Sözlümü aldattım

imzalamazsam olmazdı

Diğer söylediklerine katılıyorum ama erkekmisin e katılmıyorum. Kadınların cibsel arzuları olması garip mi? Sadece erkeklerin cinsellik istemesi mi normal olan? Tabi bu durum çok vahim, sözlüsünü aldatmış. Ama bir kadın da duygu olmadan cinsel çekim hissedebilir. Yadırganacak ne var ki. Herşey erkeklere mi hak?

mademki aldatacaksin karsindaki insani bari iyi secseydinde gizli kalsaydi.
bence ayrilmalisin, cünkü hicbisey gizli kalmaz bu olayda gün yüzüne cikar (zaten bu konuda tehditde edilmissin)

"sevdigin" adama yeterince haksizlik yapmissin zaten, daha fazlasina luzüm yok

ah be canım yargılamak asla bana düşmez zaten canın yanıor. o adamla konuş eğer laf anlamazsa numaranı her şeyini değiştir . 1,5 yılda vazgeçer diye umuyorum. başta senle tekrar beraber olmak adına çok üstüne düşer ama daha sonra senden hiç ses seda gelmezse bırakır. sakın prim verme ve korktuğunu anlamasın. anlarsa bundan zevk alır. SAKIN AMA SAKIN PRİM VERME DEDİKLERİNİ YAPMA BUNUN SONU YOK
Diyelim ki ( umarım olmaz ama ) sevgilinden ayrıldın o adamla beraber oldun sana koca mı olcak

Son düzenleme:
1,5 aymış ya ben 1,5 yıl anladım. tamamen adamın insafına kalmışsın sen ya . ama adam böyle biriyse er ya da geç gerçekler çıkar ortaya . nişanlına söylesen seni terk etmekle kalmaz adında çıkar. az biraz zamana bırak o çocuklada konuşma en olmazdı sevmıyorum der ayrılırsın ama prim verme o adama asla ona dönme ayrılsan bile

hak ediyorsun bu sonu namus sonuçta ama ne diyeyim umarım bi daha olmaz

Yav bı gıt umarım o diğer kişi söylerde masum adamda kurtulur senden.

O da yarin aynısını sana yaparsa belki o zaman gerçekten uzulursun, kimbilir. .

Yarın birgün gelip buraya " aldatıldım " diye ağlama. Yap sonra pişmanım de, oohh yaa! Yazık sözüne yakma başını garibin. Aldatan kişilere çok şey sayıyorum da, banlanmaya degmezsin! Allah herkese hak ettiğini versin inşallah ..

Vay bee sen bunları tavsiye ettiğine göre bayaa yalana meilliSin demek..
konu sahibi fena siz ondan fena
He cnm he biz kötü olalım siz sütten çıkmış ak kasiksiniz ya zaten dusene her zamanki gibi bi tekmede biz vuralim kötü kaka diyelim değilmi ben sizin yorumunuza karisiyomuyum 3. Kişiye ne düşer bilirsin ....

Vay be amma degerlenmis buralar.. konu sahibi fake'in hayirli olsun..

bn de çk üzgnm cnm yha .s
uçkuruna sahip çıkamıyorsun, evlenince de aldatırsın sen. bırak bu çocugu, oynama...
95li olmana da ayrı üzüldüm.

He cnm he biz kötü olalım siz sütten çıkmış ak kasiksiniz ya zaten dusene her zamanki gibi bi tekmede biz vuralim kötü kaka diyelim değilmi ben sizin yorumunuza karisiyomuyum 3. Kişiye ne düşer bilirsin ....
O düşen şey sanada düşşmüş ozaman.
Yalan söylemek okadr basitse beni kaile alma şahaen sizin gibi yalanı tercih eden insanları ben kaile almam.
Ayrıca ben ayıp birşey yapmamışım sütten ak çıkmayan ben değilim sana iletirim.
Senin yazdıklarınıda artık sçıp muhattap olmam bunuda aklına sok

Bilmukabele canım....:)

sözlünü gerçekten sevdiğine eminmisin sen ?? bu olayın yasanmasına izin verdiğine göre önce bu soruyu sor kendine

birincisi ben sana kızmıyorum,ıkıncısı arkadaşlar neden şaşırdınız,yanı bu kadar altadan erkeğin karşılığında bayan olması lazım,eee bu bayanlarda bırın eşi nişanlısı,hep berkar ilemi aldatıyor erkek,olabilir pişmandır,hiçbirşey anlatma adama,gerçi konuya ınanmadım,yanı bır kere bişey yaşadığı bırınıne hiçbir erkek benden başkasıyla olamazsın falan demez,tehdıt falan etmez,keser döner sap döner demiler,caba sözlünde senımı aldattıda hesap dondu sen aldattın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…