Sözlümün aile yapısı farklı

İşi olsa geleceğe yönelik konuşurlardı bence. Tabiki ülkenin durumu belli, bir anda işten çıkarılmış olabilir. Ama şuan ev tutmaya gitseniz tutamazsınız yani nasıl olacak? Hem iş bulunca birden çiçekler alan jestler yapan birine dönüşecek mi ki? Bence anadan babadan öyle görmemiş.

Baştan siz de cıvımayın. Yani yüz göz olmayın. Tepenize çıkar gibiler sanki. Ne bileyim mutfağa koşmayın ay yardım ederim ay şu ay bu… taze gelin modu yani.. ailenizi de tembihleyin. Ne alıyorsanız onu verin karşı tarafa. Her aile bir olmuyor maalesef. Kız ailesi daha içten daha samimi ve daha mahcup taraf gibi oluyor sanki. Aman şu eksik kalmasın,aman bu da olsun diye diye karşı tarafı nasıl ağırlayacağımızı şaşırıyoruz. Sıra karşı tarafa gelince de avucumuzu yalıyoruz. (Nereden biliyorum diye sormayın)
O yüzden dediğim gibi kendinizden çok vermeyin… ve mümkünse sözlünüz ailesini çok dahil etmemeye çalışsın. Kendi aranızda anlaşıp kararınızı onlara bildirin bir çorap dahi alınacağı zaman.

çiçek değil de onun yerine gel sana gloss alayım diyen biriydi işsizlikten önce

çiçek değil de onun yerine gel sana gloss alayım diyen biriydi işsizlikten önce

can sıkıntınızı anlıyorum fakat sözlünüz ile aranızda bir sorun yoksa ailesini çok da takmayın derim aynı şekilde kendi ailenizin dediklerini de takmayın işin sonunda bir eve girecek olan sizsiniz ve bana göre 2 kişinin aynı evde yaşamaya alışma süreci bile zordur. Bu konulara çok takıldıysanız açık iletişimdeyiz demişsiniz zaten ama sözlünüz de ailesini değiştiremez ki bu saatten sonra. Ağır kültürel farklılıklarınız yoksa ve bu ilişki sürecinde cimrilik sergileyen eşiniz yoksa sorunu büyütmeye gerek yok bence gün sonu aşılamayacak sorun mu hayır birbirinizi gerçekten seviyor musunuz evet ise her iki aileyi de takmayıp siz devam edin derim. zaten ilişkiye aileler girince her şey çok karmaşık yorucu ve bunaltıcı olur eğer bunu atlatabilirseniz olmuşsunuzdur zaten. Sorumsuz, cimri ve can sıkıcı partneriniz yoksa bu zamana kadar bu süreçte ailesinin davranışlarına takmayın

Ve işi varken her ay bana sorardı bu ay evimize ne alalım neye ihtiyacımız var diye yavaştan eşyalar almaya başlamıştık

Her aile özenli olmuyor kötü anlamda demiyorum bu bir görgü meselesidir.Hic unutmam bir arkadasimin sözüne gitmistim(ben köyde dogdum büyüdüm salvar da giyerim etek de ona ragmen) söze kayınvalide şalvarla gelmisti ve söze o sekilde özensiz gelmesi bana ilginc gelmisti insan köyde de yasasa daha özenli olabilir oğlunun sözünde demistim.Yine ayni arkadasim esinin ailesiyle nisan isverisine ciktiginda kv adayi yemek ısmarlamamak icin cüzdanını evde unuttugunu söyleyip gelin size evde yemek yapayim demis zorla eve götürmüş yemeklerini yediklerinde de sizi nasil kandirdim ama disarida masraf yapmadim heheh diye soguk bir şaka yapmis duyunca dumur olmustum.Ama arkadasim 10 senelik evli kv sini cok sever görgüsüz belki ama iyi niyetli bana hep iyi davraniyor der .Kimine göre normal olan şeyler baskalarina göre özensizlik olabiliyor.Sevmemistir benimsememistir diyemiyorum yapilari geregi öylelerdir belki de

Son düzenleme:
Yani ağırlamışlar sizin gibi yapmak zorunda değiller.Çok samimi olmak zorunda da değiller ve emin olun öyle olsunlar da istemezsiniz zaten ne gerek var arada hep bir mesafe olmalı.

aileniz de haklı bir yandan sizin için kaygılanıyor evlenince zorluk çekersiniz diye karşı tarafı çok sorumsuz görmeleri bu görüşlerini hepten körükler ama sözlünüzün işi varken ikili olarak siz iyi anlaşıyormuşsunuz. Ondan umarım çabucak iş bulabilir sizde canınızı sıkkmayın merak ettiğim bir şey daha var ailenizin sözlünüz hakkında görüşleri nedir sadece sözlünüzün ailesi yüzünden mi istemiyorlar yoksa sözlünüzün hareketleri veya davranışlarında da beğenmedikleri yerler var mı

Cebinde parasının olduğunu bildiğim halde yağmurca çay ocağı aradığımızı biliyorum.
Yani bilmiyorum hem böyle diyorsunuz hem de
Ve işi varken her ay bana sorardı bu ay evimize ne alalım neye ihtiyacımız var diye yavaştan eşyalar almaya başlamıştık
böyle diyorsunuz. Sözlünüzü en iyi siz tanırsınız. Biz sadece anlattığınız kadarına yorum yazıyoruz. Bol bol vakit geçirin madem. Hem o emin olsun sizinle mutlu olacağına hem de siz hayattan beklentilerinizin karşılanacağına emin olun. İş bulmadan nişana girişmeyeceksiniz değil mi?

Tabiki hayır. İşinin düzene girmesini bekliyoruz. İşi varken başka işsizken başka bunu demeye çalışıyorum. İşi olmayınca sanki kafası gidiyor düşünemiyor kaygı içinde görüyorum

Düzelmez. Sözlün bildiğin cimri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…