- 11 Ekim 2016
- 1.174
- 716
- 123
- 33
- Konu Sahibi Masal aden
14 yazıyor canım ve bugun de gönderdiler baska bir tarih yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kaçıncı defa yaptırdınız kaçtı dna hasarıTamam canim cok sagol o zaman ben de haftaya arayayim
Aaa sen de mi dusuk yapiyosun? Benim de 5 tane var. Oksidatif strese bakildi mi sizin bazisinda o yuksek oluyo hasar normalse bile. Bizim 2. Bu 2 ay once 58 di simdi kontrole gittik.Siz kaçıncı defa yaptırdınız kaçtı dna hasarı
Bizimde eylül sonu 51 di şimdi bizde baktırcaz önümüzdeki hafta inşallah düşmüştür bu sefer.29 dan yükseldi bizimki bideAaa sen de mi dusuk yapiyosun? Benim de 5 tane var. Oksidatif strese bakildi mi sizin bazisinda o yuksek oluyo hasar normalse bile. Bizim 2. Bu 2 ay once 58 di simdi kontrole gittik.
Evet kuzum biliyorum bence bu kez dustu sizinki. Daha sakin olsun bu defa rahatlat esini. Ben cok cok merak ediyorum kac oldu. 58 di zaten daha artarsa 100 olurBizimde eylül sonu 51 di şimdi bizde baktırcaz önümüzdeki hafta inşallah düşmüştür bu sefer.29 dan yükseldi bizimki bide
Yaptırdık sonuc cıkmıs maille almayı talep ettik ama mailde elden almanız lazım demişler biz mail ortamında alacağız dedik diye cevap gönderdik yarında onu verirler bakarız varmı yokmu 3 test yapıldıAaa sen de mi dusuk yapiyosun? Benim de 5 tane var. Oksidatif strese bakildi mi sizin bazisinda o yuksek oluyo hasar normalse bile. Bizim 2. Bu 2 ay once 58 di simdi kontrole gittik.
Sizin oksidatif stres kac cıkıyorAaa sen de mi dusuk yapiyosun? Benim de 5 tane var. Oksidatif strese bakildi mi sizin bazisinda o yuksek oluyo hasar normalse bile. Bizim 2. Bu 2 ay once 58 di simdi kontrole gittik.
Anladim haber ver canim. Aslinda cikmasi insani biraz rahatlatiyo yaa ben dusuklerin sebebini buldum diye dusunup rahatladim tabi duzelmezsr napariz bilmiyorum.Yaptırdık sonuc cıkmıs maille almayı talep ettik ama mailde elden almanız lazım demişler biz mail ortamında alacağız dedik diye cevap gönderdik yarında onu verirler bakarız varmı yokmu 3 test yapıldı
Bizim 3u de artmis bulundu. Oksidatif yuzde 18 apoptozis 41 cikti.Sizin oksidatif stres kac cıkıyor
Aslında bişey cıkmaması hem sevindirici hem düşündürücü ozaman neden düşüyor diyoruz şimdide daha cok korktum baska sorun varsa nasıl bulacagz. Morfoloji 0 idi 4 oldu ileri hız 0 idi 50 olduBizim 3u de artmis bulundu. Oksidatif yuzde 18 apoptozis 41 cikti.
Belki morfolojidendir yukselince yine kaldin mi hamileAslında bişey cıkmaması hem sevindirici hem düşündürücü ozaman neden düşüyor diyoruz şimdide daha cok korktum baska sorun varsa nasıl bulacagz. Morfoloji 0 idi 4 oldu ileri hız 0 idi 50 oldu
ben hamile kalmadan yani yumurtlamadan 10 gün önce eşim test vermişti morfoloji 1 ileri hız 4 idi hamile kaldım düştü. Yeni kürtaj oldum hemen ankaraya gittk yaptırdık testleriBelki morfolojidendir yukselince yine kaldin mi hamile
Burada yanlıs yazmısım ileri hız artınca hasar düştü demek istedimAcaba hasar vardıda o yüzden mi ileri hız 0 idi. Kaan aydos sayfasında hareket düştükçe hasarlı oldugu düşünülür spermlerin yazmıs. İleri hızyükseldi hasarda o ara yükselmiş oldu belkide. Kafamda deli sorular antioksidanı okumustk hep onlara yönelik seyler kullandı eşim
Anladim canim bizim ileri hiz 50ydi 55 oldu. Yinede 50yken hasar 58di ama. Ben de bas anomalisiyle alakali oldugunu dusunuyorumBurada yanlıs yazmısım ileri hız artınca hasar düştü demek istedim
Az önce tv seyrederken gözü doldu aman dedim test öncesi yine stres yapma die güldürdüm zorla düştü bizimkide inanıyorum o kadar caba veriyoruz canm benimEvet kuzum biliyorum bence bu kez dustu sizinki. Daha sakin olsun bu defa rahatlat esini. Ben cok cok merak ediyorum kac oldu. 58 di zaten daha artarsa 100 olur
Evet bizde bas anormalisi fazla suan 93 lerde omu acaba sebepAnladim canim bizim ileri hiz 50ydi 55 oldu. Yinede 50yken hasar 58di ama. Ben de bas anomalisiyle alakali oldugunu dusunuyorum
Bence bu kez dustu sizin de. Bizim de dusmustur umarim hemen yazcam cikincaAz önce tv seyrederken gözü doldu aman dedim test öncesi yine stres yapma die güldürdüm zorla düştü bizimkide inanıyorum o kadar caba veriyoruz canm benim