ayyyy hiçç kıyamam amaaa yaaaa!!! inşallah evlenmezsin de çocuğun da başı yanmazSözlümü aldattım çok seviyorum onu ama neden yaptım bunu bilmiyorum 1.5 ay sonra nisanimiz olacak Allah ın izniyle ama cok mutsuzum aldattigim erkek de beni tehdit ediyor evlenemezsin kimseyle bozarim o isi diye ne yapacağımı bilmiyorum cok zor durumdayım
"Çiğdem" hahaha hemseriyiz kesin Canım...Güzel Îzmir'im benim yaa...az detay ver olmuyor böyle çiğdemimi aldım geldim
Vay bee sen bunları tavsiye ettiğine göre bayaa yalana meilliSin demek..Nisan gününü vs söyleme irtibatı kes sogutmaya bak bir an önce diğerini bişey yapamaz yaparsada peşimden çok koştu yüz vermedim diye intikam alıyo dersin gerekirse de ikinizdende ayrıldım bitti de tehdit edene....
kısa ve öz bir şekilde yapması gerekeni söylüyorVay bee sen bunları tavsiye ettiğine göre bayaa yalana meilliSin demek..
konu sahibi fena siz ondan fena
Aferim o adama nede iyi yapıyor ,müstehak sana ,yakında sozlunde oğrenir zaten ,bence oğrenmelide ,yazık boyle bir bayanla evlenmesi ...Sözlümü aldattım çok seviyorum onu ama neden yaptım bunu bilmiyorum 1.5 ay sonra nisanimiz olacak Allah ın izniyle ama cok mutsuzum aldattigim erkek de beni tehdit ediyor evlenemezsin kimseyle bozarim o isi diye ne yapacağımı bilmiyorum cok zor durumdayım
Adam seni tehdit etmeseydi de üzülür muydun?Gerçek olmadığını nerden çıkarıyorsunuz anlamış değilim gerçek ve cok Üzgünüm keske gerçek olmasaydi. Cinsellik denebilir işte birliktelik olmadı ama bas basa kaldik bişeyleryasadik ben de buna izin vverdim.gercekten cok Üzgünüm ya
Adam seni tehdit etmeseydi de üzülür muydun?