Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizden doktor mu panel istemişti canım yoksa kendiniz mi yaptırdınız?

İlk gitmeden önce biz kendimiz sadece dna hasarı baktırmıştık, zamandan kazanmak için malum farklı ilden Ankara doktorla görüşmek için gittiğimizden ilk muanede gösterip zaman kazanalım demiştik ama sayı çok düşük olduğu için laboratuvar para iadesi yaptı sonuçları çıkmadı. Sonrakinde hoca önceleri Düzen Laboratuvarından istiyordu sadece dna hasar dı ama tedavimizin ilerleyen zamanlarında Gen-art Laboratuvarından panel testi istemeye başladı.

Canim klomeni kesince kaan hoca ne kullandiniz.hasarin duzelmesi icin ne ver di ise.cunku ben klomen düzeltiyor die biliyordum hasari

Arkadasla resim yüklüyorum bakarmısınız dna hasar testi cıktı ben yanlıs anlamadıysam yüzde 4 diyor degilmi sizde bakarmısınız rica etsem

Eklentiler

• IMG_20171214_223753.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 171
Arkadasla resim yüklüyorum bakarmısınız dna hasar testi cıktı ben yanlıs anlamadıysam yüzde 4 diyor degilmi sizde bakarmısınız rica etsem
Evet canim hadi hayirli olsun cok guzel. Bu arada sonuc tarihine ne yaziyo yukarda kac gunde sonuclandirmislar duzen dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…