- 1 Ağustos 2015
- 373
- 308
- 103
- Konu Sahibi Masal aden
-
Olabilir canım biz yaptıralı baya oldu net hatırlayamıyorum ama panel test 300 tl üstüydü. Sadece dna hasar senin dediğin fiyat sanırımne kadarki biz arayıp sormuştuk 220 civarında demişlerdi
aynen öyleymiş panel test ne oluyo onu hiç bilmiyorum yaOlabilir canım biz yaptıralı baya oldu net hatırlayamıyorum ama panel test 300 tl üstüydü. Sadece dna hasar senin dediğin fiyat sanırım
Sizden doktor mu panel istemişti canım yoksa kendiniz mi yaptırdınız?Olabilir canım biz yaptıralı baya oldu net hatırlayamıyorum ama panel test 300 tl üstüydü. Sadece dna hasar senin dediğin fiyat sanırım
Panel testte hem dna hasar, hem sayı, hem şekil(morfoloji), hem sprem oksidatif stresine(spermin ne kadar süre yaşayabildiği) bakılıyor canımaynen öyleymiş panel test ne oluyo onu hiç bilmiyorum ya
Sizden doktor mu panel istemişti canım yoksa kendiniz mi yaptırdınız?
Canim klomeni kesince kaan hoca ne kullandiniz.hasarin duzelmesi icin ne ver di ise.cunku ben klomen düzeltiyor die biliyordum hasariMerhaba bizde kaan hocanın hastasıyız 29 hasar cıkmıstı klomen 40 gün kullanıldı gün aşırı seklinde, emodex kullanıldı şimdi tekrar hasar tekrar test yaptırcaz aynı önerilerde bizede bulundu ama keçiboynuzu tozunu şimdi degil zamanı gelince kullanın dedi uygun degil size dedi bu progeny emodex gibi vitamin mi oluyor? Size iğne tedavisi ile başlamadı sanırım.
12 sinde cvp vericek daha onu bekliyoruzCanim klomeni kesince kaan hoca ne kullandiniz.hasarin duzelmesi icin ne ver di ise.cunku ben klomen düzeltiyor die biliyordum hasari
nasıl aldınız randevu ben sayfasındaki numarayı arıyorum ama cevap yok.Cnm aralik ayina randevu aldik kaan hocadan cok gece verdiler ilk defa gtcz inslh hersy guzel olur
0 (530) 044 02 95 Asıstanın numarasınasıl aldınız randevu ben sayfasındaki numarayı arıyorum ama cevap yok.
teşekkür ederim. bu numaraya da şuan ulaşılamıyor ama bunu da denerim.0 (530) 044 02 95 Asıstanın numarası
Ankaradayz cnm ilk 174 tl ye 2 nci 154 e yaprrdkankaradamısınız peki canm fiyatı neydi düzen labaratuarında
canım peki sperm sayı hareket falanda çıktımı test sonuçlarında bizde yaptırdık bugun sonucu mail olarak aldık ama bunlar yok bizdeAnkaradayz cnm ilk 174 tl ye 2 nci 154 e yaprrdk
Onun ücretini ayrı ödeyip talep ettik biz düzendecanım peki sperm sayı hareket falanda çıktımı test sonuçlarında bizde yaptırdık bugun sonucu mail olarak aldık ama bunlar yok bizde
Tuh yabizimkine bakilmadi o zamanOnun ücretini ayrı ödeyip talep ettik biz düzende
Evet canim hadi hayirli olsun cok guzel. Bu arada sonuc tarihine ne yaziyo yukarda kac gunde sonuclandirmislar duzen dimiArkadasla resim yüklüyorum bakarmısınız dna hasar testi cıktı ben yanlıs anlamadıysam yüzde 4 diyor degilmi sizde bakarmısınız rica etsem
Evet düzende aralıgın 4ünde verdik 14 ünde sonuc cıktıEvet canim hadi hayirli olsun cok guzel. Bu arada sonuc tarihine ne yaziyo yukarda kac gunde sonuclandirmislar duzen dimi
Hatta eşim aradı sonuc cıkmadı dediler sonra mail attılar demekki aramadan atmıyorlarEvet canim hadi hayirli olsun cok guzel. Bu arada sonuc tarihine ne yaziyo yukarda kac gunde sonuclandirmislar duzen dimi
Bazen gec gonderiyolar ya ondan sordum 14u yaziyo mu canim yoksa sana mi bugun attilarEvet düzende aralıgın 4ünde verdik 14 ünde sonuc cıktı
Ben aradigimda da cikmadi demislerdi 10 gun gecikmeli ogrendim maleseffffHatta eşim aradı sonuc cıkmadı dediler sonra mail attılar demekki aramadan atmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?