Sözlümü aldattım

Darisi basiniza konu sahibi.Bir de sozlunuzun gozlerine baka baka sevdiginizi de soyluyorsunuzdur.Bari o sevgi sozcuklerini agziniza alip kirletmeyin.Dilerim sozlunuz tez vakitte ogrenir.Nasil bir vicdaniniz var ki halen sozlunuzu aptal yerine koyuyorsunuz .Ne ekersen onu bicersin.Sonucuna katlanmalisiniz.Sozlunuze degil de size aciyorum.

SeN şimdi buraya dertleşmek içinmi girdin yoksa eleştirilmek içinmi ben anlamadım..

Sözlünü aldatmışsın bundan utanmıyorsun yetmiyor birde ben sözlümü aldattım diyorsun yazık sana
Dilerimki o birşeyleri yaşadığın adam poyanı ortaya döksün..

ayyyy hiçç kıyamam amaaa yaaaa!!! inşallah evlenmezsin de çocuğun da başı yanmaz

Vay bee sen bunları tavsiye ettiğine göre bayaa yalana meilliSin demek..
konu sahibi fena siz ondan fena

Çok üzgünüm istemeden seni dün gece aldattımmm inan bana bütün sabah pişmanlıkdan agladımmmm.aşk herşeyi AFFETMEZzzz. ..Sarkısına inşallahh nişanlında su cvbı verir...iki kadınn bir adam aşk çekilirrr aradannn...sonra öteki aldattığında...gelinn olmuş gidemezsinnn bana vedaaa edemezsinnn der ve bu aşk burda biter, Ben çekip giderim

Bence sölünle konuş durumu söyle hatanı yani egerki böyle bişiyi kabul edemem derse nişan olmadan yolu ayırırsın ayırmayıp devam edersen zaten diğeri gelip bozcakmış

Aferim o adama nede iyi yapıyor ,müstehak sana ,yakında sozlunde oğrenir zaten ,bence oğrenmelide ,yazık boyle bir bayanla evlenmesi ...

gercekmısın bılmıyorum ama eger gercekden uzulmus falan degılsın aksıne tatmın olan egonu burda kanıtlamaya calısıyorsun

ben bu haltım yedım nısanlıma durustce anlatırken nasıl bı yol ızlemelıyım demıyorsun
ben bu haltı yedım kendımı nasıl affettırırım demıyorsun
ben bu haltı yedım kendimi öldurmek ıstıyorum demıyorsun

sen dıyorsunkı bu haltı yedıgım ınsan benı tehtıt edıyor

yanı senı tehtıtden nasıl kurtarabılecegımızın fıkrını ıstıyosunkı daha fazla aldat daha fazla alçal

yok canım ben sana bunu yapmıcam bence vıcdanın varsa o cocugun hayatından cıkarsın
herseyı anlatmak zorunda degılsın evlılıge hazır degılım karekterım oturmadı senı uzerım de ayrıl

bir bayan için,duygusuz cinsellik mantıklı mı.

hiç değil,fıtrata aykırı.bir gariplik var.

konuda ,doğru olmayan bir şey var.

artı,madem istediğin cinsellik veya yakınlaşmaydı,,,,,,,,,

BUNU NEDEN SÖZLÜNLE YAPMADIN.

Üzülme senin gibi olup da evlenip barklanan, sonra da mübarek kadın nasıl olur dersi verip ; her gördüğüne cık cık edip namus dersi veren milyonlarca insan var ortada, geçer tatlım. Umarım ki cezan ahirete kalır, bu dünyada çekip sıvışmazsın.

Daha sözlüyken bunu yaptıtsan nişanlılık ve evliliğini düşünemiyorum. Bence ayrıl ve nefsine hakim olmayı öğreninceye kadar da kimseyle sözlenmeye falan kalkma.

Adam seni tehdit etmeseydi de üzülür muydun?

Adam seni tehdit etmeseydi de üzülür muydun?

Hayatta üzülmez bence sağlam seviştik der geçerdi sözlüsüne de ayy ben sensiz napardım canım aşkım ( salağım ) der geçerdi karakterin kadını erkeği yok karaktersizlik işte

hiçbir gerçek gizli kalmaz... herkes kendi geleceğini tasarlar biz ne yapabiliriz... yaşa ve gör...

Reactions: s u
insanız ve her birimiz tek tek mükemmel değiliz...hatalara karşı boşluklarımız var hepimizin zayıf bir yönü, dayanamadığı bir zaafı var..önemli olan o yönden sınava tutulduğumuzda sağlam bir şekilde sınavı geçebilmek..

senin zaafın cinsellik ve sınavını başaramamışsın herkesin aksine kınamıyorum, anlayamamazlık yapmıyorum..

eğer cidden pişman olduysan gece gündüz ağlıyor kendini yıpratıyorsan dini olarak Allah pişmanlıkları tekrar yapmamak üzere affeder..
dünyevi olarak bu hatanın bedeli sözlünü kaybetmektir, ona anlatsan seninle devam etse bile aynı güven duygusuyla istikrarlı bir ilişki yaşayamaz ve ikiniz de yıpranıp üzülürsünüz bu yüzden alacağın en sağlıklı karar kimseye bir şey demeden ayrılmak ve gözyaşlarınla temizlediğin bir sayfayla yeniden yolunu çizmen..

kendini toparlamadan zaafını kontrol edemeden başka bir ilişkiye başlamaman...

-bu önerilerim dediklerinin doğru ve pişman olduğun varsayılarak yazılmıştır-

uzgun olaman sonucu degistirmez, bazi hatalarin telafisi yoktur ve unutmaki hic bi yalan yoktur ki gun yuzune cikmamis olsun

Sözlünü çok sevdiysen onu bırakırsın. Onunla evlenerek bu kötülüğü ona yapmazsın. Senin gibi kızlar o kadar çok ki. Evli olup eşini evli erkeklerle aldatanlarda var. Sen zaafına kapılmışsın. Bundan sonra iflah olacağını sanmıyorum. O adam da Peşini bırakacağını sanmıyorum. Sakın ne o adamla nede sözlünle evlen. Aileni düşün onları zor durumda bırakma. Evliliğe hazır olduğunu düşünmüyorum. sözlünle evlenirsen eğer çok da uzun süreceğini sanmıyorum. Rabbim seni hidayete erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…