonra hamile kaldım. Bende senin gibi bolca sorular sordum burda canım. Her cevap umut oldu. Sana da umut olsun kuzum. Sabır ve umut herşeyin başı.

Tedavimiz 1 yıl sürdü.Dna hasarı düşene kadar korunmadadık zaten sperm sayısı da yetersizdi. Tedavi bittikten 6 ay sonra hamile kaldım. Bende senin gibi bolca sorular sordum burda canım. Her cevap umut oldu. Sana da umut olsun kuzum. Sabır ve umut herşeyin başı.
Allah razi olsun canim dedigin bigi insan umut ariyor.sagol canim cevap verdigin için.

Kızlar kaan hoca dna hasar testini 2 ay sonra mi yaptirmamizi istiyor?biz simdi klomen ve impryl kullanıyoruz.2hafta sonra fsh testesteron tahlili istemiş.

Kızlar kaan hoca dna hasar testini 2 ay sonra mi yaptirmamizi istiyor?biz simdi klomen ve impryl kullanıyoruz.2hafta sonra fsh testesteron tahlili istemiş.
Her hastaya aynı şeyleri uygulamıyor canım. Sizin durumda klomen verdiyse sizde olma ihtimalini yakın görüyordur. Bence durumunuz vahim değil rahatla kuzum sadece klomenle hamile kalanlar oluyor o da bir yöntem, hasar testi pahalı ya önce basit yöntemden sonuç alamazsam test isterim diye düşünmüş olabilir.

Back