- 22 Ekim 2017
- 65
- 17
- 3
- Konu Sahibi Masal aden
-
Cnm avakado bal arisutu polen karisimi bide keciboynzuu pekmezi muz ceviz findik badem isirgan otu cayi parmaton kulandi 1 ay ve emodex 3 kutuda bitio az kaldi 2 hafta snra hasar testi vercek. Insalh inmisdir alahimNasıl bir tedavi uyguladı canım hangi ilaçları kullandınız neler yiyip ictiniz
Cnm aralik ayina randevu aldik kaan hocadan cok gece verdiler ilk defa gtcz inslh hersy guzel olurNasıl bir tedavi uyguladı canım hangi ilaçları kullandınız neler yiyip ictiniz
Cnm avakodo arisutu bal polen karisimi kuruyemis keciboynuzu pekmezi isirgan otu cayi muz bal corekotuNasıl bir tedavi uyguladı canım hangi ilaçları kullandınız neler yiyip ictiniz
İnşallah canım rabbim bizlere de evlat sevgisini yasatsinCnm avakado bal arisutu polen karisimi bide keciboynzuu pekmezi muz ceviz findik badem isirgan otu cayi parmaton kulandi 1 ay ve emodex 3 kutuda bitio az kaldi 2 hafta snra hasar testi vercek. Insalh inmisdir alahim
Genelde sebebi bilinmeyen kısırlıkta bakılıyor. Morfoloji ve sayı yeterli olsa bile hasar çıkabiliyorbiz şu an eşime keçiboynuzu kürüyle çakşır suyuna başladık ama hasara hangi durumda bakılıyo onuda merak ediyorum boşuna yapmayalım diyorum bi sıkıntı varsa
Kuzum bana ismini vermeyeyim şimdi ama çipbebek yapan bir merkez. Senin xy kromozomunda problem var senin çocuğun olmaz dediydi. Çocuk bir doğsun hani olmazdı diye arayasım var.. Ha birde o kromozom testine de 450 tl para verdiydikİnşallah canım ben normal iki kere hamile kaldim ama dusukle sonuclandi inşallah hamile kalir ve yavrularimiza kavusuruz.inşallah sende bebegini saglikla kucagina alirsin canim
Tedavimiz 1 yıl sürdü.Dna hasarı düşene kadar korunmadadık zaten sperm sayısı da yetersizdi. Tedavi bittikten 6 ay sonra hamile kaldım. Bende senin gibi bolca sorular sordum burda canım. Her cevap umut oldu. Sana da umut olsun kuzum. Sabır ve umut herşeyin başı.Canim senin tedavin ne kadar sürdü,eşinin Dna hasari duzelene kadar korundunuz mu ,kacinci ayda hamile kaldin?ne cok soru sordum demi kusura bakma:) olur mu
Allah razi olsun canim dedigin bigi insan umut ariyor.sagol canim cevap verdigin için.Tedavimiz 1 yıl sürdü.Dna hasarı düşene kadar korunmadadık zaten sperm sayısı da yetersizdi. Tedavi bittikten 6 ay sonra hamile kaldım. Bende senin gibi bolca sorular sordum burda canım. Her cevap umut oldu. Sana da umut olsun kuzum. Sabır ve umut herşeyin başı.
Amin cnmmm hepmizeİnşallah canım rabbim bizlere de evlat sevgisini yasatsin
Bizde baktiralim diyoruz nolcagi belli olmaz esimde varikosel vardi ameliyat olduGenelde sebebi bilinmeyen kısırlıkta bakılıyor. Morfoloji ve sayı yeterli olsa bile hasar çıkabiliyor
Bizde baktiralim diyoruz nolcagi belli olmaz esimde varikosel vardi ameliyat oldu
Hasar var mi sizde canimBizdede hafif vardi varkisol ama cok az dedi doktr amaliyat onermedi
Ewt cnm yuzde 21Hasar var mi sizde canim
düşük miktar sanırım demi nerde yaptırdınızEwt cnm yuzde 21
Cnm duzen labatuvarnda yaptrdikdüşük miktar sanırım demi nerde yaptırdınız
ankaradamısınız peki canm fiyatı neydi düzen labaratuarındaCnm duzen labatuvarnda yaptrdik
Baktırın canım, test pahalı ama bence tüp bebek kadar da pahalı değil yani..Bizde baktiralim diyoruz nolcagi belli olmaz esimde varikosel vardi ameliyat oldu
Her hastaya aynı şeyleri uygulamıyor canım. Sizin durumda klomen verdiyse sizde olma ihtimalini yakın görüyordur. Bence durumunuz vahim değil rahatla kuzum sadece klomenle hamile kalanlar oluyor o da bir yöntem, hasar testi pahalı ya önce basit yöntemden sonuç alamazsam test isterim diye düşünmüş olabilir.Kızlar kaan hoca dna hasar testini 2 ay sonra mi yaptirmamizi istiyor?biz simdi klomen ve impryl kullanıyoruz.2hafta sonra fsh testesteron tahlili istemiş.
ne kadarki biz arayıp sormuştuk 220 civarında demişlerdiBaktırın canım, test pahalı ama bence tüp bebek kadar da pahalı değil yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?