imzalamazsam olmazdıÜzülme senin gibi olup da evlenip barklanan, sonra da mübarek kadın nasıl olur dersi verip ; her gördüğüne cık cık edip namus dersi veren milyonlarca insan var ortada, geçer tatlım. Umarım ki cezan ahirete kalır, bu dünyada çekip sıvışmazsın.
Diğer söylediklerine katılıyorum ama erkekmisin e katılmıyorum. Kadınların cibsel arzuları olması garip mi? Sadece erkeklerin cinsellik istemesi mi normal olan? Tabi bu durum çok vahim, sözlüsünü aldatmış. Ama bir kadın da duygu olmadan cinsel çekim hissedebilir. Yadırganacak ne var ki. Herşey erkeklere mi hak?Erkek misin? Duygusal bişey yoksa niye oynaşıyorsun karşı cinsle? Karşı cins ile her başbaşa kaldığında, böyle şeyler olabilir gibi bir tehlike var öyleyse.
Azıcık kendine hakim ol. Ya da öyle ortamlarda yalnız kalma!
ah be canım yargılamak asla bana düşmez zaten canın yanıor. o adamla konuş eğer laf anlamazsa numaranı her şeyini değiştir . 1,5 yılda vazgeçer diye umuyorum. başta senle tekrar beraber olmak adına çok üstüne düşer ama daha sonra senden hiç ses seda gelmezse bırakır. sakın prim verme ve korktuğunu anlamasın. anlarsa bundan zevk alır. SAKIN AMA SAKIN PRİM VERME DEDİKLERİNİ YAPMA BUNUN SONU YOKSözlümü aldattım çok seviyorum onu ama neden yaptım bunu bilmiyorum 1.5 ay sonra nisanimiz olacak Allah ın izniyle ama cok mutsuzum aldattigim erkek de beni tehdit ediyor evlenemezsin kimseyle bozarim o isi diye ne yapacağımı bilmiyorum cok zor durumdayım
He cnm he biz kötü olalım siz sütten çıkmış ak kasiksiniz ya zaten dusene her zamanki gibi bi tekmede biz vuralim kötü kaka diyelim değilmi ben sizin yorumunuza karisiyomuyum 3. Kişiye ne düşer bilirsin ....Vay bee sen bunları tavsiye ettiğine göre bayaa yalana meilliSin demek..
konu sahibi fena siz ondan fena
bn de çk üzgnm cnm yha .sGerçek olmadığını nerden çıkarıyorsunuz anlamış değilim gerçek ve cok Üzgünüm keske gerçek olmasaydi. Cinsellik denebilir işte birliktelik olmadı ama bas basa kaldik bişeyleryasadik ben de buna izin vverdim.gercekten cok Üzgünüm ya
O düşen şey sanada düşşmüş ozaman.He cnm he biz kötü olalım siz sütten çıkmış ak kasiksiniz ya zaten dusene her zamanki gibi bi tekmede biz vuralim kötü kaka diyelim değilmi ben sizin yorumunuza karisiyomuyum 3. Kişiye ne düşer bilirsin ....
Bilmukabele canım....:)O düşen şey sanada düşşmüş ozaman.
Yalan söylemek okadr basitse beni kaile alma şahaen sizin gibi yalanı tercih eden insanları ben kaile almam.
Ayrıca ben ayıp birşey yapmamışım sütten ak çıkmayan ben değilim sana iletirim.
Senin yazdıklarınıda artık sçıp muhattap olmam bunuda aklına sok
sözlünü gerçekten sevdiğine eminmisin sen ?? bu olayın yasanmasına izin verdiğine göre önce bu soruyu sor kendineGerçek olmadığını nerden çıkarıyorsunuz anlamış değilim gerçek ve cok Üzgünüm keske gerçek olmasaydi. Cinsellik denebilir işte birliktelik olmadı ama bas basa kaldik bişeyleryasadik ben de buna izin vverdim.gercekten cok Üzgünüm ya