• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz de kasım ayında hasar testini yaptırdık yüzde 43 çıktı gittiğimiz ürolog emodex ve nac 600 verdi onu kullanıyoruz. Kaan hocadan da ocak sonu için randevu aldık. İnşallah hasar düşer. Hasar düştüğünde baş anomalisinde bir düzelme oluyor mu acaba?

Biz de kasım ayında hasar testini yaptırdık yüzde 43 çıktı gittiğimiz ürolog emodex ve nac 600 verdi onu kullanıyoruz. Kaan hocadan da ocak sonu için randevu aldık. İnşallah hasar düşer. Hasar düştüğünde baş anomalisinde bir düzelme oluyor mu acaba?
O sekilde düşme oluyormu bilmiyorum ama bizimki hasar 4. 8 ama baş anormalisi 93:(

Arkadaslar diğer sonuclarda cıkmıs yorumlarmısınız kaç olması gerekiyor bizde nasıl

Eklentiler

• IMG_20171215_110054.jpg
    IMG_20171215_110054.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 176
  • IMG_20171215_110015.jpg
    IMG_20171215_110015.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 183
K
kaç olmalı canım o
Ya kaan hoca o yuzdeyle hesaplanmaz dedi. Bizim sonucu gorunce sanirim 1.5 uzeri fazla oluyo ama yuzdeye dokunce kac olmasi gerektigini soylemedi. Altta aciklamada nasil hesaplandigi yaziyo kendimce hesapladim bizimki 5.49 gibi bisey cikti dogruysa. Artmis yaziyor onda da. Istersen duzeni ara de ki oksidatif stres 1.5 ve uzeri diyor ama burda yuzde olarak yaziyor kaan hoca bunun yuzde olarak hesaplanmadigini soyledi. Ben bizimki cikinca aricam.

kaan aydosa atilan maillere cevap tam gününnde mi geliyor acaba? yoksa gecikmede oluyor muki?

Back