• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar tedavisi görenler ( kaan aydos ile görüşme ve tedavi aşamaları)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ne zaman yaptırdınız biz sorduk 223 tl dedi sperm DNA hasar testi için. Bi de bişey Sorucam ya acaba düzen laboratuvarında sperm sayısı sonuçları olduğundan yüksek mi çıkıyor ? Bana öyle geldi buradan okuduğum kadarıyla.
Bir de Nac balgam söktürücü var ya o sperm dostuymus bunu cok kimseden duymadim Kaan Aydos veriyor genelde
Canim ilk defa duydum insalh faydasi vardir insalh gorursunuz faydasini

Ben de okudugum yorumlardan oyle gordum canim degisiklik gosteriyor galiba .Biz de 200 tl ye yaptirmistik dna hasarini
Kizlar bize dedilerki.kimin hastasi siniz dediler bizde reaci paputcunun dedik yalandan oda ozmn 173 tl.dedi %20 indirim oluomus onlara ondan kasim basi gtcez gene sanrm vercez sperm dna hasari duzen.labatuvarinda evet duzen labaturanda bizimde sperm sayisi fazla ckmsdi hatta ben sasrmsdm bide sevinmsdm.neden fazla.ckio.orda sayi acaba

Ne zaman yaptırdınız biz sorduk 223 tl dedi sperm DNA hasar testi için. Bi de bişey Sorucam ya acaba düzen laboratuvarında sperm sayısı sonuçları olduğundan yüksek mi çıkıyor ? Bana öyle geldi buradan okuduğum kadarıyla.
Evet bizdede sperm sayisi fazla ckdi neden canm acaba ya

Cok şaşırmıştım yanlis mi aldik filan diye tekrar sorduk dogruymus
Afilimm E cnm su an hangi asamadasiniz bizde duzen de verdgnde 8 milyon cikmisti sasrmsdm bide esim demsdiki heyecan yapmadim.diye bu sefer ondan da olabilir dedi

Afilimm E cnm su an hangi asamadasiniz bizde duzen de verdgnde 8 milyon cikmisti sasrmsdm bide esim demsdiki heyecan yapmadim.diye bu sefer ondan da olabilir dedi
Dna hasariyla ugrasiyoruz sayi da yerlere dusmus cok iyiyken

Dna hasariyla ugrasiyoruz sayi da yerlere dusmus cok iyiyken
Afilim cnm avakado yedirmeni onerrm bol nar muz siyah kuru uzum bize doktrum demisdi bunlar dogal antioksidan dedi etkisi oldu az bizde ben bi ara conan cokerteden kulanmsdm esime ama smdi isrigan cayina basladk bugun bide incir kuru cok.iyi diolar ona baslcam

Ben de coban cokerten yaptim 1 hafta kadar sonra baska bir seyle etkilesime giriyor diye biraktim ya keciboynuzuydu ya da bal tam hatırlamıyorum. Ben de bir ara zeytinyağında incir yapiyordum yeniden yapcam .Muzlu süt filan yapmaya baslatacagim kutu süt ama faydasi olur inşallah esim hic meyve yemez meyve tabagi yapar susler puslersen ancak :) Isirgan ben de aldim tok aliniyordur herhalde
Afilim cnm avakado yedirmeni onerrm bol nar muz siyah kuru uzum bize doktrum demisdi bunlar dogal antioksidan dedi etkisi oldu az bizde ben bi ara conan cokerteden kulanmsdm esime ama smdi isrigan cayina basladk bugun bide incir kuru cok.iyi diolar ona baslcam

Ben de coban cokerten yaptim 1 hafta kadar sonra baska bir seyle etkilesime giriyor diye biraktim ya keciboynuzuydu ya da bal tam hatırlamıyorum. Ben de bir ara zeytinyağında incir yapiyordum yeniden yapcam .Muzlu süt filan yapmaya baslatacagim kutu süt ama faydasi olur inşallah esim hic meyve yemez meyve tabagi yapar susler puslersen ancak :) Isirgan ben de aldim tok aliniyordur herhalde
Cnm ben tok verdm aksam bi 2 arkdsm.da kaan aydosa gtms onada onermis isirgani sabah aksam ac demis kimisene ama bol.yesliik ve nohut ezmesi demis bnde baslcm nohut ezmesine humus gibi oluyor ayni hemde lazzetli.onu yap esine cnm nohutu hasla ez yesin guzelce

Cnm ben tok verdm aksam bi 2 arkdsm.da kaan aydosa gtms onada onermis isirgani sabah aksam ac demis kimisene ama bol.yesliik ve nohut ezmesi demis bnde baslcm nohut ezmesine humus gibi oluyor ayni hemde lazzetli.onu yap esine cnm nohutu hasla ez yesin guzelce
Yer mi bilmiyorum ama deneyecegim olmazsa hafif zeytinyagi tuz eklerim.Ama haslayinca sifasi suyuna cikiyor suyunu mu icirsem ki

Herkese merhaba bizde kaan hoca ile görüştük sperm dna hasar testi istedi diğer degerleriniz çok iyi dedi Testi yaptirdik yüzde 25 hasarlı diyor hocaya mail olarak atacağız bakalım hoca ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım, sperm değerleriniz kaçtı? Hasar çok yüksek çıkmamış, kolay düşer inşallah

Back