Sözlümü aldattım

geçen bir konu açılmıştı kız sevgilisi F*** buddysyle görüşüyor diye sevgilisiyle ayrılmışlardı

F*** buddy neymiş o gün öğrendim seninki de o tarz birşey galiba

ben senin yerinde olsam bir ömür birliktelik için attığım temelleri sağlama alır ve sözlüme her şeyi anlatırım zira bir ömür vicdanım ve kocam arasında kalıp üzüleceğime bir kez üzülürüm
hata bile olsa bunu kabullenmen ve sözlüne anlatman lazım
İlişki bozulursa da bozulacağı varmış ilerde iki çocukla bozulacağına şimdi bozulur .

aldatan kim olursa olsun aldatma aldatmadır ben bir iki görüştün sandım sadece o bile çok kötü çok yıpratıcı da sizinki basbayağı yakınlaşmışsınız
şimdi de o adam tehdit ediyor ne diyelim kendin etmiş kendin bulmuşsun
ben olsam başka bir sebep sunar ayrılırdım nişanlımdan yada açık açık o adamla yaşadıklarını söyleyiceksin ya af edecek ya etmeyecek ki büyük ihtimal etmez zaten

bir de karşıda ki adam senden ne istiyor anlamadım evlenme diye mi tehdit ediyor sen evlenmeyince ne yapacakmış kendi mi evleneckmiş

niye diye sormayacağım olan olmuş
anlat sözlüne yarın birgün evlenince çıkar karşına çok geç olmadan anlat
bazı insanlar çok kötü
zeminde verildimi yapmayacakları kötülük yok
sen fırsatı verdin olmamalıydı ama oldu anlat sözlüne yada ayrıl

bi tanidigim vardi. bi dügüne gitmis, kiz daha önce baskasiyla nisanliymis adam hafiften piskopatmis, ayrilmis ondan baskasiyla dügün yapiyolar..
kiz bu piskopat nisanliyla beraber olmus zamaninda adamda deli ya kameraya cekiyo. (film gibi biliyorum ama olmus bu olay) dügünde actiriyo görüntüleri. sonracima yazik kizin babazi kalp krizi felan geciriyo.

simdi bunu neden anlatiyosun diyeceksiniz; kimin ne yapacagi belli olmaz aldatacaksan her ihtimali düsünüp aldat.

senin yaptiginin özürü yok, sözlüne yazik olmus.

offff nasıl bir kötülüktür

Aynısını sözlün sana yapsa ne düşünürdün, ne hissederdin? En kısa zamanda sözlüne bir şey söylemeden başka bir sebepten ayrılmalısın. Diğer kişi seni tehdit etse de, etmese de olması gereken bu.

Ah be inanki dicek hiç bişey yok yaptığın yanlış falan o lafa hiç girmiycem zaten.
Gerçekten sevsen bırak bişeler yaşamayı aldatma düşüncesi dahi geçmemeliydi kafandan adam.sana bisi ima etse dahi ona agzinin payini vermeliydin bence sen suan daha çok hem vicdan yapiyosun hemde korkuda var tabi adam söylerse diye. Olurmu bole canm benim üstüne gelmek istemiyorum ama yaptıktan sonra oflamanin hiç bi faydası yok nisanlinin gururu nolcak yada bu adam.artik sana nasil guvenecek sen olsan guvenebilirmiydin yaptiginin bi sekilde bedelini odiyceksin ama adam blöf yapmiyosa ve nisan olduktan sonra soylerse daha kotu en iyisi nisanlinla konus.ne demiş rahmetli müslüm baba "Son Pişmanlık Neye yarar Herseyin Bedeli Var Olmadı Yar"

Olay nasil gelisti adamla nasil yalniz kaldiniz adammi sana is atti yoksa senmi yuz verdin bunlari bilmeden nasil cevaplayabiliriz conem?

Duygusal bir şeyde yokmuş aranızda ne mide arkadaş artık aldatmanın erkeği kadını yokmuş kişiliksiz olan herkes yapabiliyormuş öğrendim sayende

Nisan gününü vs söyleme irtibatı kes sogutmaya bak bir an önce diğerini bişey yapamaz yaparsada peşimden çok koştu yüz vermedim diye intikam alıyo dersin gerekirse de ikinizdende ayrıldım bitti de tehdit edene....

Yaptigimin savunulacak tarafi yok uzgunum sevdigimden ayrilmak istemiyorum

offf yalan ya arkadaşlar.. canı sıkılmış konu açmış burda..
doğruysa da Allah yapılan iyiliği de kötülüğü de karşılıksız bırakmazmıs.. sözlüne yaptıgın bu karaktersizlik birgün senin de başına gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…